Митинг на БСП и ДПС в София!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Raoul_Duke
Re: Митинг на БСП и ДПС в София!
Въпреки рейсовете от Русе, Ямбол, Стара Загора и т.н., доста рехаво засега присъствие на герберасти в Пловдив. Градът под тепетата не желае сикаджии, ченгета, мутри, боковци и тотевци на своя територия.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

- paceto
- Контакти:
fcb_bg написа:paceto написа:Като гледам по Бтв новините на протеста в София има страшно много хора, а в Пловдив е много вяло за момента.
И ми направи впечатление, че журналистката която предава от Пловдив всеки път казва, че бройката расте все повече и повече, а всъщност аз виждам все една и съща тълпа със съвсем малко увеличение
Определено за момента този в София бие този в Пловдив, а и на двата се виждат доволна бройка възрастни хора
На мен ми се повръща, пък не знам за другите. Толкова народ да идат кой за някой лев, кой да им вярва на тия лъжци и мошеници. Жалко е.
Ами това е положението и това го има по цял свят.
Има хора, които нямат и 20 лева за хляб и се възползват такива неща, а и ще си направи екскурзия да види столицата.
Не всички са такива, но нещата винаги са стояли така и така ще бъдат занапред

Soulen написа:Къде са сега питам аз фенклубовете да призоват за обединение и разчистване на протеста на ДПС-рите
Това е много удобен момент и не бива да се изпуска. Мачове между Левски и ЦСКА бол тая година
Какво обединяване, какво разчистване! За какво! Защо! Ти добре ли си! Какво призоваваш към безредици! Хората са излезнали да веят националния флаг, ти призоваваш за саморазправа! Ако не си фен на Левски или ЦСКА, човек няма право да е на улицата ли или какво! Много сте прости! Още по-силни сте пък зад клавиатурата!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Показателно е- на единия митинг се развяват български флагове,на другия знамената на Герб.
- Странджата
- Контакти:
Пояснение - не ме разбирайте погрешно - етническите турци са български граждани. Както и симпатизантите на БСП. Но не са български двете партии - те са антибългарски , иначе досега да бяхме процъфтели, защото от 89 не са управлявали само 8 години (ако хипотетично приемем, че Иван Костов и Бойко Борисов не са изпълонявали техен план срещу съответните облаги).За управлението на царя - избавител и оправител, да не говорим -неговият лик трябва да стои до този на Благоев край Чинията.
Raoul_Duke написа:Въпреки рейсовете от Русе, Ямбол, Стара Загора и т.н., доста рехаво засега присъствие на герберасти в Пловдив. Градът под тепетата не желае сикаджии, ченгета, мутри, боковци и тотевци на своя територия.
А така - като основния ваш фен звучиш - Бареков президент

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

paceto написа:
Има хора, които нямат и 20 лева за хляб и се възползват такива неща, а и ще си направи екскурзия да види столицата.
Ами мен точно затова ме е яд, че не осъзнават, че с това викане и дюдюкане, след няколко години ще са си на същия хал. Искат по-хубав живот, по-хубави заплати, но ходят да изразят подкрепа към тези които не им ги осигуряват. С такова мислене какви европейци, какви европейски заплати и стандарт искат?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- paceto
- Контакти:
Бойко обаче типично като при бай Тошо пуска видео хроника какво е свършил по време на управлението си
Дано сега му светне на Бойко, че дори като плаща на хората да дойдат на този митинг пак не успя да съберете хора и че народа не го иска.
А дано, ама надали?
Ти така мислиш, ама не всички така го възприемат и живеят от ден за ден.Тъжно на факт, че никой не мисли занапред включително и младите.
Младите не гледат да имат работа и да имат трудов стаж, защото след време ще им трябва, а гледат колко пари му е заплатата и ако му се вижда малка напуска или не започва работа.

Дано сега му светне на Бойко, че дори като плаща на хората да дойдат на този митинг пак не успя да съберете хора и че народа не го иска.
А дано, ама надали?

fcb_bg написа:paceto написа:
Ами мен точно затова ме е яд, че не осъзнават, че с това викане и дюдюкане, след няколко години ще са си на същия хал. Искат по-хубав живот, по-хубави заплати, но ходят да изразят подкрепа към тези които не им ги осигуряват. С такова мислене какви европейци, какви европейски заплати и стандарт искат?
Ти така мислиш, ама не всички така го възприемат и живеят от ден за ден.Тъжно на факт, че никой не мисли занапред включително и младите.
Младите не гледат да имат работа и да имат трудов стаж, защото след време ще им трябва, а гледат колко пари му е заплатата и ако му се вижда малка напуска или не започва работа.
-
- Контакти:
СМЪРТ ЗА БСП И ДПС УМРЕТЕ БОКЛУЦИ

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.