Raoul_Duke написа:Мърко е на доизживяване като треньор на Ботев, от НГ май ще ходи в любимия си отбор(честито на Императора), така че всякакъв изход от мача е възможен. Дори може би умишлено отпадане, с цел по-лек жребий за Левски през пролетта.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Raoul_Duke написа:Мърко е на доизживяване като треньор на Ботев, от НГ май ще ходи в любимия си отбор(честито на Императора), така че всякакъв изход от мача е възможен. Дори може би умишлено отпадане, с цел по-лек жребий за Левски през пролетта.
tinko написа:1:0 и пак с много нерви и напрежение. Мъри и Кривия вън от Ботев!
Без мен вече, а и много други...Аз няма да отида на стадиона да подкрепям дубъла на Левски и свитата на Мъри! Искам да подкрепям истинския Ботев, нашите си момчета. за това вече на мачове само на базата в Коматево на юношеските формации - там се играе истински футбол от истински Ботевисти, а не правилен от наемници!
labrador2 написа:Без мен вече, а и много други...Аз няма да отида на стадиона да подкрепям дубъла на Левски и свитата на Мъри! Искам да подкрепям истинския Ботев, нашите си момчета. за това вече на мачове само на базата в Коматево на юношеските формации - там се играе истински футбол от истински Ботевисти, а не правилен от наемници!
Потребители, разглеждащи този форум: papagala_92 и 0 госта