chefo написа:Някой може ли да каже групата на Черно море за мача ?
Имаме 6 юноши в групата' единия е абсолютен дебютант на 17 г. Половин отбор ни липсва.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
chefo написа:Някой може ли да каже групата на Черно море за мача ?
ShooterMan написа:Категорично ясен мач.Не знам дали ще е голов Х,дали нулев Х и дузпи,дали 2-ка...но ПЪПЕША води последния си мач в Ботев.Хич не ме е*е какво искали мадагаскарските пуяци и разните КОРТЗОРЗИ там от банановите дървета,излизаме и ги ошамарваме.Любимец ги на*ра 2 пъти,ГД и те,Ботев беше един БАЛОН надут от медиите на ДПС и оная свиня Кръстева,но особено след контузията на Неделев се видя какви са гащници.НИКАКЪВ РЕСПЕКТ!Излизаме и си взимаме НАШЕТО,НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ!ТОЧКА
ShooterMan написа:Категорично ясен мач.Не знам дали ще е голов Х,дали нулев Х и дузпи,дали 2-ка...но ПЪПЕША води последния си мач в Ботев.Хич не ме е*е какво искали мадагаскарските пуяци и разните КОРТЗОРЗИ там от банановите дървета,излизаме и ги ошамарваме.Любимец ги на*ра 2 пъти,ГД и те,Ботев беше един БАЛОН надут от медиите на ДПС и оная свиня Кръстева,но особено след контузията на Неделев се видя какви са гащници.НИКАКЪВ РЕСПЕКТ!Излизаме и си взимаме НАШЕТО,НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ!ТОЧКА
ShooterMan написа:Кво?Не ви харесва истината а?Не се ли видяхте в Любимец какви сте ПЪПЕШИ?Утре най-големия ПЪПЕШ получава уволнителния си билет,а отбора на ДПС пак - нито купа,нито медали.Това е положението.
kistendil написа:ShooterMan написа:Кво?Не ви харесва истината а?Не се ли видяхте в Любимец какви сте ПЪПЕШИ?Утре най-големия ПЪПЕШ получава уволнителния си билет,а отбора на ДПС пак - нито купа,нито медали.Това е положението.
Ееееееееееееееее, не толкова грубо, че след малко ще те почнат екскурзиантите като се върнат от столицата стиснали петаче в потните си ръчички!![]()
Иначе, агонията продължава - 1:0.
ShooterMan написа:Кво?Не ви харесва истината а?Не се ли видяхте в Любимец какви сте ПЪПЕШИ?Утре най-големия ПЪПЕШ получава уволнителния си билет,а отбора на ДПС пак - нито купа,нито медали.Това е положението.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта