БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Мнениеот Canaries front » 29 окт 2009 10:11

Ще победи по-добрият . Какво се разправяте с буферите ,то е ясно ,че няма да кажат ще победите вие или ние да направим обратното. Бих казал ,че в момента и като ситуация в клуба ,а и като сили на терена нещата са почти кантар. Така ,че крайният изход е непредсказуем. Освен това,Карлет и Густав ще играят,така както Том и Даксон за Локомотив .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 29 окт 2009 10:22

Най интересното е, че ако се погледне безпристрастно, мачът не толкова важен за Локомотив, колкото за Ботев. За всички е ясно, че може би след този мач Ботев няма да го има и това е последната възможност да им се случи нещо хубаво. Въпреки това ние разбираме по-добре стойността на дербито. Вълнуваме се повече от пилешките мозъци, които продължават да твърдят, че мачовете им с Левски са по-важни и по-емоционални. За щастие ние не сме расли с вчерашния дъжд и много добре знаем как стоят нещата и колко са жалки в опитите си да изопачат нещата.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 29 окт 2009 10:37

demy26 написа:Най интересното е, че ако се погледне безпристрастно, мачът не толкова важен за Локомотив, колкото за Ботев. За всички е ясно, че може би след този мач Ботев няма да го има и това е последната възможност да им се случи нещо хубаво. Въпреки това ние разбираме по-добре стойността на дербито. Вълнуваме се повече от пилешките мозъци, които продължават да твърдят, че мачовете им с Левски са по-важни и по-емоционални. За щастие ние не сме расли с вчерашния дъжд и много добре знаем как стоят нещата и колко са жалки в опитите си да изопачат нещата.

Първо, прости се с надеждата че БОТЕВ няма да го има. Ще го има и то без вашия "Фйен" Мититу Селския. Много ви боли, знам, гадно ви е, ама тва е положението.
Второ, пилешки мозък е доста смело изказване, като гледам липсата на такъв в твоите "разсъждения".
И трето _ да, за вас това е големия мач, тука нямаме различния.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 29 окт 2009 10:39

Деми защо продължаваш да ръсиш глупости,защо си мислите ,че светът се върти около вас ? Първо мачът е градско дерби и естествено,че е важен,но ако погледнеш историята ще разбереш ,че винаги Левски е бил по-големия дразнителза Ботев. Все едно да ми кажеш,че за Барса ,Еспаньол е по-голям дразнител от Реал (без да се сравняваме с тях ). Колкото до това ,че това бил последния мач на Ботев ,спете спокойно Ботев ще го има още дълго време.
Последна промяна от Canaries front на 29 окт 2009 10:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 29 окт 2009 10:40

Abbiati написа:
demy26 написа:Най интересното е, че ако се погледне безпристрастно, мачът не толкова важен за Локомотив, колкото за Ботев. За всички е ясно, че може би след този мач Ботев няма да го има и това е последната възможност да им се случи нещо хубаво. Въпреки това ние разбираме по-добре стойността на дербито. Вълнуваме се повече от пилешките мозъци, които продължават да твърдят, че мачовете им с Левски са по-важни и по-емоционални. За щастие ние не сме расли с вчерашния дъжд и много добре знаем как стоят нещата и колко са жалки в опитите си да изопачат нещата.

Първо, прости се с надеждата че БОТЕВ няма да го има. Ще го има и то без вашия "Фйен" Мититу Селския. Много ви боли, знам, гадно ви е, ама тва е положението.
Второ, пилешки мозък е доста смело изказване, като гледам липсата на такъв в твоите "разсъждения".

За разлика от повечето жълти аз имам достойнство и не се притеснявам да говоря каквото мисля. А вие сте толкова прозрачни, че сте ми ясни, каквото и да говорите.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 29 окт 2009 10:43

Canaries front написа:Деми защо продължаваш да ръсиш глупости,защо си мислите ,че светът се върти около вас ? Първо мачът е градско дерби и естествено,че е важен,но ако погледнеш историята ще разбереш ,че винаги Левски е бил по-големия дразнителза Ботев. Все едно да ми кажеш,че за Барса ,Еспаньол е по-голям дразнител от Реал (без да се сравняваме с тях ). Колкото до това ,че това бил последния мач на Ботев ,спете спокойно Ботев ще го има още дълго време.

Не знам кой иска Ботев да не съществува. Аз искам силни Л0КОМОТИВ и Ботев.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 29 окт 2009 10:46

demy26 написа:
Canaries front написа:Деми защо продължаваш да ръсиш глупости,защо си мислите ,че светът се върти около вас ? Първо мачът е градско дерби и естествено,че е важен,но ако погледнеш историята ще разбереш ,че винаги Левски е бил по-големия дразнителза Ботев. Все едно да ми кажеш,че за Барса ,Еспаньол е по-голям дразнител от Реал (без да се сравняваме с тях ). Колкото до това ,че това бил последния мач на Ботев ,спете спокойно Ботев ще го има още дълго време.

Не знам кой иска Ботев да не съществува. Аз искам силни Л0КОМОТИВ и Ботев.

Силни БОТЕВ и Локомотив няма да видим скоро . Първо защото политиката ,която водят в момента двамата ни президенти е такава,че дори и без тях ще ние трудно поне още 5-6 години и второ на някой хора им е по-удобно слаби Ботев и Локомотив ,затова няма как да ни го позволят .

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 29 окт 2009 11:00

:)

искаш да кажеш, че с Левски сте имали съперничество каквото имат Барса и Реал примерно :) всяка година до преди Бат Митко сте били с тях в борба за 1-2 място може би :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 29 окт 2009 11:05

ох много си босичък ! Виж историята на мачовете с Левски и сам си направи изводите.

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 29 окт 2009 11:36

demy26 написа:
Abbiati написа:

За разлика от повечето жълти аз имам достойнство и не се притеснявам да говоря каквото мисля. А вие сте толкова прозрачни, че сте ми ясни, каквото и да говорите.

гледай както си такъв достоен да не изчезнеш от форума, защото започваш да обиждаш и нарушаваш много добрия тон на форума до момента! :evil:

Върни се в “Ботев”