Това е много удобен момент и не бива да се изпуска. Мачове между Левски и ЦСКА бол тая година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
wannabe написа:фактът е един - вие не ходите на протести
angelofdeath написа:БСП някякси бих ги изтърпял, защото поне са българска партия, но заедно с ДПС вече ми идва в повече. Станишев вместо да извлече дивиденти от митинга, ще направи така, че доста хора да го намразят. Всеки ще си каже, че БСП се е продало на турцити, зада им помагат в Парламента. Отделно десетките платени от някой си рейсове ще подразнят още повече хората. Не виждам, каква работа имат хора от провинцията в София. Нека си протестират по-родните места, а столицата да оставят на нас. Ние феновете на футбола не искаме някакви индивиди с небългарски желания да бъдат близо до нас. И без тези мероприятия обстановката е изнервена, защо трябва да се случи някое нещастие, че да погледнем сериозно на нещата. Разберете, че Орлов мост ще е тесен за всички, имащи желание да дойдат на протеста, на митинга на ДПС и БСП или на мача ЦСКА-Левски. Плюс тези хиляди хора, добавете и стотици полицаи, които ще изнервят съвсем положението. Смятам, че някоя от страните трябваше да отстъпи, зада не се създава излишно напрежение и поводи за насилие. Дано всичко мине без проишествия и след мача да си тръгнем спокойно, кой от където е!
paceto написа:Като гледам по Бтв новините на протеста в София има страшно много хора, а в Пловдив е много вяло за момента.
И ми направи впечатление, че журналистката която предава от Пловдив всеки път казва, че бройката расте все повече и повече, а всъщност аз виждам все една и съща тълпа със съвсем малко увеличение
Определено за момента този в София бие този в Пловдив, а и на двата се виждат доволна бройка възрастни хора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта