Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот smoothc » 16 ное 2013 13:12

becks32milan написа:
smoothc написа:
becks32milan написа:Дайте някой филм, няма какво да се прави, тия протестиращи не са сбили още.

Предполагам,че си фен на екшъните/трилърите и комедиите+фантастика),или..!?

Всичко гледам.

The Ladykillers (2004)
Basic (2003)
Orphan (2009)
The Illusionist (2006)
Избирай си :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 ное 2013 13:17

Аз снощи като се прибрах от работа си пуснах "Поверително от ЛА", че не бях го гледал 8-) Хубав е филма. Ако харесваш криминалета, ще ти хареса 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 16 ное 2013 13:22

CTAHKO написа:Аз снощи като се прибрах от работа си пуснах "Поверително от ЛА", че не бях го гледал 8-) Хубав е филма. Ако харесваш криминалета, ще ти хареса 8-)

Мен пък нещо не ме грабна тоя филм, не знам що така.Иначе за актьорския състав нямам думи.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 ное 2013 13:26

daduradam написа:
CTAHKO написа:Аз снощи като се прибрах от работа си пуснах "Поверително от ЛА", че не бях го гледал 8-) Хубав е филма. Ако харесваш криминалета, ще ти хареса 8-)

Мен пък нещо не ме грабна тоя филм, не знам що така.Иначе за актьорския състав нямам думи.

Ами аз си харесвам такива по-заплетени и сериозни филми. Ако ти се гледа комедийка, "Семейство Милър" е голям смях :lol: Гледай го, ако си го пропуснал.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 16 ное 2013 13:28

CTAHKO написа:
daduradam написа:

Ами аз си харесвам такива по-заплетени и сериозни филми. Ако ти се гледа комедийка, "Семейство Милър" е голям смях :lol: Гледай го, ако си го пропуснал.

Не бе, пич, и аз гледам трилъри/драми/мистерии ама специално тоя филм нещо не ме грабна.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 16 ное 2013 13:29

boabbb написа:Един часа е. Нашите няма ли вече да цъфнат на моста :?: Очаквам погром срещу пенсионери, цигани и турци, и хич няма да ми е жал - тия хора са позор за България :!:

Пенсионерите пък защо да са позор? Нима си нямал баба и дядо? Не всички пенсионери са комунета ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 ное 2013 13:33

Dani написа:
boabbb написа:Един часа е. Нашите няма ли вече да цъфнат на моста :?: Очаквам погром срещу пенсионери, цигани и турци, и хич няма да ми е жал - тия хора са позор за България :!:

Пенсионерите пък защо да са позор? Нима си нямал баба и дядо? Не всички пенсионери са комунета ;)

Виж болднатото :!: Става въпрос за тея на моста, на баба ми на село й е добре ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 ное 2013 13:34

daduradam написа:

Пробвай с Дейвид Линч тогава ;)
"Синьо кадифе","Мълхоланд драйв"
А..момент! За теб специално,горещо препоръчвам-"Surveillance (2008)"...Тук ти гарантирам,че яко ще ти се завърти главата:)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 ное 2013 13:38

Добър ден!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 ное 2013 13:40

"Мементо" също е много добър :) Ама той не е криминале :) Иначе от по-новите "Облакът Атлас" на братя Оашовски(които вече са брат и сестра) ми направи добро впечатление, въпреки, че критиците не се изказват ласкаво за него 8-) Ама той по-философски, с повече послания и не знам дали си падаш по такива филми 8-) И е малко шантаво направен, защото дават шест различни истории едновременно в шест различни времеви периода :) Съответно и всеки актьор играе по шест различни роли в самия филм :) Някои може да са повече :? И ми беше много интересно, как пък един актьор да няма някаква номинация за Оскар :? Както и да е...филма е добър 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 16 ное 2013 13:48, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Свободна зона”