Ако говориш за ЦСКА-Миньор.. там има мнооого допълнителни фактори, които повлияха за това 0-3, ама не ми се навлиза в подробности.[/quote]
май говори за нашия мач с миньор ама тогава май само пичони беше тренер а други италианци не играха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Don Rumen написа:Куци, но по-добри от повечето футболисти в А група! Парите от билетите не ги прибира христолов, единственото което е свързано с този глагол, е че митьо скоро ще го преберат на "топло".
Don Rumen написа:При нормално съдииство, нормална обстановка, вземане на заплати, нормален собственик, нещата щяха да са по-различни.
Sunway написа:Don Rumen написа:Куци, но по-добри от повечето футболисти в А група! Парите от билетите не ги прибира христолов, единственото което е свързано с този глагол, е че митьо скоро ще го преберат на "топло".
Отче интересно е ако знаеш, кажи кой прибира парите от билетите
Don Rumen написа:дано футболистите устискат до момента, до когато се намери кой да ни купи.Sunway написа:Don Rumen написа:Куци, но по-добри от повечето футболисти в А група! Парите от билетите не ги прибира христолов, единственото което е свързано с този глагол, е че митьо скоро ще го преберат на "топло".
Отче интересно е ако знаеш, кажи кой прибира парите от билетите
Митьо е бита карта, кандидат затворник, парите ги взема новото ръководство и от мача с цска ги рададоха на футболистите и запълниха разни дупки, дано футболистите устискат до момента, до когато се намери кой да ни купи.
В момента за Ботев фаворит номер 1 е Митьо ВЪН. Всичко друго е на заден план. Ние сме готови да ходим в “В“ група, ти си се запретеснил, че имало опастност да изпаднем в “Б“.А_У_А написа:Don Rumen написа:При нормално съдииство, нормална обстановка, вземане на заплати, нормален собственик, нещата щяха да са по-различни.
аз, не за да се заяждам, но ако ми позволиш да обобща мнението ти: ако не бяхте толкова зле, щяхте да сте много добре. за жалост ботев твърдо продължава да е фаворит номер едно за изпадане. тъжно. но все някой трябва да се нагърби с тая работа.
Berserk написа:Вие пък от какво се оплаквате ? Там ви е мястото където сте в момента, айде 3-4 места нагоре ... Цял живот посредствено тимче, 4-5 години на върха, сега пак на дъното и вече станахте и вие много изстрадали ... айде меча !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта