АНКЕТА: Ще се включите ли в протестите днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: Ще се включите ли в протестите днес?
В 12 ч. тръгваме към София за да подкрепим ... ЦСКА ! А за друго, ще видим .
TodorT написа:Сипете една чашка вино, седнете пред телевизора, гледайте си мача днес и ги ма'анете тия
Стига с това вино и тази ракия. Отивайте на стадиона !
НЕЕЕЕЕ!КУР ЗА ГЕРБ!
-
- Контакти:
ticha i vladislav написа:Във Варна няма никакви протести и никъде няма да се включвам.Крайно време е Варна да обяви Автономия от София,стига софийско робство!

лошо е да си комплексиран
Който протестира е платен,повтарямплатен,никой от нормалните хора като мен няма да протестира
- Captain Stottlemeyer
ticha i vladislav написа:Във Варна няма никакви протести и никъде няма да се включвам.Крайно време е Варна да обяви Автономия от София,стига софийско робство!
Знаеш ли, аз също искам (а предполагам и много софиянци) отново да се въведе софийското жителство, а генерираните на територията на Столична община приходи да не се разпределят сред по-бедните общини в България. Само че, едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш...

По темата: Не. Имам си по-важна работа.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 ное 2013 12:56, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
К*р и за двата партийни протеста, който отиде е болен мозък.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Re: Ще се включите ли в протестите днес?
modor написа:Затвор за всички политици!
Е що па затвор,направо СМЪРТ
САМО ЛЕВСКИ
-
- Контакти:
Няма да протестирам, а ще бъда на стадиона зада подкрепя ЦСКА. Навсякъде се носят слухове, колко са платили на хората от провинцията, зада дойдат в София за митинга. Говори се за цифри от 20 до 100 лева, плюс безплатен превоз и лека закуска. Няма, как иначе да накараш някой да пътува от другия край на България. Хората нямат пари за хляб и никой, дори най-запаления фен на БСП няма да си позволи идване на собствени разноски. Същото е и с Герб в Пловдив, където Тигрите на Бойко предпочетоха да играят реванш отново на Лаута, именно, заради митинга. Аз съм мъж на 40 години и досега не съм се възползвал от политиката, но започвам да се замислям сериозно. Мои познати ходят пред Парламента за по 1-2 часа и получават по 20 лева. Доста добра надница, за работата, която трябва да се извърши! В тези гладни години, все повече хора се продават на политиците, защото парите не стигат, а трябва да се яде!