Rivaldo10 написа:modor написа:Аз само едно не мога да разбера. Защо постоянно ми се трият мнения у всекидневната![]()
"Всекидневна на Левски"?
Ето го виновника

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:modor написа:Аз само едно не мога да разбера. Защо постоянно ми се трият мнения у всекидневната![]()
"Всекидневна на Левски"?
Red_Girl написа:Робот се самоуби, омръзнало му да чисти
"Когато пристигнахме, от прахосмукачката беше останало само пепел", коментира огнеборецът
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubop ... ti-5998318
modor написа:Точно
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:То при вас всичко е едно цяло..Всяка тема трябва да я търсиш в някоя от останалите.
Rivaldo10 написа:modor написа:Точно
Прегледах 30 страници от хронологията и общо има 2-3 изтрити мнения от тази тема, освен да си изтеглил на 2 пъти късата клечка?![]()
Имай предвид, че към тази тема се сливат и други, може просто да са останали няколко страници назад и да не си ги намерил?
Rivaldo10 написа:modor написа:Точно
Прегледах 30 страници от хронологията и общо има 2-3 изтрити мнения от тази тема, освен да си изтеглил на 2 пъти късата клечка?![]()
Имай предвид, че към тази тема се сливат и други, може просто да са останали няколко страници назад и да не си ги намерил?
boabbb написа:
А-а, не може да ме няма мене в трититеТортата на 100 % е едно от тях
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта