Тони Силва подсилва ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Тони Силва подсилва ЦСКА

Мнениеот Кировец » 12 ное 2013 21:29

arekusanderu написа:Такива като този има доста във Вгрупа.Просто в ЦСКА няма заинтересовани професионални скаути. ;)

Ще бъда по-оригинален от теб - кажи ми 1 футболист преминал през школите на Ливърпул, Челси или Барнзли, ако щеш, в българската В група.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 ное 2013 21:40

Кировец написа:
arekusanderu написа:Такива като този има доста във Вгрупа.Просто в ЦСКА няма заинтересовани професионални скаути. ;)

Ще бъда по-оригинален от теб - кажи ми 1 футболист преминал през школите на Ливърпул, Челси или Барнзли, ако щеш, в българската В група.

Шеридан, Трекаричи... все играчи, които щяха да късат мрежи и цепят греди.. Лима и Соуса, Диого, Косоко, имахте миналат агодина и някакъв голям звезд от Словения, защитник......мног ови е къса паметта и кат очуете, че някой е бил юноша на голям отбор, то той непременно е и голям играч. Тоя в Барнзли не го искат, дето не са и в Чемпиъншип, ама.....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 12 ное 2013 23:35

За вкарване на голове ли си говорим?Да видим колко има прехваления Мисиджан!?
Всъщност има точно 5 гола(3 в нашето първенство и два в Европа),от които- 2-та му гола в Европа са отбелязани след детински грешки на вратарите,при които В.Мисиджан остава сам на празна врата(срещу ПСВ и Динамо Загреб).Един от головете му в нашето първенство е отбелязан по същия начин на празна врата(срещу Черноморец),другия от трите е добавка след избита топка(на ЦСКА -Лудогорец) и единствено гола му срещу Литекс е отбелязан след негов пробив(т.е. не е отбелязан след грешка на вратаря и на празна врата).Какво излиза-4-ри от 5-те му гола,би ги отбелязал почти всеки нападател от нашата Б група!(защото са на празна врата).
За такава "невероятна" ефективност от Лудогорец се броили "нищожните" 700 хил.евро!
Като гледам това момче-Т.Силва има почти същите качества като Мисиджан(но е без пари),само някой трябва да го научи да подава.

В момента Вура е вероятно най-добрия чужденец в Бг първенство, а абсолютно съм убеден, че е най- бързото крило в България. Извинявай ама той е от 3 месеца в Лудогорец ти колко гола искаш да има, като вземем предвид и поста на който играе. Между другото си пропуснал гола му срещу Левски, който е един от най- класните- има видео може да го видиш. Просто си личи класата и потенциала в това момче.
Пожелавам ви Тони Силва да е също толкова добър, но като гледах видеото...Дано тук си пасне с отбора и играта на ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2013 11:10

Кашчей написа:
Кировец написа:

Шеридан, Трекаричи... все играчи, които щяха да късат мрежи и цепят греди.. Лима и Соуса, Диого, Косоко, имахте миналат агодина и някакъв голям звезд от Словения, защитник......мног ови е къса паметта и кат очуете, че някой е бил юноша на голям отбор, то той непременно е и голям играч. Тоя в Барнзли не го искат, дето не са и в Чемпиъншип, ама.....

Правиш ли разлика в годините и евентуалния потенциал за развитие между изброените от теб и този младеж? И от кога Барнзли не са в Чемпиъншип? :D Много се изложи...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 ное 2013 13:39

Не видях нищо привлекателно в този от показаното видео-поредният „ялов“ дърводелец,не разбирам защо въобще го коментираме :!: :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2013 14:03

Red joker написа:Не видях нищо привлекателно в този от показаното видео-поредният „ялов“ дърводелец,не разбирам защо въобще го коментираме :!: :(

Братчед, ако гледаш видео със Сидибе сигурно и там няма да видиш нищо или пък на Мораес преди да дойде в ЦСКА, ама виж визитката на първия и в последствие израстването на втория.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 ное 2013 15:07

Кировец написа:
Red joker написа:Не видях нищо привлекателно в този от показаното видео-поредният „ялов“ дърводелец,не разбирам защо въобще го коментираме :!: :(

Братчед, ако гледаш видео със Сидибе сигурно и там няма да видиш нищо или пък на Мораес преди да дойде в ЦСКА, ама виж визитката на първия и в последствие израстването на втория.

