КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое

Мнениеот tsonpen » 14 ное 2013 22:30

greenlandia написа:Кви сте вие бе.кои бяхте,че ще давате определения?
До вчера никойне Ви знаеше,ще поживете някоя и друга година и Този дето Ви създате ще
ви затрие.Домусага всичко може да ви купи,но това което го имаме ние и още 3-4 отбора,вие НИКОГА няма да го имате,ако ще и 100000 купи и титли да ви вземе.
Ето това е разликата.
А Стойчо Стоев днес се изложи като дърт манаф,после ми търсите помощ и подкрепа от другите истински фенове,е няма как да я получите с това си държание,напротив днес получихте война от нас феновете на Берое!
Неделя ще ви се стъжни в Зарата,ще си ходите ******и и вмирисани.Няма значение как ще завърши мача!!!!

Какво имате? Това, което днес по-скоро го нямаше в сектора да гости ли? Че ние ще сме повече в Стара Загора!
До вчера такива като теб е ясно, че не са ни знаели. Вече обаче ни знаеш. Можеш да гледаш и да се дивиш.
Какво си се запенил, не мога да разбера? В този мач Лудогорец имаше уникални пропуски и грешка, довела до гола ви. Имате късмет въобще, че нещата се стекоха така за вас. В същото време трябва да ви е неудобно, че отборът ви се опита да спечели по един недостоен начин! Да ми дрънкате, че съдията ви ощетил е абсолютно несъстоятелно. Та отборът ви, с изключение на един ъглов и още едно положение, гравитираше около футболната нула. Кечът не го броя за принос в този мач. Да кажа и добра дума - бяхте малко по-добри от Любимец.
Война? Каква война, сополанко? Срещу какво воюваш? Искаш играчите ви да ритат без топка през краката другите футболисти? Хубчев да казва кога съдията да свири край на мача и да може да тича по терена, че и да блъска полицай? Как вашите биха могли да вкарат втори гол? Как? Вместо да си щастлив колко уникални пропуски направиха Лудогорец, а също и че ни ви взеха насериозно и интригата още е жива, ти си тръгнал да се пенявиш. Радвай се, постигнахте перфектен резултат като за този мач. И дори имате някакъв шанс при някакъв късмет.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Мнениеот tsonpen » 14 ное 2013 22:36

BEROE_StZ написа:.............
Та вие сте от едно котило с тях, с цесекарчетата и трябва да се подкрепяте.И собственика ви е чорбар.Колко сме им сърбали попарата.......И сте назобани отвсякъде....Абе вие кога видяхте какво е А група за пръв път? :mrgreen:

Аз лично не съм от никакво котило. И някои от проявите на червените фенове за мен са връх на простотията изобщо. Щабът им и футболистите пък ни се канеха и проведоха една недостойна кампания преди мача. Но на терена бяха по-достойни от вас. Излязоха да играят, не за друго.
Скоро сме видели А група. Но пък всичкото време в А група не ни е загубено и е много качествено. Не сме паяци, само да висим и да присъстваме и да си губим времето, докато отборът ни се опитва нещо да изкрънка, я с бавене, я с ритане.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 14 ное 2013 22:43

tsonpen написа:
Та вие сте от едно котило с тях, с цесекарчетата и трябва да се подкрепяте.И собственика ви е чорбар.Колко сме им сърбали попарата.......И сте назобани отвсякъде....Абе вие кога видяхте какво е А група за пръв път? :mrgreen:

Аз лично не съм от никакво котило. И някои от проявите на червените фенове за мен са връх на простотията изобщо. Щабът им и футболистите пък ни се канеха и проведоха една недостойна кампания преди мача. Но на терена бяха по-достойни от вас. Излязоха да играят, не за друго.
Скоро сме видели А група. Но пък всичкото време в А група не ни е загубено и е много качествено. Не сме паяци, само да висим и да присъстваме и да си губим времето, докато отборът ни се опитва нещо да изкрънка, я с бавене, я с ритане.

