Тенденция ли е ощетяването на Берое ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тенденция ли е ощетяването на Берое ?
Категорично е тенденция. В един мач им правят зверски подаръци, в следващия ги режат. Напълно логично и очаквано поведение, когато едно отборче става част от по-големи игри.
Привърженик съм на Левски - 41 годишен. Харесвам Берое, Черноморец, Черно море и предишния Ботев... уви съвсем точно описана е ситуацията в мача, а С. Стоев "орева" света, че срещу отбора му се е играло грубо.. най-грубите фаулове бяха на моци дяков и заслужаваха директни червени картони... Жалко за този отбор на л-ц ... ще стане шампион насила, ако Литекс не им обърка сметките... Те вече няма да вземат точка от ЛЕ, защото си "повярваха", че са Отбор... В кочината няма чисти - всички са прасета. Не може да те подкрепят съдиите в 4 от 10 мача в Б-я, да те подценят и да ти "върже" в 3 от 4 мача в ЛЕ и да си мислиш, че си в "големия футбол"... Елена Паришева и сие водят до ... треперене в Разград от ч-ц одеса и поне 7!?! 100% - ви голови положения за украинците... ПСВ, Динамо и др. ще ги вкарат... А Домусчиев може да си "помага" на цска, на бфс и боби, дори Държавата ще му даде 4 млн за стадиона на който ще ходят в най-добрия случай по 1000 човека...
Tommi написа:miro_k написа: Аз разбирам правилата на тази игра, вярвай ми.
Радвам се, щом ги разбираш. Хайде сега коментирай двете изречения, които съм цитирал по-горе. Според теб нормално ли е да има такава некомпетентност, когато официално изразяваш някаква позиция и някакви претенции?
И не мога да разбера как реферът е осрал мача с отсъждания в полза на Левски, като единствената явна грешка беше, че не санкционира Пламен Илиев.
Добре искаш да ти изредя част от тях:
1-още първото задържане на Андонов от Мюлдер беше дузпа
2- проявата на Пламен Илиев я спомена (след нейното санкциониране мача беше преключил)
3-от страх,забави вдигане на картони на Гаджев и Старокин, (не бяха вдигнати нареме).
4- при нормални футболни единоборства, отсъди фаулове за Левски , а спокойно можеше да остави играта да продължи
и да допълня само още едно, че станаха много
5- игра с ръка на Милиев мисля беше, след това топката беше отиграна от Мартинс и преди да влезе топката в мрежата рефера видя фаул на Мартинс
Еми достатъчно неадекватно беше, не мислиш ли? Нямаме желание да правим излишни полемики. Всеки греши, защото може да се види или да не се види от определен ъгъл и за части от секундата да вземеш решение, но Томи, те на терена са 5 съдии, плюс оня дето е м/у резерните скамейки. А има ли един случаен от тези хора, стигнали до съдии в А група? Спирам, че става страшно

miro_k написа:Tommi написа:miro_k написа: Аз разбирам правилата на тази игра, вярвай ми.
Радвам се, щом ги разбираш. Хайде сега коментирай двете изречения, които съм цитирал по-горе. Според теб нормално ли е да има такава некомпетентност, когато официално изразяваш някаква позиция и някакви претенции?
И не мога да разбера как реферът е осрал мача с отсъждания в полза на Левски, като единствената явна грешка беше, че не санкционира Пламен Илиев.
Добре искаш да ти изредя част от тях:
1-още първото задържане на Андонов от Мюлдер беше дузпа
2- проявата на Пламен Илиев я спомена (след нейното санкциониране мача беше преключил)
3-от страх,забави вдигане на картони на Гаджев и Старокин, (не бяха вдигнати нареме).
4- при нормални футболни единоборства, отсъди фаулове за Левски , а спокойно можеше да остави играта да продължи
и да допълня само още едно, че станаха много
5- игра с ръка на Милиев мисля беше, след това топката беше отиграна от Мартинс и преди да влезе топката в мрежата рефера видя фаул на Мартинс
Еми достатъчно неадекватно беше, не мислиш ли? Нямаме желание да правим излишни полемики. Всеки греши, защото може да се види или да не се види от определен ъгъл и за части от секундата да вземеш решение, но Томи, те на терена са 5 съдии, плюс оня дето е м/у резерните скамейки. А има ли един случаен от тези хора, стигнали до съдии в А група? Спирам, че става страшно
1. Не, не беше. Но поне имаше контакт.
2. Каква точно трябваше да е санкцията ми е интересно, че мача да свърши?
3. Глупости...
4. Пак.
5. Милиев беше дръпнат от Мартинс, и при залитането удари топката с ръка. Ако някой свири такова нещо е престъпник. Ако някой фен очаква това да бъде свирено е идиот.
Беройци, а при фаула на Моци, в мача за купата, вашият футболист не трябваше ли също да получи червен картон за удар без топка на противников състезател, и то при спряла игра. Не гледайте само ситуациите в които сте ощетени, вижте че съдията просто е слаб, не поръчков. Не ви бил зачел гола достатъчно бързо или имало опит да не го зачете?!? Нали все пак гола беше зачетен, къде да го е.а е драмата? Влизането на Моци според мен си беше чист червен картон, да тук сте ощетени, но пожали вашият боец в същата ситуация. Две грешки не правят едно правилно решение, но и никой не ви е виновен че получихте гол в продължението, освен вие самите. Тази игра се играе докато главният съдия не свири край на полувремето или мача, това е правилото, на терена той е човекът който решава. Капитанът ви само го е бил попитал, с какви думи обаче, това може да кажат само те двамата със съдията.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Истината е, че Берое дойде да измъкне нещо от мача, но не като играе футбол, а като руши играта. После пък обърнаха нещата на говорилня. Защо им били вкарали гола в продължението на първото полувреме? Цяло полувреме лежаха, а вратарят им не можеше да се накани да изпълнява безкрайните удари от вратата след положенията на Лудогорец. В крайна сметка сега не се говори за тотално сдуханата игра на Берое в този мач. Целта е да се надъхат старозагорците за битка и да забравят колко всъщност немощни бяха в този мач. Затова и са изговорени толкова глупости. Съдията спести много грубости на играчи на Берое. Нарушението на Моци идва веднага и в отговор на несвирено нарушение на играч на Берое.
Голяма завист цари в България и много натискане нещо да се измъкне по втория начин. Ако в този мач не се говореше за съдийството, трябваше да се признае колосалната разлика в класите, а това на някои хора не им изнася. Този филм сме го гледали много пъти и от други с ампутирано достойнство.
Дребни радости за дребни душици...
Голяма завист цари в България и много натискане нещо да се измъкне по втория начин. Ако в този мач не се говореше за съдийството, трябваше да се признае колосалната разлика в класите, а това на някои хора не им изнася. Този филм сме го гледали много пъти и от други с ампутирано достойнство.
Дребни радости за дребни душици...
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Само припомням дузпата на Даниел Димов и приключвам .
tprodanov написа:
1. Не, не беше. Но поне имаше контакт.
2. Каква точно трябваше да е санкцията ми е интересно, че мача да свърши?
3. Глупости...
4. Пак.
5. Милиев беше дръпнат от Мартинс, и при залитането удари топката с ръка. Ако някой свири такова нещо е престъпник. Ако някой фен очаква това да бъде свирено е идиот.[/quote]
1- То и удара без топка е "контакт", а всяко нарушение в наказателното поле е дузпа. Пожелавам ви с/у ЦСКА подобен "контакт" и да ми обясниш, защо трябва да е дузпа...
2- блъскане на противников играч в наказателното поле по време на игра е дузпа, а Пламен блъсна ли го или беше "контакт" ?
3- Глупости са, когато е в полза на отбора от София, ако беше обратното е "заговор"
4- Глупости, ама ...пак щеше да е "заговор"
5- Престъпник е всеки, който свири дузпа с/у Левски ( или е участник в "заговор").
А мача с Левски ? Дузпата, картоните, двете "засади" на Родригес при които излизаше сам срещу вратаря. За тях защо не споменавате ?