rhaegar написа:Остава да заобичаш и Реал. Така пък ако случайно я вземе Роналдо, пак ще си доволна
Не, тва няма как да стане.. Тоя ревльо не залсужава нищо, освен вечно да рони крокодилски сълзи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Остава да заобичаш и Реал. Така пък ако случайно я вземе Роналдо, пак ще си доволна
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Red_Girl написа:rhaegar написа:Остава да заобичаш и Реал. Така пък ако случайно я вземе Роналдо, пак ще си доволна
Не, тва няма как да стане.. Тоя ревльо не залсужава нищо, освен вечно да рони крокодилски сълзи.

[/center]Старши треньорът на Наполи Рафаел Бенитес има двойник в Неапол. Това е 47-годишният Серджо Вулкано, който работи като сервитьор в ресторант, намиращ се близо до централната автобусна спирка в града. Вулкано, чиято популярност в Неапол расте все повече и повече, откакто Рафа Бенитес дойде на "Сан Паоло" през лятото на тази година, бе потърсен за интервю от "La Repubblica"."От доста време зная, че приличам на Рафа Бенитес. но след като испанският треньор пое тима, молбите към мен за снимки и автографи определено се увеличиха", споделя Серджо Вулкано. "Веднъж при мен дойде един човек с вестник в ръка и ме попита дали съм Бенитес".
„2013-а година бе изпълнена с успехи и голове за Кристиано Роналдо. Португалският нападател се отчете с 34 попадения в Ла Лига през сезон 2012/13, като бе задминат само от играча на Барселона Лионел Меси, който има 45 гола“, пише във визитката на Роналдо, а голяма част от мадридската общност откри скрит подтекст в тези редове. Повечето приближени до Реал Мадрид смята, че споменаването на основния конкурент на Роналдо – Меси, в собствената му визитка е повече от некоректно, като разкриха, че считат, че с този акт ФИФА иска да изолира Роналдо и на практика да му попречи да спечели престижния трофей.
daduradam написа:Дават ли Лудогорец някъде ?
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, Thsmith и 6 госта