ПРЕСПЕКТИВИТЕ ПРЕД ЧЕРНО МОРЕ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ПРЕСПЕКТИВИТЕ ПРЕД ЧЕРНО МОРЕ
Спокойно доиграване на сезона във втората седмица.
По първия въпрос за стадиона и аз като всички останали съм в пълно неведение.........но за разлика от другите,аз съм и в пълно отчаяние.Не ми се вижда логично,след като отбор се поддържа на едно постоянно средно ниво,да не се мисли за стадион.Но явно не се мисли.
По втория въпрос за класирането всичко може да се случи.Отборите след Лудогорец и Литекс са така наблъскани в 2-3 точки разлика,че всичко е възможно.Както вчера в мача с Локо Пд.Който бие отива на трето място.Е ние не бихме и останахме седми!Такива шансове ще има още,но противниците никак няма да са леки и не знам дали сме готови.Пак клоня към отчаяние.
По въпроса с юношите ще повторя това,което някой по-горе беше написал."Гонзо показа,че ще играе с юноши,трябва и юношите да покажат че искат да играят!"И още един цитат искам да припомня.Този път едни думи на Гонзо.Той каза,че :"Няма никакво значение,футболиста дали е юноша на клуба,или не.Важно е как играе!"Като гледам представянето на Наско и на Беки в мъжкия отбор,не бих посъветвал треньoра да разчита на тях.Ако искат да се наложат,трябва много,мно-о-ого повече да се стараят.Казвам го с добро чувство и ми се иска да вярвам,че ще се получи.Но засега съм отчаян.....Ненапразно използвах думата "отчаян",толкова често.Просто съм забелязал,че като съм съвсем обезверен и "отчаян",нещо се случва,променя се към добро....и тръгва както трябва.Последния път се случи така "чорбата",като ни вкараха гол и поведоха с 1:0....така се отчаях,че не знаех къде да се дяна.И тогава всичко се обърна.Много ми се иска всичко да тръгне,както трябва и със новия стадион,и с класирането,и с юношите.Защото засега единственият,който полага големи усилия за доброто бъдеще е Георги Иванов-Гонзо.Да го подкрепяме и да вярваме,че всичко върви в правилната посока!Мисля,че спортен директор със амбиции и възможности също е крещящо нужен.Също така мисля,че е крайно време собствениците на отбора да покажат повече интерес и амбиции.
По втория въпрос за класирането всичко може да се случи.Отборите след Лудогорец и Литекс са така наблъскани в 2-3 точки разлика,че всичко е възможно.Както вчера в мача с Локо Пд.Който бие отива на трето място.Е ние не бихме и останахме седми!Такива шансове ще има още,но противниците никак няма да са леки и не знам дали сме готови.Пак клоня към отчаяние.
По въпроса с юношите ще повторя това,което някой по-горе беше написал."Гонзо показа,че ще играе с юноши,трябва и юношите да покажат че искат да играят!"И още един цитат искам да припомня.Този път едни думи на Гонзо.Той каза,че :"Няма никакво значение,футболиста дали е юноша на клуба,или не.Важно е как играе!"Като гледам представянето на Наско и на Беки в мъжкия отбор,не бих посъветвал треньoра да разчита на тях.Ако искат да се наложат,трябва много,мно-о-ого повече да се стараят.Казвам го с добро чувство и ми се иска да вярвам,че ще се получи.Но засега съм отчаян.....Ненапразно използвах думата "отчаян",толкова често.Просто съм забелязал,че като съм съвсем обезверен и "отчаян",нещо се случва,променя се към добро....и тръгва както трябва.Последния път се случи така "чорбата",като ни вкараха гол и поведоха с 1:0....така се отчаях,че не знаех къде да се дяна.И тогава всичко се обърна.Много ми се иска всичко да тръгне,както трябва и със новия стадион,и с класирането,и с юношите.Защото засега единственият,който полага големи усилия за доброто бъдеще е Георги Иванов-Гонзо.Да го подкрепяме и да вярваме,че всичко върви в правилната посока!Мисля,че спортен директор със амбиции и възможности също е крещящо нужен.Също така мисля,че е крайно време собствениците на отбора да покажат повече интерес и амбиции.
hd29 написа:Спокойно доиграване на сезона във втората седмица.
Ние да не сме парните локомотиви от софето!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Да обобщя - нямаме цели. Ако имахме - щеше да се прави нещо.
Всичкото бездействие е доказателство, че собствениците само използват клуба и неговите имоти за лични схеми и дават точно толкова, колкото да го държат в средата на таблицата.
П.С. Не може да имаме най-скандалния стадион в А и Б група!
Всичкото бездействие е доказателство, че собствениците само използват клуба и неговите имоти за лични схеми и дават точно толкова, колкото да го държат в средата на таблицата.
П.С. Не може да имаме най-скандалния стадион в А и Б група!
