Зала "Васил Симов", е била разбита и опустошена през нощта
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Поредната идиотска постъпка на феновете на Левски
Проданов, нещо за автогола на Легендата няма ли? Или още по-старо? Аре, смени дилъра, ако обичаш 

Леевски, оле

- damageplan
- Контакти:
boabbb написа:Проданов, нещо за автогола на Легендата няма ли? Или още по-старо? Аре, смени дилъра, ако обичаш
Докажи ,че са фенове на "Левски" ,а не плямпай само глупости .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- modor
- Контакти:
boabbb написа:Леми, защитаваш някакви идиоти, ли ?
Никой не защитавам

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:boabbb написа:Леми, защитаваш някакви идиоти, ли ?
Никой не защитавамТвърдо против съм такива малоумщини. Но да се хвърлят обвинения без да е сигурно....
Tва е все едно ние да ви разбием залата, да вземем всичко, на което пише левски, да освиним всичко и да кажем: Не сме ние. Сещаш ли се?? И то един ден преди дербито.
Последна промяна от Red_Girl на 15 ное 2013 13:36, променено общо 1 път.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- milen.hristov
- Контакти:
modor написа:boabbb написа:Леми, защитаваш някакви идиоти, ли ?
Никой не защитавамТвърдо против съм такива малоумщини. Но да се хвърлят обвинения без да е сигурно....
milen.hristov написа:modor написа:boabbb написа:Леми, защитаваш някакви идиоти, ли ?
Влизаш да крадеш стари маратонки и стари волейболни топки ... Хвани логиката

Леевски, оле

- damageplan
- Контакти:
boabbb написа:milen.hristov написа:modor написа:boabbb написа:Леми, защитаваш някакви идиоти, ли ?
Влизаш да крадеш стари маратонки и стари волейболни топки ... Хвани логиката
Ваши фенове са ги откраднали за спомен .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- modor
- Контакти:
Искам доказателства, че са били фенове на Левски 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
damageplan написа:
Ваши фенове са ги откраднали за спомен .
За разлика от вас, ние си ценим отбора по волейбол и помагаме. Пробвай с нещо друго.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Може и да са наши фенове (аз съм левскар), но се съмнявам.
Някак доста удобно за комуноидната сган идва този инцидент - точно преди хипотетичните общи действия срещу партийния им пенсионерско-цигански митинг в центъра на София.
Според мен това е поредното болшевишко активно мероприятие. Не се поддавайте на провокации точно в този момент. Подвеждат ви и се опитват да си спасят кожите. По римския принцип: "Разделяй и владей!"
P.S. Ама и ти си сложила доста идиотско заглавие на темата. Ами ако не си права?
Някак доста удобно за комуноидната сган идва този инцидент - точно преди хипотетичните общи действия срещу партийния им пенсионерско-цигански митинг в центъра на София.
Според мен това е поредното болшевишко активно мероприятие. Не се поддавайте на провокации точно в този момент. Подвеждат ви и се опитват да си спасят кожите. По римския принцип: "Разделяй и владей!"
P.S. Ама и ти си сложила доста идиотско заглавие на темата. Ами ако не си права?
Последна промяна от dromihait на 15 ное 2013 13:42, променено общо 1 път.