Мнениеот Гагарин Обича Локо » 16 ное 2013 10:58 

"Аз не ходя, щото ми е тъпо. Предпочитам да блея като овца пред телевизора, когато съм недоволен, да си пия ракията със салатата. Все пак навън е опасно. Ходя само до магазина. Роден съм в провинцията, но иначе се преместих в София преди 5 години. Предпочитам, да нямам собствено мнение за това се крия в тълпата, като овца, на където ме бутнеш натам. По - добре да ида в мола да се натъпча с макдоналдс и да гледам някой тъп филм, който вече е излезнал в замундата от клкото да практикувам или да гледам спорт. Това е за задръстеняци. Едно време ходех на мачовете ама нещо ми писна. Ми то всичко нагласено/купено/продадено/дирижирано/изсценирано... нищо, че когато дойдат избори съм ПЪРВИЯ НА ОПАШКАТА ако някой от кандидат-мандидатите дадат десетина двайсе лева съм готов да дам гласа си, па макар и на турците, които са били окупатори.
 Иначе гледам мачовИ по Диемата. Ей там е футбола! От време на време гледам и италианската и испанската... и Златния век, по бТВ и другите там турски сериали които дават...
Бай Ганьо да се наричам - първа радост е за мене!"