За нас първата седмица е много важна от гледна точка развитието на отбора. Класираме ли се за плейофите ще има амбиции, ще има надграждане на отбора, ще има допълнителни инвестиции в нови футболисти. Останем ли във втората седмица сезонът ще се доиграва с наличните футболисти, мотивацията ще падне както на играчите, така и на ръководството, желанието за инвестиции и развитие ще се стопи и ще се върнем на това, което бяхме преди 1 година. Много важно е с амбиции, воля, късмет да се постигнат успехи над преките конкуренти и да останем в първите 7. Така си мисля аз.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
лошото е, че за мен берое са по-класния отбор принципно ...играят мн по-стабилно някак си
ние го караме повече на хъс и желание, които явно Гонзо придава на играчите и успяваме особено в домакинските мачове да се налагаме ...така че имаме 2 много важни мача - единия да бием Берое като домакини, а другия да не паднем от Локо Сф, тогава бихме имали шансове за 7-та ...Божилов дано се върне колкото се може по-бързо, защото ни е страшно необходим ....играчите според мен в някои взе да се натрупва умора и ако нямаме достатъчно възможност за ротации и варианти няма да ни е лесно да си запазим 7-та. И най-важното е да подкрепяме Гонзо дори и при някой злополучен резултат, защото без него може и от втората седмица да изчезнем - според мен неговите цели и амбиции ни държат по-високо, отколкото ръководството да има някакъв интерес към отбора... 

Съгласен съм с последното мнение с изключение на това, че ние РЪКОВОДСТВО НЯМАМЕ!!!
Ръководител е човек, който прави планове, ръководи работниците си, има виждане за минимум 1 година напред, всички знаят, че той ръководи фирмата, държи под око цифрите, стреми се да намаля разходите и да увеличава приходите и предлага колкото се може по-добри условия за работа на работниците, за да подобри не само резултатите, но и тяхното самочувствие!!!!Поне аз така мисля за всеки един ръководител във всяка една фирма по света!!!Само при нас няма такъв човек или хора!!!Иначе...............единствената светлина в ръководния мрак е Гонзо, който се опитва да кара влака към някаква Гара- а именно 5-6 място и възможно най-напред за купата.Другото е ала......бала.....
Ръководител е човек, който прави планове, ръководи работниците си, има виждане за минимум 1 година напред, всички знаят, че той ръководи фирмата, държи под око цифрите, стреми се да намаля разходите и да увеличава приходите и предлага колкото се може по-добри условия за работа на работниците, за да подобри не само резултатите, но и тяхното самочувствие!!!!Поне аз така мисля за всеки един ръководител във всяка една фирма по света!!!Само при нас няма такъв човек или хора!!!Иначе...............единствената светлина в ръководния мрак е Гонзо, който се опитва да кара влака към някаква Гара- а именно 5-6 място и възможно най-напред за купата.Другото е ала......бала.....
Крайно несъгласен съм че Берое е по класен отбор от нас.
По класни са единствено Лудогорец и Литекс.
Съвсем сериозно поставям Локо ПД,Ботев,Левски,ЦСКА на едно ниво с нас и можем да се преборим с някой от тях-класирането го показва.
Също така Берое и Локо СФ показват добри игри и те могат да атакуват 7цата.Така че много интересно първенство и да не подценяваме нашия отбор.
Имаме стабилен вратар,Мноого добри 2ка защитници,супер бек-Венков,напред капитана Георги Илиев,Райков,Бакари(напоследък),Д.Младенов доказан футболист,Еденилсон не лош също изобщо трябват ни малко качествени за смяна ,точно в това ни превъзхождат малко другите отбори.
Иначе не се съмнявам че ще ударим Берое тук,много се надявам и Левски и ще гледаме класирането тогава
По класни са единствено Лудогорец и Литекс.
Съвсем сериозно поставям Локо ПД,Ботев,Левски,ЦСКА на едно ниво с нас и можем да се преборим с някой от тях-класирането го показва.
Също така Берое и Локо СФ показват добри игри и те могат да атакуват 7цата.Така че много интересно първенство и да не подценяваме нашия отбор.
Имаме стабилен вратар,Мноого добри 2ка защитници,супер бек-Венков,напред капитана Георги Илиев,Райков,Бакари(напоследък),Д.Младенов доказан футболист,Еденилсон не лош също изобщо трябват ни малко качествени за смяна ,точно в това ни превъзхождат малко другите отбори.
Иначе не се съмнявам че ще ударим Берое тук,много се надявам и Левски и ще гледаме класирането тогава

Днес чух в новините,че ръководството на Левски обсъжда връшане на Гонзо на герена.То се очакваше естествено.Като се има пред вид,че договора му изтича в края на декември,на мен нешо ми замирисва.Не че без него ще умрем,но мисля,че ако замине,следвашият трябва да е много внимателно подбран.Да е също човек с амбиции и хъс.Макар че съм почти сигурен.Ако Гонзо замине,следващият е Илиан Илиев!
Според мен Гонзо няма да остави недовършена работа - просто не му е в стила. Как ще се наложи някъде другаде като не е утвърдил името си тук. Има много амбиции, има карт бланш, единствения минус е, че собствениците в момента трудно увеличават бюджета. Иначе всичко, което прави Гонзо е както трябва без да му се оказва натиск. Ако отиде в Левски сега няма да оцелее до лятото защото всички сини очакват магьосника с вълшебната пръчица да отиде, да замахне и всичко там да се оцвети в синьо. Точно сега, точно в този Левски няма как да стане това.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/