Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

daniel875
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот daniel875 » 12 ное 2013 21:20

NOMER14 написа:Кашчей, сега сме се събрали все левскари.
Извинявай, ти за кого болееш? ;)

Левскари, но и комунисти ;) Оставка на кабинета няма да има.
За Алегри и Галиани не съм толкова сигурен ;) Вероятно ще си отидат след няколко месеца.
Последна промяна от daniel875 на 12 ное 2013 21:22, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 ное 2013 21:22

Tommi написа:Така звучи написаното от теб. Това твое твърдение не се крепи на абсолютно нищо.
Кое не се крепи? Нима не е факт, че във всички сфери са набутвани некомпетентни хора по една или друга линия?
Я на Делянчо Пеевски да не му беше мама Ирена Кръстева - не вярвам да се бе издигнал до нещо повече от кръчмар в квартална гостилница.

Кашчей написа:Дали някой е престъпник се установява от съответните органи, в които ти нямаш честта да работиш.
За мен са престъпници тези, които недоволни от резултатите от работещо правителство, още от самото начало решиха, че то е престъпно. И са престъпници спрямо България.
За мен бе достатъчно да видя кои влизат в състава на въпросното правителство, за да изпитам презрение и срам, както бе и за всеки нормален човек. ;)

Даниелски, още чакам обяснение, че да знам към красивите или интелигентните да се числя, разпокъсвам се за момента. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 ное 2013 21:25

Laetitia написа:Даниелски, още чакам обяснение, че да знам към красивите или интелигентните да се числя, разпокъсвам се за момента. :lol:

Нека аз да кажа : младите са винаги красиви и интелигенти, защото носят в себе си новото - природата така е решила.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 ное 2013 21:26

Laetitia написа:
Tommi написа:Така звучи написаното от теб. Това твое твърдение не се крепи на абсолютно нищо.
Кое не се крепи? Нима не е факт, че във всички сфери са набутвани некомпетентни хора по една или друга линия?
Я на Делянчо Пеевски да не му беше мама Ирена Кръстева - не вярвам да се бе издигнал до нещо повече от кръчмар в квартална гостилница.

Кашчей написа:Дали някой е престъпник се установява от съответните органи, в които ти нямаш честта да работиш.
За мен са престъпници тези, които недоволни от резултатите от работещо правителство, още от самото начало решиха, че то е престъпно. И са престъпници спрямо България.
За мен бе достатъчно да видя кои влизат в състава на въпросното правителство, за да изпитам презрение и срам, както бе и за всеки нормален човек. ;)

Даниелски, още чакам обяснение, че да знам към красивите или интелигентните да се числя, разпокъсвам се за момента. :lol:

Даниелски не ти давам право да ме наричаш. Така ме наричаше едно време първото ми гадже, но не ми харесваше.
Малдини - красив и интелигентен тарикат. Ето ти още по - добър пример - знамето на големия "Милан" в последните повече от двадесет и пет години дължи милиони данъци в Италия. Това не може да не го знаеш. Ако не си запозната, от време на време напомнят по радиа и телевизии този факт.
Последна промяна от daniel875 на 12 ное 2013 21:28, променено общо 2 пъти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 ное 2013 21:27

NOMER14 написа:
Laetitia написа:Даниелски, още чакам обяснение, че да знам към красивите или интелигентните да се числя, разпокъсвам се за момента. :lol:

Нека аз да кажа : младите са винаги красиви и интелигенти, защото носят в себе си новото - природата така е решила.

Тя е отделен случай, няма за какво да се разпокъсва ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 ное 2013 21:30

Laetitia написа:

Бре, бре, бре... Ти явно си запозната с абсолютно всички хора от това правителство, а аз не бях чувал 3/4 от тях, преди да станат министри.. че и сега не им знам имената.
Друго сие, като боковите министрества-само на здравето се смениха 4, а Гусинът Дянков беше достатъчно нагъл да не си подаде оставката дори и след разкритието че повече от половин година, след като бше министър в България, не беше плащал здравни осигуровки. Това естествено не му попречи след 2 години да анексира повече от милиард от ЗК, за да запълни дупките , които сам той сътвори, заедно с началникО.

Като говориш за престъпници-какъв е Дянков, а Цветанов..., а Костов, а Вилхелм Краус, а Бъки Багера, а Петър Бояджиев, Милен Велчев....?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 ное 2013 21:32

Милиционерите са в настъпление. :twisted:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 ное 2013 21:38

Laetitia написа:

В момента даваш обосновка на съвсем различно твърдение, а то е, че ниско интелигентните успяват. ;)
И не знам защо реши, че точно политическата сцена е някакво мерило за това колко си успял. Обикновено интелигентните, можещите и успелите хора изобщо не навлизат в това блато (разбира се, има и малки изключения), като това е в световен мащаб, не само у нас.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 ное 2013 21:40

daniel875 написа:Даниелски не ти давам право да ме наричаш. Така ме наричаше едно време първото ми гадже, но не ми харесваше.
Малдини - красив и интелигентен тарикат. Ето ти още по - добър пример - знамето на големия "Милан" в последните повече от двадесет и пет години дължи милиони данъци в Италия. Това не може да не го знаеш. Ако не си запозната, от време на време напомнят по радиа и телевизии този факт.
Не ти харесваше гаджето или не ти харесваше да те нарича така? :lol: Шегувам се, разбрах те.
За Малдини знаех това, разбира се. Не са ми по вкуса такива неща, прекалено честна съм, което на наши времена е по-скоро отрицателно, отколкото положително качество.

Кашчей, въртиш едно и също, не е интересно. Не съм фен на Бойко, нямам негова бронзова статуя в цял ръст, нито плакат на Цв.Цв. над леглото.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 ное 2013 21:44

Laetitia написа:
daniel875 написа:Даниелски не ти давам право да ме наричаш. Така ме наричаше едно време първото ми гадже, но не ми харесваше.
Не ти харесваше гаджето или не ти харесваше да те нарича така? :lol: Шегувам се, разбрах те.
За Малдини знаех това, разбира се. Не са ми по вкуса такива неща, прекалено честна съм, което на наши времена е по-скоро отрицателно, отколкото положително качество.

Кашчей, въртиш едно и също, не е интересно. Не съм фен на Бойко, нямам негова бронзова статуя в цял ръст, нито плакат на Цв.Цв. над леглото.

На кого имаш тогава-на Костов ли, или на Кунева.., а може би на Симеон Борисов Кобургготски? Възможно е и Иван Н. Иванов да ти е кумир, или пък Бареков... защото те не останаха други!

Ти не знаеш алтернатива, но знаеш, че не трябва да са тези.Както е казал шопът: "И аз не знам как требе да е, ама и така не е!".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”