Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Е, не, не, вие още от сутринта го подкарахтеАз пък мога да ви кажа, че е полезно и да не си режеш ноктите на краката, за да заклиняш по-лесно с тях
Арсенал оставиха свой фен без дом след загубата от Манчестър Юнайтед в неделя.
Запалянкото от Уганда Хенри Дабасани е изгубил двустайния си апартамент, след като се е хванал на бас с Рашид Яига, че любимият му клуб ще победи в мача.
Яига е заложил чисто новата си кола и съпругата си, като е заявил, че Юнайтед ще спечелят. Двамата са повикали свидетели на облога, като освен това са подписали баса на хартия. Дабасани, който има пет деца и три жени, загубил облога, когато Робин ван Перси отбеляза единственият гол в мача и донесе победа на тима си с 1:0.
Според местно издание, след като е видял резултата, Дабасани е припаднал, защото е осъзнал, че е изгубил дома си. Запалянкото и семейството му са били изхвърлени от дома им от група фенове на Манчестър Юнайтед.
we are the champions написа:boabbb написа:Е, не, не, вие още от сутринта го подкарахтеАз пък мога да ви кажа, че е полезно и да не си режеш ноктите на краката, за да заклиняш по-лесно с тях
Господин Михайлов ,ще може ли да промените часа на вечното дерби ??умолявам ви се пак някои хора са на работа в събота... какъв е този час 15:15
[offtopic]:mrgreen:[/offtopic]
daduradam написа:Книгата "Игрите на глада" заслужава ли си ? Предлагат ми я заедно с "Възпламеняване" на 15 лв...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:daduradam написа:Книгата "Игрите на глада" заслужава ли си ? Предлагат ми я заедно с "Възпламеняване" на 15 лв...
Ако ти се чете на екран/искаш да похарчиш 15-те кинта за бира http://chitanka.info/person/suzanne-collins
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта