Laetitia написа:Не ти харесваше гаджето или не ти харесваше да те нарича така?daniel875 написа:Даниелски не ти давам право да ме наричаш. Така ме наричаше едно време първото ми гадже, но не ми харесваше.
Малдини - красив и интелигентен тарикат. Ето ти още по - добър пример - знамето на големия "Милан" в последните повече от двадесет и пет години дължи милиони данъци в Италия. Това не може да не го знаеш. Ако не си запозната, от време на време напомнят по радиа и телевизии този факт.Шегувам се, разбрах те.
За Малдини знаех това, разбира се. Не са ми по вкуса такива неща, прекалено честна съм, което на наши времена е по-скоро отрицателно, отколкото положително качество.
Кашчей, въртиш едно и също, не е интересно. Не съм фен на Бойко, нямам негова бронзова статуя в цял ръст, нито плакат на Цв.Цв. над леглото.
Няма нищо лошо в това човек да е честен, но в същото време е добре да е по - малко импулсивен. Или да е такъв, когато това е допустимо. Понякога импулсивността не дава добър резултат. На мнение съм, че емоцията повече пречи, отколкото помага.
Както казах, животът ще те очука и ще разбереш, че нещата не може винаги да бъдат едни и същи в мисленето ни, колкото и да е хубаво като идея.
И Кашчей, и Синчец имат право за настоящата ситуация. Повече са живели от теб, видели са нещата и от двете страни. Тогава се прозира същината на нещата. Твоята позиция е на младия човек, на бунтаря, но тяхната е на Мъдростта. Второто е по - важно в живота ни.
Всъщност няма "сини" и "червени", а има такива, които могат да свършат работа, и които си мислят, че са способни да бъдат същите.
Ти можеш да свършиш много добра работа като министър на образованието, особено по отношение на българския език, но няма да се хванеш с политика, защото се страхуваш за живота си, а и защото не искаш да цапаш с тази обстановка