..........
Изкуствено създаден отбор с шепа привърженици (имате една 120 кг ), които се помислиха за нещо невероятно след успеха в ЛЕ.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 14 ное 2013 22:43

Отлични мнение на tsonpen :!: Чорбойци,мажете дупарите с вазелин че в следващите 20 дни 2 пъти ще ви чукаме в селото ви дъртъ гъзоръ и винаги където ви хванем,докато не се научите да уважавате ШАМПИОНЪТ ЕВРОЛУДОГОРЕЦ никаква жал за вас :!:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 14 ное 2013 22:47

BEROE_StZ написа:
snakebite написа:Беройци, вървете изпийте по едно и се успокойте ! Приемайте нещата по-спокойно.. ;)
Не видях съдията да повлия на резултата !
Нещо Лудогорец не ми се видяха много ангажирани с купата, и ако покажете същата агресивност може и да биете !Това нито ще ви направи по-добри, нито ние по- слаби..
Някои бъркат агресивната и груба игра с твърдата, Черно море бяха като същински девици като ни биха с 3:1, нима моряците нямат слава на груб и твърд отбор, но на мача почти нямаше груби влизания !Одеса не са ли твърд отбор, представител на руската школа , кого контузиха !?
Аз искам да си гледам Дяков, Златински, Марселиньо с ПСВ, идват някои (в случая Берое) и ритат като за последно !
сигурен съм че и Стоев няма нищо конкретно към Берое, защото и с Любимец имаше същите претенции !
Приключвам темата, няма смисъл да пиша едно и също !

..........
И ние искаме да си гледаме Андонов, Венци и другите, ама вашите яко ръгат с лакти и вадят наточени брадви...И един от тях е Дяков..да не говорим за Моци....В неделя ще бъдете посрещнати подобаващо на Храма. Наистина добре дошли в зеления ад на ст.Берое. А смешния буфер Тройчо лудогорски да пита Батков и чичо Венци за топлото посрещане....или пък Гошо вратарчето...... :mrgreen:

Какви лакти,брадви?Твоя отбор ли визираш?Вместо да се погледнете,че нищо не играете...къде ви остана играта от пролетта...може да питаш Хубчев.
За посрещания и АД говорите като други,по-големи от вас.Накрая, на терена е ад и резултата е адски...за такива като вас.
Успокойте топката гочета.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 ное 2013 22:48

BEROE_StZ написа:
tsonpen написа:

..........
Изкуствено създаден отбор с шепа привърженици (имате една 120 кг ), които се помислиха за нещо невероятно след успеха в ЛЕ.

Вие, като естествено създаден отбор, сигурно някой ви е оплодил и сте се пръкнали.
Успейте и вие, както ние успяваме в последните години и аз ще ви кажа, че сте нещо невероятно, че и ще ви се радвам. Пък ако моят отбор ви наритва, няма да си затварям очите и да ги защитавам...

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 ное 2013 22:55

Големи фенове станахте и вие от Разград.До вчера топка на живо невиждали,днес ултраси станали.Пука ми че ми дреме за фирмени отборчета като вашето.Но дребните душици които са при вас в името на парите са преходни.Замисляли ли сте се защо Домусага е в Разград?Защото иска да е бей,никой да не го закача,а това се случва само при отбори без фенска маса.Защото феновете правят отбора .Интересите при вас са НУЛЕВИ,натиска също,това при отбори с голяма фенска маса няма как да стане.
СПРЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ ПОДКРЕПЯ ОТ ДРУГИ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ,НАМЕРЕТЕ ИЛИ ПО-СКОРО СЪЗДАЙТЕ СИ.НИЕ ИМАМЕ ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДИН ГРАД,ЕДИН ОТБОР!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое

