NOMER14 написа:Кашчей, сега сме се събрали все левскари.
Извинявай, ти за кого болееш?
Левскари, но и комунисти
За Алегри и Галиани не съм толкова сигурен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Кашчей, сега сме се събрали все левскари.
Извинявай, ти за кого болееш?
Кое не се крепи? Нима не е факт, че във всички сфери са набутвани некомпетентни хора по една или друга линия?Tommi написа:Така звучи написаното от теб. Това твое твърдение не се крепи на абсолютно нищо.
За мен бе достатъчно да видя кои влизат в състава на въпросното правителство, за да изпитам презрение и срам, както бе и за всеки нормален човек.Кашчей написа:Дали някой е престъпник се установява от съответните органи, в които ти нямаш честта да работиш.
За мен са престъпници тези, които недоволни от резултатите от работещо правителство, още от самото начало решиха, че то е престъпно. И са престъпници спрямо България.
Laetitia написа:Даниелски, още чакам обяснение, че да знам към красивите или интелигентните да се числя, разпокъсвам се за момента.
Laetitia написа:Кое не се крепи? Нима не е факт, че във всички сфери са набутвани некомпетентни хора по една или друга линия?Tommi написа:Така звучи написаното от теб. Това твое твърдение не се крепи на абсолютно нищо.
Я на Делянчо Пеевски да не му беше мама Ирена Кръстева - не вярвам да се бе издигнал до нещо повече от кръчмар в квартална гостилница.За мен бе достатъчно да видя кои влизат в състава на въпросното правителство, за да изпитам презрение и срам, както бе и за всеки нормален човек.Кашчей написа:Дали някой е престъпник се установява от съответните органи, в които ти нямаш честта да работиш.
За мен са престъпници тези, които недоволни от резултатите от работещо правителство, още от самото начало решиха, че то е престъпно. И са престъпници спрямо България.
Даниелски, още чакам обяснение, че да знам към красивите или интелигентните да се числя, разпокъсвам се за момента.
NOMER14 написа:Laetitia написа:Даниелски, още чакам обяснение, че да знам към красивите или интелигентните да се числя, разпокъсвам се за момента.
Нека аз да кажа : младите са винаги красиви и интелигенти, защото носят в себе си новото - природата така е решила.
Laetitia написа:Кое не се крепи? Нима не е факт, че във всички сфери са набутвани некомпетентни хора по една или друга линия?Tommi написа:Така звучи написаното от теб. Това твое твърдение не се крепи на абсолютно нищо.
Я на Делянчо Пеевски да не му беше мама Ирена Кръстева - не вярвам да се бе издигнал до нещо повече от кръчмар в квартална гостилница.За мен бе достатъчно да видя кои влизат в състава на въпросното правителство, за да изпитам презрение и срам, както бе и за всеки нормален човек.Кашчей написа:Дали някой е престъпник се установява от съответните органи, в които ти нямаш честта да работиш.
Даниелски, още чакам обяснение, че да знам към красивите или интелигентните да се числя, разпокъсвам се за момента.
Я на Делянчо Пеевски да не му беше мама Ирена Кръстева - не вярвам да се бе издигнал до нещо повече от кръчмар в квартална гостилница.
Не ти харесваше гаджето или не ти харесваше да те нарича така?daniel875 написа:Даниелски не ти давам право да ме наричаш. Така ме наричаше едно време първото ми гадже, но не ми харесваше.
Малдини - красив и интелигентен тарикат. Ето ти още по - добър пример - знамето на големия "Милан" в последните повече от двадесет и пет години дължи милиони данъци в Италия. Това не може да не го знаеш. Ако не си запозната, от време на време напомнят по радиа и телевизии този факт.
Laetitia написа:Не ти харесваше гаджето или не ти харесваше да те нарича така?daniel875 написа:Даниелски не ти давам право да ме наричаш. Така ме наричаше едно време първото ми гадже, но не ми харесваше.
Малдини - красив и интелигентен тарикат. Ето ти още по - добър пример - знамето на големия "Милан" в последните повече от двадесет и пет години дължи милиони данъци в Италия. Това не може да не го знаеш. Ако не си запозната, от време на време напомнят по радиа и телевизии този факт.Шегувам се, разбрах те.
За Малдини знаех това, разбира се. Не са ми по вкуса такива неща, прекалено честна съм, което на наши времена е по-скоро отрицателно, отколкото положително качество.
Кашчей, въртиш едно и също, не е интересно. Не съм фен на Бойко, нямам негова бронзова статуя в цял ръст, нито плакат на Цв.Цв. над леглото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост