Groucho написа:Една пръжена риба ометох и са лочим бира![]()
Наздаровье, маскари
алкохолик
нЪздраве [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fKhTk0IynHM[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Една пръжена риба ометох и са лочим бира![]()
Наздаровье, маскари
becks32milan написа:алкохолик![]()
modor написа:...наздраве
becks32milan написа:Света ме отчайва, 16 годишен лигльо рапира на Beatles - Let it be ....
becks32milan написа:...16 годишен лигльо рапира на Beatles - Let it be ....
becks32milan написа:Света ме отчайва
modor написа:Ковини, къде си сега??? Къде...?![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:modor написа:Ковини, къде си сега??? Къде...?![]()
В момента повече се изявява с другия си ник - лески.
Феновете на Преслава да по-тъжни от всякога и дори сериозно обмислят дали да продължат да ходят на участията й. Това са последните коментари по форумите в нета, където любителите на чалгата изливат искрената си мъка по това, което се случи с идола им. Или по-точно това, което умря в нея, а именно красивият й бюст.
След зверските диети за отслабване, на които се подложи Преси в последните две години и повече, тя постепенно изгуби не само чара и красотата си, но и енергията, а към днешна дата и бюста. А именно той бе запазената й марка, с която превъзхождаше всичките си колежки, напомпани от пластичните хирурзи.
ЕМИЛ написа:Феновете на Преслава да по-тъжни от всякога и дори сериозно обмислят дали да продължат да ходят на участията й. Това са последните коментари по форумите в нета, където любителите на чалгата изливат искрената си мъка по това, което се случи с идола им. Или по-точно това, което умря в нея, а именно красивият й бюст.
След зверските диети за отслабване, на които се подложи Преси в последните две години и повече, тя постепенно изгуби не само чара и красотата си, но и енергията, а към днешна дата и бюста. А именно той бе запазената й марка, с която превъзхождаше всичките си колежки, напомпани от пластичните хирурзи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта