k.dimitrov написа:Юношите на ЦСКА и Черноморец играха на базата в Панчарево без да ползват съблекални и баня
ЦСКА се справи с 3:0 срещу Черноморец в среща от 13-ия кръг на Елитната юношеска група (до 19 години), като два гола вкара Радой Божилов, а едно попадение добави Петър Витанов. Витанов откри резултата в 37-ата минута след самостоятелен пробив, а в 50-ата и в 59-ата Радой Божилов оформи крайното 3:0. Особено красиво беше второто попадение на Божилов, който посрещна топката от въздуха и по диагонала я вкара в мрежата.
Иначе в началото две чудесни възможности пропуснаха акулите, като най-напред при меле в малкия пеналт с гола се размина Стоян Вълчев. След това при заучено изпълнение на фаул Стойко Иванов с красив удар улучи страничната греда. Малко преди попадението на Витанов пък, Стоян Калпаклиев спаси гол в бургаската врата.
Неприятно впечатление остави организацията на домакините от ЦСКА, като се оказа, че няма баня и съблекалня на базата в Панчарево, която да се използва. Отборите бяха принудени да се събличат на пейки и полуразрушени бунгала. Накрая пък гостите от Черноморец трябваше да си тръгнат без да се къпят за Бургас. Всъщност те прекараха почти целия си ден в път, тъй като пътуваха в деня на мача- от 7.00 часа сутринта.
Тва е положението, Ники. Информацията съм я писал аз, понеже бях на мача. ПРедполагам си я копнал от Спортал...Макар и да съм пишман-журналист, смятам, че съм пресъздал правдиво нещата.
Само не добавих, че в края на мача тупалка на СТоян Кижев беше спасена от вратаря на малките чорби за евентуален наш почетен гол. Изобщо като свежест и като мотивация, нашите отстъпваха, а и след мача изглеждаха доста смазани психически. Не съм добавил и това, че си държаха саковете и дрехите на една купчина, отстрани, като на махленски мач. Просто ако беше завалял дъжд, нямаше да остане нищо сухо.
Ситуацията около мача - доста агресивни и обиждащи фенове и родители, което е нормално за София и софийските отбори. И юношите им като играят, се събират доста хора и яката навикват гостите. Често пъти става и доста взривоопасна обстановката, тъй като мачовете се играят на тренировъчни игрища без охрана, без ограда. ПРи нас разбира се, това няма как да се случи. Та ние на мъжкия отбор не ходим, та на юношите ли

Има и добра новина, която се мъчи от една седмица, но се случва всичко много бавно. Може да има нещо като допълнително финансиране от 2014, но за това по-нататък. Просто всичко става бавно и постоянно пречки, дори и от хора, които не очаквах. Но няма да вкарвам сега повече подробности, тъй като тука из форума има достатъчно хейтъри, които почват да хейтят от сутринта. И все нещо ще се намери, дето не им харесва.