Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

daniel875
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот daniel875 » 12 ное 2013 21:47

Laetitia написа:
daniel875 написа:Даниелски не ти давам право да ме наричаш. Така ме наричаше едно време първото ми гадже, но не ми харесваше.
Малдини - красив и интелигентен тарикат. Ето ти още по - добър пример - знамето на големия "Милан" в последните повече от двадесет и пет години дължи милиони данъци в Италия. Това не може да не го знаеш. Ако не си запозната, от време на време напомнят по радиа и телевизии този факт.
Не ти харесваше гаджето или не ти харесваше да те нарича така? :lol: Шегувам се, разбрах те.
За Малдини знаех това, разбира се. Не са ми по вкуса такива неща, прекалено честна съм, което на наши времена е по-скоро отрицателно, отколкото положително качество.

Кашчей, въртиш едно и също, не е интересно. Не съм фен на Бойко, нямам негова бронзова статуя в цял ръст, нито плакат на Цв.Цв. над леглото.

Няма нищо лошо в това човек да е честен, но в същото време е добре да е по - малко импулсивен. Или да е такъв, когато това е допустимо. Понякога импулсивността не дава добър резултат. На мнение съм, че емоцията повече пречи, отколкото помага.
Както казах, животът ще те очука и ще разбереш, че нещата не може винаги да бъдат едни и същи в мисленето ни, колкото и да е хубаво като идея.
И Кашчей, и Синчец имат право за настоящата ситуация. Повече са живели от теб, видели са нещата и от двете страни. Тогава се прозира същината на нещата. Твоята позиция е на младия човек, на бунтаря, но тяхната е на Мъдростта. Второто е по - важно в живота ни.
Всъщност няма "сини" и "червени", а има такива, които могат да свършат работа, и които си мислят, че са способни да бъдат същите.
Ти можеш да свършиш много добра работа като министър на образованието, особено по отношение на българския език, но няма да се хванеш с политика, защото се страхуваш за живота си, а и защото не искаш да цапаш с тази обстановка ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 12 ное 2013 21:53

Това е от днес:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P-o2ikD9OTM&feature=youtu.be[/youtube]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 ное 2013 21:59

daniel875 написа:Няма нищо лошо в това човек да е честен, но в същото време е добре да е по - малко импулсивен. Или да е такъв, когато това е допустимо. ...
Нали си чувал мъдрата поговорка: "Не питай старило, питай патило"?
Не ме интересуват годините. Как да ме респектира възрастен човек, който виси денонощно във форум, заяжда се с всички, сваля невръстни девойки и се мисли за последна инстанция? Няма как да стане. ;)
А с политика не съм се захванала не от страх, а защото искам да се развивам в друга сфера.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 ное 2013 21:59

[rimg]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1453507_10200207703593836_1397143312_n.jpg[/rimg]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 ное 2013 22:03

bai hoi написа:Това е от днес:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P-o2ikD9OTM&feature=youtu.be[/youtube]

Ти ме шашардиса с това видео - нещата явно са необратими.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 ное 2013 22:03

Мааму стара, имам познат в легиона и исках да ги видя в действие, ама няма да се наложи. Няма за какво. Провокаторчетата избягаха, останалите са безобидни. По врабчета не се стреля с оръдие. Но помнете ми думата-ударят ли полицай, ще ги разпилеят като руски танк циганска колиба...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 ное 2013 22:06

Laetitia написа:
daniel875 написа:Няма нищо лошо в това човек да е честен, но в същото време е добре да е по - малко импулсивен. Или да е такъв, когато това е допустимо. ...
Нали си чувал мъдрата поговорка: "Не питай старило, питай патило"?
Не ме интересуват годините. Как да ме респектира възрастен човек, който виси денонощно във форум, заяжда се с всички, сваля невръстни девойки и се мисли за последна инстанция? Няма как да стане. ;)
А с политика не съм се захванала не от страх, а защото искам да се развивам в друга сфера.

Кашчей не е кой да е човек. Доста е преживял, доста неща знае. От него можеш да научиш много, ако го искаш. Ако не е така, нищо повече не мога да добавя.
Това за невръстната девойка беше сполучливо ;) Вече се пишеш невръстна значи :mrgreen: Какво да кажа тогава за Ел Бонбончо, Марио Биберончо и компания :)
Майтапът настрана, но положението в големия клуб от Милано е сериозно.
Последна промяна от daniel875 на 12 ное 2013 22:09, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 ное 2013 22:07

Без агитките не стават нещата. Но и на това рано или късно ще му дойде момента. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 ное 2013 22:07

Както беше казал поетът; ... и клаха народа, както и тур.....

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 12 ное 2013 22:08

Днес лютви местан ще ми казва, че "нямало" значение как се казвали... "дали Мартин или Метин не било от голямо значение." Колко са нагли ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WzVur6pYn3U[/youtube]

Върни се в “Архив”