КБ ЦСКА - Левски 16.11.2013г. 15:15ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ ЦСКА - Левски 16.11.2013г. 15:15ч.
90 минути мъка и 1-0 за Левски(само не ми е ясно кой е този дето ще успее да ритне ТОЧНО топката към вратата
)

Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
greenday написа:90 минути мъка и 1-0 за Левски(само не ми е ясно кой е този дето ще успее да ритне ТОЧНО топката към вратата)
Данчо Милиев от корнер извън наказателното

MuFc1878 написа:greenday написа:90 минути мъка и 1-0 за Левски(само не ми е ясно кой е този дето ще успее да ритне ТОЧНО топката към вратата)
Данчо Милиев от корнер извън наказателното
Бе, той да изгуби 2 пъти топката в защита, пък ...

Леевски, оле

Отборите ни са толкова слаби, че нищо не би ме учудило в този мач. Не очаквам нищо от ЛЕВСКИ, но няма да ме изненадат, ако победят с 1-0. Очаквам всичко от тази пародия, наречена БГ футбол 

От 5 години не живея в България но нямам един изпуснат мач , освен този срещу Ботев от преди 2 седмици ! Четох само как Левки направил най-добрият си мач та се замислих , ОК , 3 години аз това не чух..
За това почвам да мисля че съм на карък на Левски , за това май ще "изпусна" мачът срещу аматьорският червен отбор .
Резултат ако НЕ гледам мача : 0-3 за ЛЕВСКИ
За това почвам да мисля че съм на карък на Левски , за това май ще "изпусна" мачът срещу аматьорският червен отбор .
Резултат ако НЕ гледам мача : 0-3 за ЛЕВСКИ
Ами дерби, кво да го прогнозираш... Кво и да кажеш, може да излезе и глупост, и вярно!
Аз обаче очаквам синя победа в този мач.
Аз обаче очаквам синя победа в този мач.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Левски ще победи с 2:1
"Сините" просто няма как да загубят
Левски няма как да загуби от ЦСКА, в предстоящото дерби от турнира за Купата на България.
Не и при такава подкрепа, която "сините" ще получат...
Репортер на Livesport.bg научи за един малко по-специален стимул за отбора от Подуяне, който действа безотказно в почти всеки мач за последните няколко сезона, когато е наличен.
Мотиваторът на Левски е много по-ефикасен от който и да било стимулант, дори и сред тези, забранени от Световната антидопингова асоциация.
Какъв е той ще научите ПЪРВО в Livesport.bg утре, в 14:00 часа!
Някой журналяга е открил страхотен метод да поддържа трафика в сайта, чрез ловене на призраци.

"Сините" просто няма как да загубят
Левски няма как да загуби от ЦСКА, в предстоящото дерби от турнира за Купата на България.
Не и при такава подкрепа, която "сините" ще получат...
Репортер на Livesport.bg научи за един малко по-специален стимул за отбора от Подуяне, който действа безотказно в почти всеки мач за последните няколко сезона, когато е наличен.
Мотиваторът на Левски е много по-ефикасен от който и да било стимулант, дори и сред тези, забранени от Световната антидопингова асоциация.
Какъв е той ще научите ПЪРВО в Livesport.bg утре, в 14:00 часа!

Някой журналяга е открил страхотен метод да поддържа трафика в сайта, чрез ловене на призраци.

Помните ли ето този мач и кой бе Мануел Мендоса?
https://www.google.bg/#q=%22%D0%95%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D1%8A%D1%82+%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B0+%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0%22 (1-ят линк, сори че така го давам, ама иначе дава грешки ако го задам директно и не се отваря каквото трябва)
Това е един от най-паметните мачове, които си спомням, опълчение от началото до края, но какъв край само.
Ето го героят:

Сходствата с тогава са твърде много:
Стойчо Младенов, загуба с 3-0 за първенство като символични гости, Тодор Янчев, Емил Гъргоров, Стоян Колев (макар че едва ли ще играе сега). Отново сме символични гости в първия сблъсък за купата.
От наша страна: Станислав Ангелов, Топчо (макар че тогава е играл, а сега е помощник треньор и дори ще бъде наказан), отново липсват поводи за оптимизъм преди мача. Даже и датата 16-ти съвпада, само месецът - не, а и първенството тогава отново е било с 14 отбора.
Остава само и развръзката да се повтори. Дали герой няма да е Туре...

Дано Георги Тодоров (треньорът ни тогава) да бъде викнат в коментарното студио преди мача. Викат го от време на време напоследък.
https://www.google.bg/#q=%22%D0%95%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D1%8A%D1%82+%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B0+%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0%22 (1-ят линк, сори че така го давам, ама иначе дава грешки ако го задам директно и не се отваря каквото трябва)
Това е един от най-паметните мачове, които си спомням, опълчение от началото до края, но какъв край само.
Ето го героят:

Сходствата с тогава са твърде много:
Стойчо Младенов, загуба с 3-0 за първенство като символични гости, Тодор Янчев, Емил Гъргоров, Стоян Колев (макар че едва ли ще играе сега). Отново сме символични гости в първия сблъсък за купата.
От наша страна: Станислав Ангелов, Топчо (макар че тогава е играл, а сега е помощник треньор и дори ще бъде наказан), отново липсват поводи за оптимизъм преди мача. Даже и датата 16-ти съвпада, само месецът - не, а и първенството тогава отново е било с 14 отбора.

Остава само и развръзката да се повтори. Дали герой няма да е Туре...

Дано Георги Тодоров (треньорът ни тогава) да бъде викнат в коментарното студио преди мача. Викат го от време на време напоследък.
Последна промяна от doktora25 на 15 ное 2013 01:15, променено общо 5 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Май има надежда да бием - БаткOFF все още не е започнал да ръси глупости 

Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Нямаме право да губим И този мач. Предполагам, че сега ще излезем далеч по-концентрирани, отколкото през миналия месец.
Не са нищо особено, но ние традиционно ги реанимирахме с безумно слабата ни игра в дербито.
Най-възможна ми се вижда победа с едно на мъка.
Не са нищо особено, но ние традиционно ги реанимирахме с безумно слабата ни игра в дербито.
Най-възможна ми се вижда победа с едно на мъка.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".