БероецЪ написа:Лудогорци ,много летите!
6-7 на нула викахте ,че ще ни биете без проблем ,а кво стана-с яко подпиране от съдията едвам ни бихте с 2:1. Най-нелепото бе ,че съдията даде 2 минути, А ИГРАХТЕ 4! Ако имахте 10 корнера в изтеклото време и тях щяхте да ги изпълните. Ама нищо-чакаме ви в Стара Загора! Гответе се за яка битка, манекенки!!!
Ще те моля да застанеш зад думите си и да покажеш къде фен на Лудогорец е казал, че ще ви бием 6-7:0 без проблем. Ние си знаем, че такъв резултат е невъзможен, най-малкото защото Лудогорец няма как да е максимално съсредоточен в този турнир.
Искам също да излезе един бероец и да каже за какво точно пледира. Какво точно ви беше попречено в този мач? Сигурно искахте съдията въобще да не ви санкционира, а на Лудогорец да дава червени картони за малки нарушения? Или може би съдията да рита за вас? Виждали сме отбори да печелят срещу Лудогорец с игра и това бяха Литекс и "Черно море". Но видяното там няма нищо общо с мача вчера. Без оня ъглов, вие си останахте на нула. Недобра концентрация и лош късмет в завършека на нашите ви дадоха този надежден резултат и много ми е странно защо не се радвате, като видяхте какво представлява отборът ви. Та вие можете да се надявате отново на някакъв късмет в реванша или на незаинтересованост в Лудогорец. Вас никакви ви няма. Беше мач, който основно се играе в половината на съперника. Лудогорец имаше перфектни положения и уникални пропуски. Две спасявания на вратаря ви и три неточни удара - всичко от това можеше да е гол, освен двата получени. В някои мачове влизат повечето такива положения.
А за съдията - негова основна грешка е, че не беше строг към вашите грубости в началото на мача. Трябваше да даде няколко жълти картона и щяхте да мирнете и да опитвате единствено с игра. Сигурен съм, че резултатът щеше да е друг.
Увлечени в абсурдните претенции на старозагорци, забравяме да коментираме самата игра.
За мен неубедителни в този мач бяха Чворович, Терзиев и Абало. При първите двама според мен се дължи на липса на игрова практика и особено за Терзиев нещата бързо ще си дойдат на място като натрупа самочувствие в отбора. Харесаха ми Кейсара и Шоко. Кейсара направи две поредни грешки през второто полувреме, но иначе ми заприлича на този, който беше преди - играещ и концентриран във всеки мач. Безяк определено нямаше ден и мисля, че цел номер едно е намиране на истински титуляр на този пост.