Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот Кролик » 06 ное 2013 13:42

emigo написа:Здравей те.
Ако,бях написал,този коментар,веднага след мача със сигурност щях,да бъда обвинен в злосторство,в нечестност,че съм със сини очила и тн.,и тн.Затова изчаках,да се уталожат малко страстите и вече спокойно мога,да поздравя отбора на Черно Море за мъжката,достойна и най-вече умна във футболно отношение игра.Варненци бяха по-добрия отбор и заслужено взеха 3-те точки.Жалко,че не успяха,да вкарат още,поне един гол,та победата да е по-красноречива и треньорите и някои от футболисти на "червените",да спрат с,този рев,който е повече от ........ и детински.

Надявам се и след мача с Левски на Тича да си толкова обективен :geek: Мерси за поздравите !!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 06 ное 2013 20:18

http://www.stoycho-mladenov.com/bg/5130 ... temId/3657

Е тоя наистина е болен. Опитва да използва разни психологически трикове за манипулация, само че вече се оси*а. От цялото видео само в началото в мача с Локо Майна решенията наистина са в техен ущърб. В останалата част от видеото не виждам нищо нередовно с маааалки изключения, където някои футболисти малко преиграват, но пак си има нарушение. Изобщо е толкова жалка картинката, че обърква чувствата в мен. От една страна го съжалявам човека, защото очевидно е много болен, а от друга страна толкова ме вбесява наглостта и опита за манипулация, че бих му изсипал един самосвал с Лай*а в устата. Ако бях от ЦСКА, щях да се срамувам от него. Смешник! Предлагам на феновете на чорбата, да не се влияят от тоя тъпанар, ами да бъдат обективни и да му искат оставката.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 ное 2013 20:42

Впрочем - колкото повече гледам изпълнението на Менди срещу Жоро Илиев - толкова повече съм склонен да поздравя съдията!!!КАКЪВ ДЕБИЛ ТРЯБВА ДА СИ,ЗА ДА КАЖЕШ,ЧЕ СЪДИЯТА ТЕ Е ОЩЕТИЛ???Жоро посяга към топката,Менди също,само дето МАЙМУНОЧОВЕКА го прави като дърварин с бутоните напреде!!!Навсякъде това е фал с картон!Я да се сетим Майк Райли как ТОЧНО ЗА ТАКОВА ПОСЯГА изгони с втори жълт картон Седрик Бардон срещу Шалке???Само,че ревльовците не разбрат,че дори ОПИТА да контузиш съперника е също нарушение.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 06 ное 2013 20:53

Смешен плач в червено.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 06 ное 2013 21:26

Някой може ли да ми припомни за умишлен удар с лакът в лицето не се ли дава червен картон?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 ное 2013 14:09

БФС оправда Станислав Тодоров за Черно море - ЦСКА (мотивът на СК)
http://www.sportal.bg/news.php?news=457890
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 14 ное 2013 14:39

РЕШЕНИЕ НА СК ПРИ БФС - 14.11.2013 г. 1. Поради неявяване на представители на ПФК „ЦСКА” на заседанието на СК при БФС на 14.11.2013 г. и непредставяне на доказателства по обвинения в пресата към съдията Станислав Тодоров, СК при БФС приема тези обвинения за некоректни, несъстоятелни и неотговарящи на истината и счита случая за приключен.

Това е най-принципната комисия, от цска се разреваха комисията се самосезира, сега не се явили и обвиненията отпадат. Чакам нов червен рев и с право. Вместо след като са се самосезирали, да излязат с решение - разгледахме спорните положения, грешки няма- сега пак ще разлаят кучетата.
Странно как не се самосезират когато някои ръководители и шефове преди мач знаят как съдията щял да ги пореже и как трябвало да внимава защото те били някакъв си по-специален клуб. Как няма наказания когато определени отбори не пускат състезателите си в националните отбори, а критериите за небогоизбраните са за щяло и нещяло.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 ное 2013 14:46

Iceberg написа:БФС оправда Станислав Тодоров за Черно море - ЦСКА (мотивът на СК)
http://www.sportal.bg/news.php?news=457890

хахахаххаахаххаахахахахаха, засмях се от сърце на червените другари. Държат се точно като партизани, вдигат шум до бога, а иначе тихо си кютат в окопа.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 ное 2013 15:01

Давайтееееее,давайте да им събираме пари за салфетки,носни кърпички и тоалетна хартия,че очаквам поне 3 дневен рев,сополи,сълци и разбира се - кафево!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”