Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разкриха как Герб яхва протеста
Герб яхва протеста, но го прави в Пловдив, а не в София? Същевременно, някакъв потребител пита Светльо Витков откъде има пари, при положение, че получава държавна субсидия? Намесен е като виновник и РБ, разбира се... Абе, глътка нормалност има ли в тоя форум?
Модератор ЛокоПД написа:http://prikachi.com/images.php?images/485/6597485k.jpg /д/Жони,стягаш ли се за "контра-протест" в събота ? Колко плаща Ефендито ?
Абе, не знам колко плаща "ефендито", ама Боко Тиквуня не случайно реши точно в Пловдив да прави първия си партиен митинг, откакто падна от власт.
Явно агитката на Коко ще е в основата на митинга ...

Ти, ще си главен знаменосец на партийното знаме на ГЕРБ, нали ?!

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?
DmG написа: Като не си наясно си мълчи . Витков си има програма , като начало е за простести и най-вече за промяна на изборите . Без промяна във изборen кодекс , ще ни управляват национални предатели като последните 70 години .
Второ , той не е като " спасителите" Царя и Бойко , няма как да вземе власта след година паример . Има програма , но няма как да каже " ей тия десетимата ще са депутати и ще вдигнем заплатите и пенсиите двойно ".
Значи искате алтернатива , а после мрънкате защо не е като националните предатели . Интересно нали ?
Ако Витков прокара някакси смяна със нов изборен кодекс , то ще е победа за 5 000 000 българи , ще загубят националните предатели т.е. старите комунист със нови " партии" , олигарсите и придворните им !
Очевидно съм наясно - коментирам конкретни точки от програмата му. Ако имаш аргумент - вади цитати от нея и ме обори. Програмата му е толкова левичарска, че е срам за поколението ни. А изборния кодекс е проблем, но не кой знае какъв. Въпреки това, силно ме интересува, какво точно в него ти пречи на теб и трябва да се промени, и как да се промени?
Аз алтернатива не искам, имам си. И ако Витков победи, то ще е загуба за 7 000 000 българи. Защото е зависим от Бриго, и защото няма никакъв капацитет за собствено управление.
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:16, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Модератор ЛокоПД написа:джони написа:[.......................
http://prikachi.com/images.php?images/485/6597485k.jpg /д/Жони,стягаш ли се за "контра-протест" в събота ? Колко плаща Ефендито ?
aз на протести не съм бил от февруари месец,когато хората излизаха да протестират с касови бележки и фактури, както и преди това в Катуница,когато всичко стана спонтанно и за минути,за разлика от вас и вашите тартори които последните дни го обърнахте на агенция за платени протестиращи
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1oQscBU7clI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc[/youtube]

Последна промяна от джони на 13 ное 2013 21:07, променено общо 1 път.
Да си манипулиран от прост човек, означава че си два пъти по-прост. някой вярва ли им още на тия
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Аз в никого не съм се бутала, не съм в София дори.daduradam написа:Ех, а вие сте мили и хрисими и хич не се бутате в полицаите.Те сами ви нападат за няма нищо![]()
Ако искате демокрация дайте малко по-демократично

Факт е обаче, че много полицаи превишават правата си.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Аз мисля, че е време темите с политическа пропаганда да бъдат ограничени до минимум. Екипа на форума да се вземе в ръце. Гонг е спортен сайт!
Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?
tprodanov написа:DmG написа: Като не си наясно си мълчи . Витков си има програма , като начало е за простести и най-вече за промяна на изборите . Без промяна във изборen кодекс , ще ни управляват национални предатели като последните 70 години .
Второ , той не е като " спасителите" Царя и Бойко , няма как да вземе власта след година паример . Има програма , но няма как да каже " ей тия десетимата ще са депутати и ще вдигнем заплатите и пенсиите двойно ".
Значи искате алтернатива , а после мрънкате защо не е като националните предатели . Интересно нали ?
Ако Витков прокара някакси смяна със нов изборен кодекс , то ще е победа за 5 000 000 българи , ще загубят националните предатели т.е. старите комунист със нови " партии" , олигарсите и придворните им !
Очевидно съм наясно - коментирам конкретни точки от програмата му. Ако имаш аргумент - вади цитати от нея и ме обори. Програмата му е толкова левичарска, че е срам за поколението ни. А изборния кодекс е проблем, но не кой знае какъв. Въпреки това, силно ме интересува, какво точно в него ти пречи на теб и трябва да се промени, и как да се промени?
Аз алтернатива не искам, имам си. И ако Витков победи, то ще е загуба за 7 000 000 българи. Защото е зависим от Бриго, и защото няма никакъв капацитет за собствено управление.
А твоята алтернатива коя е? Относно програмата има грешки на неопитността, които ще се изчистят, ако влезе в парламента ще види, че някои неща няма как да ги направи или не са хубави. То и ние говорим за вдигане на стандарт на живот, ама си нямаме и понятие как да стане. Ще има възможност, ако се обгради с хора, които разбират от тая работа и най-малкото ще е полезен да бъде опозиция в момента

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Атеист написа:Интересно ми е дали ти, онзи със снимката на мустакатия диктатор и още няколко други хора ще спрете да лижете гъза на червената партия.
Защо да и "лижем гъза" ? Просто симпатизирам на БСП и не го крия.
Смятам, че БСП е най-малкото зло в момента. Поне, докато и ако се появи някаква реална алтернатива.
Не смятам, че алтернатива на комунистите са техните милиционери от ГЕРБ.
Напротив ! ГЕРБ са непредсказуемо зло, което, ако се върне на власт, ще донесе още много беди на изстрадалия български народ.
На мен ГЕРБ са ми ясни още от създаването на тази партия. Тогава много народ се беше заблудил. Някои все още са заблудени ..
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]