Митовете на „империята на доброто” и поуките на историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Митовете на „империята на доброто” и поуките на историята

Мнениеот FLANKER » 13 ное 2013 19:58

THE G.A.M.E написа:
viali69 написа:
THE G.A.M.E написа:Путин и Русия са безгласна буква.

Вероятно точно като теб са разсъждавали и Наполеон Бонанапарт и Адолф Хитлер в миналото ... :mrgreen:
Всички знаем докъде стигнаха, когато посегнаха на Русия. Същото ги очаква и хамериканците ... :twisted:

Човек, знам че си росифил, но погледни реално на нещата...
През ВСВ ако не беше суровинната помощ на САЩ към Русия, немците щяха да прегазят руснаците за около година.

Единствената свръх сила в момента, е САЩ и техните съюзници от НАТО + Япония.
Само да пожелаят, и с Русия е свършено.
Но нямат интерес... явно не четеш какво съм писал.
Към днешна дата събитията и балансът на силите нямат нищо общо с тези, преди 70 години.

Реалните съюзници на Русия са слаби и немощни.
Докато погледни тези на САЩ.
Така стоят нещата...
Колкото и да е неприятно, Щатите се съобразяват много повече с мнението на малки страни като Белгия и Холандия, от колкото с това на руснаците.

Човек,руснаците в момента имат много супермодерни и безаналогови оръжия.Вярвай ми ,че ако ционистите имаха военно надмощие спрямо Русия,щяха да го използват. Да ,ама не!А и нещо за немците:Ами имали са шанс преди "американските помощи",защо не са ги прегазили??? И по времето на Наполеон ли е имало "помощи"?Свръхсилни са американците , май само по холивудските филми :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 ное 2013 12:25

FLANKER написа:Човек,руснаците в момента имат много супермодерни и безаналогови оръжия.Вярвай ми ,че ако ционистите имаха военно надмощие спрямо Русия,щяха да го използват. Да ,ама не!А и нещо за немците:Ами имали са шанс преди "американските помощи",защо не са ги прегазили??? И по времето на Наполеон ли е имало "помощи"?Свръхсилни са американците , май само по холивудските филми :)

Писах на няколко пъти защо "Янките" и съюзниците им нямат интерес да сринат Русия, нито военно, нито икономически.
Големият опонент на Запада не е Русия ( не и към момента... Преди да, за в бъдеще - можеби ) ... А Китай.
САЩ и техните съюзници имат интерес Русия и Китай да са съперници, а не близки приятели.
Русия и Китай държат баланса в Азия... Ако единият бъде отслабен, то другият нямайки конкуренция в региона, ще стане много по-силен.
Както икономически, така и военно.
Точно за това Запада държи да не се меси много на двете сили, за да са в паритет и да се държат взаимно в "шах".

Незнам какви модерни оръжия имат руснаците, но най-добрите в света военни инженери и гении, работят за САЩ.
Включително и най-добрите руски такива. ;)
Наскоро гледах едно "филмче" за разработването на последната серия "Стелт... Ами то в екипа зърнах поне 3 имена завършващи на "ОВ". :lol:

А че Русия само си лаят и нямат никакво намерение да влизат в сериозна конфронтация със Запада, са го доказали през годините.
В крайна сметка, във всички конфликти през последните 20 години стана това, което САЩ и съюзниците им искаха.
И в Сирия ще стане така...
Това са фактите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 ное 2013 22:00

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Човек,руснаците в момента имат много супермодерни и безаналогови оръжия.Вярвай ми ,че ако ционистите имаха военно надмощие спрямо Русия,щяха да го използват. Да ,ама не!А и нещо за немците:Ами имали са шанс преди "американските помощи",защо не са ги прегазили??? И по времето на Наполеон ли е имало "помощи"?Свръхсилни са американците , май само по холивудските филми :)

Писах на няколко пъти защо "Янките" и съюзниците им нямат интерес да сринат Русия, нито военно, нито икономически.
Големият опонент на Запада не е Русия ( не и към момента... Преди да, за в бъдеще - можеби ) ... А Китай.
САЩ и техните съюзници имат интерес Русия и Китай да са съперници, а не близки приятели.
Русия и Китай държат баланса в Азия... Ако единият бъде отслабен, то другият нямайки конкуренция в региона, ще стане много по-силен.
Както икономически, така и военно.
Точно за това Запада държи да не се меси много на двете сили, за да са в паритет и да се държат взаимно в "шах".

Незнам какви модерни оръжия имат руснаците, но най-добрите в света военни инженери и гении, работят за САЩ.
Включително и най-добрите руски такива. ;)
Наскоро гледах едно "филмче" за разработването на последната серия "Стелт... Ами то в екипа зърнах поне 3 имена завършващи на "ОВ". :lol:

А че Русия само си лаят и нямат никакво намерение да влизат в сериозна конфронтация със Запада, са го доказали през годините.
В крайна сметка, във всички конфликти през последните 20 години стана това, което САЩ и съюзниците им искаха.
И в Сирия ще стане така...
Това са фактите.

Филмите по "Дискавъри" или друга подобна ТВ не са мерило! Уважавам мнението ти.Е аз съм на 180 градуса от твоето ;) Жив и здрав!
П.П. В Сирия обаче нищо не стана.Благодарение на кой?Поинтересувай се само за едно оръжие-ТОПОЛ-М. За Сухой-35 и другите е излишно да пиша ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 ное 2013 11:43

FLANKER написа:Филмите по "Дискавъри" или друга подобна ТВ не са мерило! Уважавам мнението ти.Е аз съм на 180 градуса от твоето ;) Жив и здрав!
П.П. В Сирия обаче нищо не стана.Благодарение на кой?Поинтересувай се само за едно оръжие-ТОПОЛ-М. За Сухой-35 и другите е излишно да пиша ;)

Не беше по-"Дискавъри" материалът.
Там ставаше дума именно за това, че "Янките" и по-специално, бюджетът им от стотици милиарди за военно-промишленият комплекс привличат специалисти дори и от конкурентните страни.

Иначе в Сирия нямаше удар, щото САЩ не получиха подкрепа от НАТО и ЕС. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 ное 2013 11:41

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Филмите по "Дискавъри" или друга подобна ТВ не са мерило! Уважавам мнението ти.Е аз съм на 180 градуса от твоето ;) Жив и здрав!

Не беше по-"Дискавъри" материалът.
Там ставаше дума именно за това, че "Янките" и по-специално, бюджетът им от стотици милиарди за военно-промишленият комплекс привличат специалисти дори и от конкурентните страни.

Иначе в Сирия нямаше удар, щото САЩ не получиха подкрепа от НАТО и ЕС. ;)

OK. ;)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”