vivacanary написа:буферните зони
ДААА ПРАВ СИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Не знам какви снимки си гледал, но бях и на двата споменати мача и си спомням ясно че празни места нямаше. Даже този с Левски се наложи да го гледам качен на първите клони на едно дърво, толкова плътна беше стената от хора над седалките. А и на този мач го нямаше още тунела за съблекалнята на гостуващият отбор (старата де). С ЦСКА тунела мисля го имаше, но пак стадиона си беше пълен.kubik написа:vivacanary написа:буферните зони
ДААА ПРАВ СИПРЕДИ МАЛКО ПРЕГЛЕДАХ ЕДНИ СНИМКИ И СЕ ВИЖДА.ЧЕ БУФЕРНИТЕ ЗОНИ ГИ НЯМА.ВСЕ ПАК БИХ КАЗАЛ,ЧЕ СТЕ ОКОЛО 25000 ИМА ПРАЗНИ МЕСТА.
URBaN_ORDeR написа:Аз някак си не мога да си представя как ако ги бием,отборът ще се разпаднеДа,ако паднем и публиката не е на ниво , нормално италианците да се откажат,но при победа в тоя мач и обичайното представяне на трибуните,само като видят радостта в очите на хората,едва ли ще си помислят за подобно нещо,така че всички на линия !
Ми то ако от изхода от този мач зависи дали ще ви купят или не, какво ще стане ако мача свърши Х
demy26 написа:URBaN_ORDeR написа:Аз някак си не мога да си представя как ако ги бием,отборът ще се разпаднеДа,ако паднем и публиката не е на ниво , нормално италианците да се откажат,но при победа в тоя мач и обичайното представяне на трибуните,само като видят радостта в очите на хората,едва ли ще си помислят за подобно нещо,така че всички на линия !
Използвахте предния мач за да получите гласност за протеста си срещу Селския момък, сега ще използвате този за да се натегнете на италианците, но трябва да си истински гении за да решиш, че след една евентуална победа и всичко като с магическа пръчка ще се оправи. Ми то ако от изхода от този мач зависи дали ще ви купят или не, какво ще стане ако мача свърши Х
Mod 1912 написа:demy26 написа:URBaN_ORDeR написа:Аз някак си не мога да си представя как ако ги бием,отборът ще се разпаднеДа,ако паднем и публиката не е на ниво , нормално италианците да се откажат,но при победа в тоя мач и обичайното представяне на трибуните,само като видят радостта в очите на хората,едва ли ще си помислят за подобно нещо,така че всички на линия !
Използвахте предния мач за да получите гласност за протеста си срещу Селския момък, сега ще използвате този за да се натегнете на италианците, но трябва да си истински гении за да решиш, че след една евентуална победа и всичко като с магическа пръчка ще се оправи. Ми то ако от изхода от този мач зависи дали ще ви купят или не, какво ще стане ако мача свърши Х
Ако мачът свърши равен, то е ясно - вие ще сте ни пуснали точица и нищо друго няма да стане, щото всичко се движи от вас и нищо няма значение извън вас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта