Зала "Васил Симов", е била разбита и опустошена през нощта
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Поредната идиотска постъпка на феновете на Левски
На това му се вика КОМПЛЕКС
каквото и да се случи на красноармейците все някой от Левски им е виновен, в краен случей съдията

Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
- modor
- Контакти:
Red_Girl написа:...... научи Sportal.bg......... Вероятно злодеянието е извършено от ултраси на Левски
Смятам темата за изчерпана

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:Red_Girl написа:...... научи Sportal.bg......... Вероятно злодеянието е извършено от ултраси на Левски
Смятам темата за изчерпана![]()
Смяташ грешно.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- modor
- Контакти:
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:...... научи Sportal.bg......... Вероятно злодеянието е извършено от ултраси на Левски
Смяташ грешно.Просто ми беше най-удобно да взема новината от тук. На други места също е публикувано и има вероятност мача ни , който трябва да се играе, да не се състои, заради тва.
Или просто : Наистина сте жалки.
Излез от филма

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- milen.hristov
- Контакти:
Red_Girl написа:milen.hristov написа:Мони, а сигурно ли е, че са фенове на Левски, не, че не са способни на подобна глупост
Ше видиш на дербито. Естествено, че ше покажете откраднатите винили и ше кажете: Къде са знамената..
Ще ти се извиня тогава лично.
nexus7910 написа:На това му се вика КОМПЛЕКСкаквото и да се случи на красноармейците все някой от Левски им е виновен, в краен случей съдията
Във събота ще се види . След винилфайтърите от Локото , следват същите от турскосините, нормално !
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:...... научи Sportal.bg......... Вероятно злодеянието е извършено от ултраси на Левски
Смяташ грешно.Просто ми беше най-удобно да взема новината от тук. На други места също е публикувано и има вероятност мача ни , който трябва да се играе, да не се състои, заради тва.
Излез от филма![]()
![]()
На официалната страница на волейболния отбор на ЦСКА е публикувано. аАко не вярваш на спортал, ето виж: http://www.cskavolley.org/novini/item/3 ... pod-vapros
Вие сте във филмите, не аз...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

modor написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:...... научи Sportal.bg......... Вероятно злодеянието е извършено от ултраси на Левски
Излез от филма![]()
![]()
Леми, защитаваш някакви идиоти, ли ?

Леевски, оле

- tzvetan_tee
- Контакти:
Само прасенца могат да вярват на това...
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- milen.hristov
- Контакти:
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:...... научи Sportal.bg......... Вероятно злодеянието е извършено от ултраси на Левски
Излез от филма![]()
![]()
На официалната страница на волейболния отбор на ЦСКА е публикувано. аАко не вярваш на спортал, ето виж: http://www.cskavolley.org/novini/item/3 ... pod-vapros
Вие сте във филмите, не аз...
Сериозно, няма ли камери на които да се виждат лицата им