Братчед, за Сидибе не ми е нужно видео, за да видя на живо,че човека е свършил с футбола,може би става за нашата „В“ група,за Мораес нямам наблюдения в момента и не мога да кажа нищо,но честно казано, този Силва не ме впечатли с абсолютно нищо ,посредствен играч, поне от това,което видях на видеото,а на записа би трябвало да са неговите най-добри моменти-Косоко примерно е в пъти по-добър от него,пак нещо ,което съм виждал на живо :!: Не може футболист да играе по дясното крило и да води топката с левият крак :idea: :roll: ,да не говориме,че не може да вкара гол сам срещу вратаря-неколко пъти и то в юношеските формации-голем нападател :idea: :!: Ако некой си мисли ,че този трябва да дойде в ЦСКА и да го учиме как се играе-айде нема нужда, такива минаха много!
Последна промяна от Red joker на 13 ное 2013 15:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2013 15:09

Red joker написа:
Кировец написа:

Братчед, за Сидибе не ми е нужно видео, за да видя на живо,че човека е свършил с футбола,може би става за нашата „В“ група,за Мораес нямам наблюдения в момента и не мога да кажа нищо,но честно казано, този Силва не ме впечатли с абсолютно нищо ,посредствен играч, поне от това,което видях на видеото,а на записа би трябвало да са неговите най-добри моменти-Косоко примерно е в пъти по-добър от него,пак нещо ,което съм виждал на живо :!: Не може футболист да играе по дясното крило и да води топката с левият крак :idea: :roll: ,да не говориме,че не може да вкара гол сам срещу вратаря-неколко пъти и то в юношеските формации :idea: :!: Ако некой си мисли ,че този трябва да дойде в ЦСКА и да го учиме как се играе-айде нема нужда, такива минаха много!

Братчед, не ме прави на луд. Говоря за видео га беа на по 20 лета тия человеци.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 ное 2013 15:13

Кировец написа:
Red joker написа:
Кировец написа:

Братчед, за Сидибе не ми е нужно видео, за да видя на живо,че човека е свършил с футбола,може би става за нашата „В“ група,за Мораес нямам наблюдения в момента и не мога да кажа нищо,но честно казано, този Силва не ме впечатли с абсолютно нищо ,посредствен играч, поне от това,което видях на видеото,а на записа би трябвало да са неговите най-добри моменти-Косоко примерно е в пъти по-добър от него,пак нещо ,което съм виждал на живо :!: Не може футболист да играе по дясното крило и да води топката с левият крак :idea: :roll: ,да не говориме,че не може да вкара гол сам срещу вратаря-неколко пъти и то в юношеските формации :idea: :!: Ако некой си мисли ,че този трябва да дойде в ЦСКА и да го учиме как се играе-айде нема нужда, такива минаха много!

Братчед, не ме прави на луд. Говоря за видео га беа на по 20 лета тия человеци.

Не разбирам с кво точно те правя на луд-само ти посочих некой факти, при това очевадни :!: Ако ти не ги приемаш-въпрос на гледна точка 8-)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2013 15:23

Red joker написа:
Не разбирам с кво точно те правя на луд-само ти посочих некой факти, при това очевадни :!: Ако ти не ги приемаш-въпрос на гледна точка 8-)

Знам, че днес Сидибе е свършил с футбола, но от къде на къде един 20 тодишен няма шанс да се превърне в успешен? След като един път е хванал око на големите, що да не свърши работа на прохождащите?

Върни се в “ЦСКА”