Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2013 20:00

Sardukar написа:Мъри трябва и ще се върне, но дано не е сега! Просто не е моментът. Спомените от някои негови действия са прекалено пресни! И аз като много други, стискам палци за Херо! Знам, че дори да се провали ще е дал 101% от възможностите си!

Херо, и снощи в "Пред банята" сподели, че няма да работи извън Бургас.
Относно Мъри, Левски, какво повече ще му даде за да не се провали, както стана в Ловеч, Анортозис, националния отбор и Ботев?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 ное 2013 20:50

Laetitia написа:...
А който и да е треньор на Левски в момента, ще изгори в простотията и неадекватността, ширещи се в клуба.

Аз не виждам как "Левски" ще се освободи от "простотията и неадекватността", които го ръководят. "Простотията и неадекватността", които не допускат интелигентни и способни треньори и футболисти. Справка - назначенията т.нар. директори, на доказали и доказващи некадърността си треньори, саботажите и странните освобождавания на други треньори, критериите за привличане, налагане и утвърждаване на футболисти ...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 ное 2013 20:54

BadBoy написа:... Херо, и снощи в "Пред банята" сподели, че няма да работи извън Бургас. ...

А някой поканил ли го е? С гаранции, че "няма да стане като миналия път".

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 12 ное 2013 21:08

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A5or2BhxtdY[/youtube]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2013 21:35

Живко6461 написа:
BadBoy написа:... Херо, и снощи в "Пред банята" сподели, че няма да работи извън Бургас. ...

А някой поканил ли го е? С гаранции, че "няма да стане като миналия път".

Официално е поканен преди 3 -4 месеца, ти по колко пъти искаш да го канят, а и човека сподели, че е приел съдбата на Черноморец и НЯМА да предаде отбора дори в "Б" група

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 ное 2013 23:06

Този тъпир Патков да кани Херо докато се съгласи.Ако трябва да му лиже задника.Той Батков това го умее до профисионализъм.Но зимата ако взамем от Локо Пловдив и номер 22 -Асамоа и Херо това ще са най-големите трансфери за годината.Аз съм от Пловдив и този Асамоа го гледам всеки ден.Няма такъв играч в момента в българския шампионат.Физически силен с добър демараж отличен извеждащ пас и идеално виждане на играта.Просто следващия ГАРА ДЕМБЕЛЕ.Този играч просто е страшен.Мечта за ЛЕВСКИ.Незнам КОКО как ги намира тези играчи но този просто не е за испускане.Йовов недей да спиш а отивай и го взимай този играч още тази зима.Няма да сгрешиш в него има много пари .
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 ное 2013 23:11

Rivaldo10 написа:Проблемите са много по-сериозни от треньора! На Левски му трябват добри скаути, човек с опит в ДЮШ, добри треньори в ДЮШ, които да имат за цел да изградят играчи, практикуващи схема актуална за първият отбор! Тогава Левски ще започне да печели пари, ще върне не малка част от феновете на стадиона и нещата ще са далеч по-добри! ;)

Пешо, говори ли сме си с теб за проблемите в ЛЕВСКИ. :) Не можем да очакваме чудеса в ДЮШ веднага след като сменим треньорите. Литекс са пример за това! Взимат се класни специалисти, започват да се изграждат футболистите от детска възраст (7-8 години) до юношеска(18-19 години)! Периодът ще е дълъг! Ако сега вземем качествени треньори и им се даде шанс, блодовете ще берем най-рано след 6-7 години! Просто трябва една методика да се наложи в последователност от годинии. Просто няма как момчета, които не са научени да играят от малки, да се научат за 1 година при нов специалист. Несериозно е. ДЮШ е един от проблемите на ЛЕВСКИ, но за съжаление не най-големият :oops:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2013 23:24

ralka_levskarka написа:Аз този не го искам.
Мисля, че не само аз съм на това мнение.

+1
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2013 23:25

BadBoy написа:
Sardukar написа:Мъри трябва и ще се върне, но дано не е сега! Просто не е моментът. Спомените от някои негови действия са прекалено пресни! И аз като много други, стискам палци за Херо! Знам, че дори да се провали ще е дал 101% от възможностите си!

Относно Мъри, Левски, какво повече ще му даде за да не се провали, както стана в Ловеч, Анортозис, националния отбор и Ботев?

Няма да работи извън Бургас, а си подал оставката?! Като какъв ще работи? Докер?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2013 23:29

W84me написа:
BadBoy написа:

Няма да работи извън Бургас, а си подал оставката?! Като какъв ще работи? Докер?

Херо вероятно е натрупал толкова капитал, че и внуците му да живеят от него.
Човека си е подал оставка, защото е видял, че отбора не върви и е помислил, че причината може да е в него, но същата му не е приета.
Последна промяна от BadBoy на 12 ное 2013 23:52, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”