Кашчей написа:dunavfc написа:Може ли да викаш на някой,че е глупав при положение,че ти ръсиш ежедневно глупости и се учудваш,защо не си разбран ?
Боко бил подал оставка,защото мислил,че ще спечели....Кой ти каза,че точно така е било бе ? А не може ли да си е подал оставката,защото е решил,че това,което се случи тогава минава всякакви граници и е най-добре да си отиде с достойнство ? Защо,винаги трябва да има някакви схеми и конспирации ?
ГЕРБ подадоха оставка като първа политическа партия с подкрепата на по-голямата част от населението,доказаха го и изборите през Май,а от там нататък,кой какви свободни съчинения ще си прави си е негов проблем.
Да се "дискутира" с теб е излишно хабене на нерви, трафик и енергия.
Ти нямаш никаква, ама изобщо никаква политическа култура.. за познания изобщо няма смисъл да се говори!
Като си толкова ербап, кажи ни нас , тъпите, защо Дянков не подаде оставка след скандала с осигуровките му и защо Боко го защити? В коя нормална държава финансов министър няма да плаща 7-8 месеца здравна осигуровка и накрая ще се измъкне с едно мънкане. Ти нали си много принципен.. поиска ли му тогава оставката на тая мижитурка Дянков?!
Предполагам,че човека,който налага категорично версията,че ББ си е подал оставката с ясна и користна цел е много по интелигентен и политически ограмотен от останалите,които не са на същото мнение. Аз отдавана ти казах,че между нас как да се получи нормална дискусия,защото сме различни като Луната и Земята,но ти упорито продължаваш да ме цитираш и да се опитваш да получиш някакви отговори от мен. Кажи ми,кога съм те цитирал първи аз ?
Ако осигуровките на Дянков са проблем и са повод за оставка,то това правителство досега трябваше да бъде екзекутирано на ст.Васил Левски.
На Дянков мога да му поискам оставката,защото остави пенсионерите без коледни надбавки,защото стисна колана прекалено силно,но да му поискам оставката,защото не е живял в България няколко години и не си е платил осигуровките - НЕ !