локо до живот написа:ами що наказаха Лко пд след като хвърляха камъни по фенове на цска-не помня къде беше,някъде из македонско?
Не знам. И какво точно ви наказаха тогава, че съм забравил вече?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
локо до живот написа:ами що наказаха Лко пд след като хвърляха камъни по фенове на цска-не помня къде беше,някъде из македонско?
TheMelodyInMyHeart написа:хаха, смях в залатаСамо се вижте кои се правите на ощипани госпожички и пищите най-много - точно привърженичките на тези отбори, които са ни сърбали попарата тия дни
![]()
Като сте толкова Хинтелигентни и културни бихте ли ми казали има ли разлика между футболист и нормално човешко същество? Нещо първият да е повече от втория? Ако да - с какво? А ако не - тогава защо пловдивските госпожички редовно си правите побоища преди, по време и след вашето така грандиозно дерби и се налагате едни други? Шопските измекяри с техните подръжници из страната ( които са диви селяни ако са на страната на БЕРОЕ, ама са много велики и най-най-най ако са сини-червени боклуци) не хвърлят бомбички и даже не убиват хора (да почива в мир споменатият Младен), а? Варненските малоумници нещо се мислят за големите аристократи щото какво, имат 2 мозъка ли? Въобще на какво основание пишете тука без да знаете какво е ставало, става и ще става? Кои сте вие, че да давате присъди и да казвате какви наказания трябва да понесем? И най-вече що не си видите вашите си кочинки и тогава да давате акъли, а ?
локо до живот написа:ами що наказаха Локо пд след като хвърляха камъни по фенове на цска-не помня къде беше,някъде из македонско?
hd29 написа:honda написа:bufera80 написа:acmilan написа:Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.
Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава
Би ли ни светнал как се налага наказание за нещо ,което го няма описано в доклада на нито едно длъжностно лице- нито дежурния делегат ,нито полицията?
Колко време преди мач отбора домакин осигурява охрана на отбора гост и колко време преди въпросния мач е станал въпросния инцидент?
А прочети ли и чл.6 от въпросния дисциплинарен правилник.
balgarin написа:локо до живот написа:ами що наказаха Лко пд след като хвърляха камъни по фенове на цска-не помня къде беше,някъде из македонско?
Не знам. И какво точно ви наказаха тогава, че съм забравил вече?
uppercut написа:Бахти селянията заралиите продължават да пропадат като публика .........левскарите не нападат чрвените футболисти и обртаното......... в Пловдив е същото......... все пак си има някъв морал и правила .........ама мишките са си мишки .........до скоро мислех заралии за мъжки момчета но уви ........същите мишки като орките ...... хвърлят камъни и бягат
мили написа:Берое вън от А ПФГ.
За потенциални убийци няма място никъде, само в "дранголника".
nedko написа:Смешни оправдания и на ръководството на Берое. Лудогорец отиват в Стара Загора, намират си сами някакъв терен, слизат от автобуса и почват да тренират. И видиш ли късмет - 30 заралийски лумпена. Това,че Лудогорец са извън района на спортното събитие, не означава, че ако лумпените решат могат и с танк да си гърмят! Играчите на Локо Пд май курбан трябва да дават след нападението срещу автобуса предишния кръг! Това вече е рецидив! Задължително наказание за Берое, за предпочитане е обаче първо утре да ви бием, а после да ви скъсат задниците от глоби, а защо не и нещо повече!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта