Точно БСП и ДПС нямат нужда от безредици в момента. Това моментално ще бъде използвано срещу тях, а те това не могат да си го позволят, колкото и нагли и дебелокожи да са!
Не вярвам да има митинг точно в деня на мача.
Митинг на БСП и ДПС в София!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Митинг в деня на мача ЦСКА - Левски?
Bardamu написа:Точно БСП и ДПС нямат нужда от безредици в момента. Това моментално ще бъде използвано срещу тях, а те това не могат да си го позволят, колкото и нагли и дебелокожи да са!
Не вярвам да има митинг точно в деня на мача.
"Виждате ли? Ние поведохме митинг "Не на омразата!"? А тия студенти/лумпени/ултраси налетяха на бой на мирните граждани, симпатизанти на ДПС/БСП."
Така добре ли е? Представи си го по всички вестници, сайтове, радио и телевизии на ПРАСпрес.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
samo_levski написа:grasiani написа:...
Едно птиченце ми каза, че това е Грасиани. След като го хванаха неподготвен репортерите, е решил да се образова и повече да не се излага, като за целта е започнал да чете по един вестник, от медийната група на Свиня Пеевски, на ден. По-скоро да гледа картинките. За натягането в тоя форум са му обещали малка, но доста добра за него службица - главен селски ибрикчия :D :D :D
Това със сигурност не е Грасиани,а е по скоро любовника на майка ти,върви се надупи на красноармейците гейче,нали вече си бъркате по дупките с тях.
- фифи перото
Най-добре Станко да дойде. 

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

batmanlevski написа:напълно съм съгласен с декларацията от Левски и също ще подкрепя правителството като всеки син привърженик ,защото съм Българин и искам да живея в свободна страна ,а не в диктатурата на Бойко !
Не виждам какъв е проблема! Ами дайте да спрем и градския, и железопътния, и въздушния транспорт в дтржавата, защото играели Левски и ЦСКА! Защо го виждате като провокация, а не като възможност да докажете, че футболните фенове не са лумпени! Пак побългарена демокрация!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
- фифи перото
Бе вие добре ли сте?
Новини гледате ли?
Има къде по-големи проблеми, а вие за един митинг спорите.
Ромето, болно от спина и сифилиса нЕма де да се лекува, едни деца пикали /с извинение/ в басейна.А вие- митинг и мач.
Новини гледате ли?
Има къде по-големи проблеми, а вие за един митинг спорите.
Ромето, болно от спина и сифилиса нЕма де да се лекува, едни деца пикали /с извинение/ в басейна.А вие- митинг и мач.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
batmanlevski написа:напълно съм съгласен с декларацията от Левски и също ще подкрепя правителството като всеки син привърженик ,защото съм Българин и искам да живея в свободна страна ,а не в диктатурата на Бойко !
Пхахаха, няма по спрял хейтър от теб, къде в декларацията на Левски видя подкрепа към правителството само ти си знаеш

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
ако знам кой си утре ще ти разбия главата и никога повече няма да споменеш ЛЕВСКИ под каквато и да е форма.
КЪДЕ ПИШЕ ,ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА "ЛЕВСКИ" ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО?
ЗАЩО ЛЪЖЕШ?
толна комунистическа измет
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Давайте да се организираме двата Сектора да обърнем Народното..кво мислите?
Това е най доброто предложение.
а след това ще има да гледаме достатъчно дербита без сатрапите от БСП и ДПС.
ЛЕВСКИ и ЦСКА обединени срещу мръсната комунистическа сган.
НЕВЕРОЯТНО така да бъде