Национална кауза или национални предатели ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Национална кауза или национални предатели ??

Мнениеот ЕМИЛ » 14 ное 2013 19:35

1Neutralen написа:
Стига си се правил на интересен...

Ти защо не си на мача ?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 ное 2013 19:43

Зализаното парвеню продължава да си прави каквото иска в първенство администрирано от най-смешния футболен съюз, с председател най-смешния мокет. Важното е на перукан да му върви купона и да хвърля гюбеци
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 14 ное 2013 19:45

ЕМИЛ написа:
1Neutralen написа:

Ти защо не си на мача ?

Хаха. Защото живея в САЩ. :oops:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 ное 2013 19:48

Имахме точно такъв спор в другата тема по този повод. Берое сега трябва да подаде жалба. И понеже казусът ще се разглежда от УЕФА, а не от БФС - наказанията са от голяма глоба до служебна победа за Берое.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 14 ное 2013 19:48

T&T написа:
subzero написа:Отборът,който иска България да го подкрепя в Европа,отказа да пусне титулярен играч в националния отбор. Същия този играч е титуляр в изключително важния мач с Берое за купата.
Явно за някого каузата Лудогорец е над България. Как за нас Лудогорец да е България ??
И за да не бъда обвинен в целенасочено плюене,същото се отнася за ЦСКА.

Кой би обвинил скрит фен на Левски в целенасочено плюене срещу Лудогорец, при положение че плюе и ЦСКА? :lol: :lol: :lol:

Не е в стила на феновете на ЛЕВСКИ да се прикриват, и да се представят за фенове на други отбори.Докато само в тоя форум, мога да ти посоча трима "скрити" чорбари: Сандю Мангала- цесекар представящ се за фен на Берое, shotgun blues- цесекар представящ се за фен на Литекс, Parmalat- цесекар представящ се за фен на Черноморец, а имам и тежки подозрения за Ivo Chernomoretc че също е клони към розовките :mrgreen:

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 14 ное 2013 19:57

1Neutralen написа:
ЕМИЛ написа:
1Neutralen написа:

Ти защо не си на мача ?

Хаха. Защото живея в САЩ. :oops:

ха ха избягъл си от долината на широките гащи ли бре момко :shock:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 ное 2013 20:12

subzero написа:Отборът,който иска България да го подкрепя в Европа,отказа да пусне титулярен играч в националния отбор. Същия този играч е титуляр в изключително важния мач с Берое за купата.
Явно за някого каузата Лудогорец е над България. Как за нас Лудогорец да е България ??

Аз да съм и аз няма да го пусна . Първо - има да наваксва игрова практика , второ след контузията на Барт , Терзиев и Моци са единствените здрави централни защитници . Съвсем отделно , че мача на България е съвсем протоколен . Присъствието на един играч , който не е играл доста време с какво ще помогне . Търсиш под вола теле ... Първо беше - взеха Терзиев но не го пускат , сега защо го пускат ... вземи решение - да играе ли Терзиев , или не 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

pomiqr63

Мнениеот pomiqr63 » 14 ное 2013 20:22

На първо място защитаваш своите интереси, а след това остналите. От "Лудогорец" не са виновни, че БФС са направили калпава програма, която съвпада с мачове на националния отбор и вътрешното първенство.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 ное 2013 20:28

Разжалване, смърт и изваждане на отбора от европейските турнири, заради това, че в мача излязоха единствените ни двама неконтузени защитници. В събота и Чочев ще излезе за "ЦСКА" - там същата процедура, без турнирите :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 ное 2013 20:47

Der Führer написа:

Аз да съм и аз няма да го пусна . Първо - има да наваксва игрова практика , второ след контузията на Барт , Терзиев и Моци са единствените здрави централни защитници . Съвсем отделно , че мача на България е съвсем протоколен . Присъствието на един играч , който не е играл доста време с какво ще помогне . Търсиш под вола теле ... Първо беше - взеха Терзиев но не го пускат , сега защо го пускат ... вземи решение - да играе ли Терзиев , или не 8-)

Естествено,че искам Терзиев да играе. Само,че Терзиев е национален състезател. Ако всички решат да не си пускат националите ?? :roll: Протоколен,не протоколен мача си е мач. А и никой не им е виновен,че нямат здрави защитници.
А и този футболист,който не е играл доста време е основен футболист. Играл,не играл на него се разчита. За разлика от Разград.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Национален отбор”