Мнениеот zuekaa » 14 ное 2013 23:04

D.Georgiev написа:
DrAvalanche написа:
D.Georgiev написа:Много добре виждам какво пишеш и още повече какво се опитваш да кажеш. Информативно първото полувреме, реално трябваше да бъде продължено с поне 4 минути, заради въргалянето по терена на Андонов и Христов. Трима наши играчи прключиха мача с контузии, не ми говори колко едностранен бил съдията. Ако искаше да реже някого просто нямаше да отмени решенито на страничния и нямаше да признае гола на "Берое" (който си беше съвсем редовен). Според мен и двата отбора завършиа с прекалено много играчи, но да ми говориш за тенденциозност, айде няма нужда, върви и си гледай разбития отбор, че пак мач с "ЦСКА" ви чака :lol:

Е как да отмени гола на Берое, при положение, че топката мина два пъти голлинията? Ако е само веднъж да си затвори очите, ама два пъти...Даже и по вашите правила е малко нагло.

Съдията не бил свирил едностранно, а за поредното идиотско влизане на Моци, гледам не обелваш дума...Карай, за всичко се плаща рано или късно.

Много си прав - затова сега сте на това ниво, а ние си играем в Европа.

Играете ганкиното в европа добре , че много некадърни нападателите на Черноморец Одеса , че двата мача не мърдаше 8 -2
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 14 ное 2013 23:05

baltimore написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
BEROE_StZ написа:
snakebite написа:Беройци, вървете изпийте по едно и се успокойте ! Приемайте нещата по-спокойно.. ;)
Не видях съдията да повлия на резултата !
Нещо Лудогорец не ми се видяха много ангажирани с купата, и ако покажете същата агресивност може и да биете !Това нито ще ви направи по-добри, нито ние по- слаби..
Някои бъркат агресивната и груба игра с твърдата, Черно море бяха като същински девици като ни биха с 3:1, нима моряците нямат слава на груб и твърд отбор, но на мача почти нямаше груби влизания !Одеса не са ли твърд отбор, представител на руската школа , кого контузиха !?
Аз искам да си гледам Дяков, Златински, Марселиньо с ПСВ, идват някои (в случая Берое) и ритат като за последно !
сигурен съм че и Стоев няма нищо конкретно към Берое, защото и с Любимец имаше същите претенции !
Приключвам темата, няма смисъл да пиша едно и също !

..........
И ние искаме да си гледаме Андонов, Венци и другите, ама вашите яко ръгат с лакти и вадят наточени брадви...И един от тях е Дяков..да не говорим за Моци....В неделя ще бъдете посрещнати подобаващо на Храма. Наистина добре дошли в зеления ад на ст.Берое. А смешния буфер Тройчо лудогорски да пита Батков и чичо Венци за топлото посрещане....или пък Гошо вратарчето...... :mrgreen:

Какви лакти,брадви?Твоя отбор ли визираш?Вместо да се погледнете,че нищо не играете...къде ви остана играта от пролетта...може да питаш Хубчев.
За посрещания и АД говорите като други,по-големи от вас.Накрая, на терена е ад и резултата е адски...за такива като вас.
Успокойте топката гочета.

Първо разбери района на гочетата и тогава приказвай, клошар.

С гочета е пропита цялата Зара,не ми се прави бе мърльо,знаеме ви....

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 ное 2013 23:06

greenlandia написа:Големи фенове станахте и вие от Разград.До вчера топка на живо невиждали,днес ултраси станали.Пука ми че ми дреме за фирмени отборчета като вашето.Но дребните душици които са при вас в името на парите са преходни.Замисляли ли сте се защо Домусага е в Разград?Защото иска да е бей,никой да не го закача,а това се случва само при отбори без фенска маса.Защото феновете правят отбора .Интересите при вас са НУЛЕВИ,натиска също,това при отбори с голяма фенска маса няма как да стане.
СПРЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ ПОДКРЕПЯ ОТ ДРУГИ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ,НАМЕРЕТЕ ИЛИ ПО-СКОРО СЪЗДАЙТЕ СИ.НИЕ ИМАМЕ ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДИН ГРАД,ЕДИН ОТБОР!

Слушай сега, всеки го може това говорене. Мога и аз сега да спретна една пледоария на основа Бойко Борисов и ТЕЦ. Какъв ще бъде смисълът и каква е връзката с мача?

Върни се в “Лудогорец”