Митинг на БСП и ДПС в София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Митинг на БСП и ДПС в София!

Мнениеот Soulen » 16 ное 2013 12:19

Къде са сега питам аз фенклубовете да призоват за обединение и разчистване на протеста на ДПС-рите :twisted:
Това е много удобен момент и не бива да се изпуска. Мачове между Левски и ЦСКА бол тая година 8-)
Последна промяна от Soulen на 16 ное 2013 12:20, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 ное 2013 12:19

БСП някякси бих ги изтърпял, защото поне са българска партия, но заедно с ДПС вече ми идва в повече. Станишев вместо да извлече дивиденти от митинга, ще направи така, че доста хора да го намразят. Всеки ще си каже, че БСП се е продало на турцити, зада им помагат в Парламента. Отделно десетките платени от някой си рейсове ще подразнят още повече хората. Не виждам, каква работа имат хора от провинцията в София. Нека си протестират по-родните места, а столицата да оставят на нас. Ние феновете на футбола не искаме някакви индивиди с небългарски желания да бъдат близо до нас. И без тези мероприятия обстановката е изнервена, защо трябва да се случи някое нещастие, че да погледнем сериозно на нещата. Разберете, че Орлов мост ще е тесен за всички, имащи желание да дойдат на протеста, на митинга на ДПС и БСП или на мача ЦСКА-Левски. Плюс тези хиляди хора, добавете и стотици полицаи, които ще изнервят съвсем положението. Смятам, че някоя от страните трябваше да отстъпи, зада не се създава излишно напрежение и поводи за насилие. Дано всичко мине без проишествия и след мача да си тръгнем спокойно, кой от където е!

Потребителски аватар
ЗАВИНАГИ СИН
Контакти:

Мнениеот ЗАВИНАГИ СИН » 16 ное 2013 12:21

ХА-ХА-ХА по БТВ дадоха протестиращ, който не знае името на лидера ,който подкрепя !!!! Егати електората ! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 16 ное 2013 12:24

wannabe написа:фактът е един - вие не ходите на протести

Фермер, фактите се виждат по видео-кадрите и по снимките. А те са, че обикаляте всички партийни протести и че сте превърнали протестирането в доходоносна професия. Така че твоите митове и легенди от ШеКерезада не струват и пукната пара, след като не могат да бъдат доказани черно на бяло 8-)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 ное 2013 12:26

Поливачите с вино" случайно "минаващи покрай Бнт много да не се изхвърлят толкова,ако има провокации то ще са от червени и сини лумпени защото това е смисъла на живота им да създават безредици и предизвикват анархия.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 ное 2013 12:30

Като гледам по Бтв новините на протеста в София има страшно много хора, а в Пловдив е много вяло за момента.
И ми направи впечатление, че журналистката която предава от Пловдив всеки път казва, че бройката расте все повече и повече, а всъщност аз виждам все една и съща тълпа със съвсем малко увеличение :)

Определено за момента този в София бие този в Пловдив, а и на двата се виждат доволна бройка възрастни хора :)

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 16 ное 2013 12:37

angelofdeath написа:БСП някякси бих ги изтърпял, защото поне са българска партия, но заедно с ДПС вече ми идва в повече. Станишев вместо да извлече дивиденти от митинга, ще направи така, че доста хора да го намразят. Всеки ще си каже, че БСП се е продало на турцити, зада им помагат в Парламента. Отделно десетките платени от някой си рейсове ще подразнят още повече хората. Не виждам, каква работа имат хора от провинцията в София. Нека си протестират по-родните места, а столицата да оставят на нас. Ние феновете на футбола не искаме някакви индивиди с небългарски желания да бъдат близо до нас. И без тези мероприятия обстановката е изнервена, защо трябва да се случи някое нещастие, че да погледнем сериозно на нещата. Разберете, че Орлов мост ще е тесен за всички, имащи желание да дойдат на протеста, на митинга на ДПС и БСП или на мача ЦСКА-Левски. Плюс тези хиляди хора, добавете и стотици полицаи, които ще изнервят съвсем положението. Смятам, че някоя от страните трябваше да отстъпи, зада не се създава излишно напрежение и поводи за насилие. Дано всичко мине без проишествия и след мача да си тръгнем спокойно, кой от където е!

Брутална грешка на Сергей, наистина.Едно е ДПС да подкрепя правителството, но да ми прави общ митинг с тях, да ми возят разни мазни гаджали в София, които рамо до рамо да стоят с нашите баби и дядовци- това не го приемам.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 ное 2013 12:38

И за какво ще биете обикновените хорица,това е класически фашизъм да мразиш другия понеже има някакви политически пристрастия или определен етнически корен,ами набийте тарторите и лидерите им какво се занимавате с простолюдието ,ама то понеже е най лесно така,що не набихте и съблякохте Батков главният виновник за всички беди на Левски от 5 години,ама то топки трябва да имаш за тая работа, а не да се правиш на голям биткаджия към беззащитния и слабия.Някакъв мухляр щял да набива каски,който сигурно ако му кажеш Бау и ще избяга в свински тръст.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 ное 2013 12:39

paceto написа:Като гледам по Бтв новините на протеста в София има страшно много хора, а в Пловдив е много вяло за момента.
И ми направи впечатление, че журналистката която предава от Пловдив всеки път казва, че бройката расте все повече и повече, а всъщност аз виждам все една и съща тълпа със съвсем малко увеличение :)

Определено за момента този в София бие този в Пловдив, а и на двата се виждат доволна бройка възрастни хора :)

На мен ми се повръща, пък не знам за другите. Толкова народ да идат кой за някой лев, кой да им вярва на тия лъжци и мошеници. Жалко е.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 ное 2013 12:41

Много е прав Irish stout. Това „мероприятие” е обмислено отвсякъде – както винаги, когато действа БСП заедно със службите си. Ако митингът мине мирно, ще е победа за организаторите и проява ”миролюбие и разсъдък” на участниците, ако, не дай Боже, има сблсъци – всичко ще бъде на сметката на „другите”, на „врага”. Освен това митингът идва в много сгодно време – Бисеров се потулва, както се потулиха бюлетините, атентата, врагът отново е външен – Бойко, независими че никой не иска да се идентифицира с него. Изборите се отлагат, независимо, че половината от електората е гласувала срещу тези и сега навярно още повече ще гласуват срещу тях, защото няма да гласуват и за Бойко, протестите се обезсмислят, защаото се оказва, че те имат смисъл само когато „другите" са на власт, а когато дойдем "ние", България процъфтява. Само че като се насъбере много напрежение, идва ред на някой отдушник – щ седесар, я цар, я „пожарникар”, за да обере негативите и нашите хора после пак ни яхват, защото те не се връщат на бял кон, а на наш гръб!
А ние „пием, пеем буйни песни

и зъбим се на тирана;

механите са нам тесни -

крещим: ...... (добави според футболните си пристрастия )

Ликуй, народе!
Защото на мача, да речем преди него или в почивката, може да се чуе гласът на тези, които искат честно и открито управление. И да се чуе гласът и на двете агитки заедно, защото там са младите - тези, които ще плащат за днешното и предишните управления на коалицията "ДПС за България"!

Върни се в “Свободна зона”