Kamisha написа:Сторми,уважавам те мн като ювентинец,но си сложи ръка na сърцето и ми кажи къде трябваше да гостуват ''петльовците" - в Киев или на "Уембли"Мн ме дояди,че Украйна мн си повярваха след онова 1-1 на "Уембли",където трябва мн да съжаляват,че не повалиха онея английски несретници.А за аматьорската проява и ремито в Кишинеу както и загубата от ботушарите на Балканите вкъщи (Ч.гора) хич не ми се коментира...Иначе вече 3-та гръмка победа за тима на Фоменко след 3-1 насред Варшава с/у 1 голям враг и тази,която няма да забравя от квалификациите - 4:0 с/у онея дървари в Подгорица
![]()
После всички знаем какво се случи,демек нищо особено и 2-ро място.Тoва че се ритали не е довод,брат,то и Наполи ни ритаха ама ЮВЕ не са яловници като ''кудкудякащите'',за да се огънат я
За реванша - мн е просто не трябва да получават 4 парцала,ако отбележат 1
Майтапа на страна,но е от изкл. важност преди 20' да няма голове във вратата на Пятов или ако има да е изравнителен за домакините
![]()
P.S.: Levskar_95 във вторник вервам ,че ще вадим водките и празнуваме класирането на най-добрия нац.отбор от бившата ссср на 2-ро СП.Само дано съдията не реши да класира Франция в Бразилия,че тогава ще хвърчат кокоши глави![]()
От твоята уста в Божиите уши