kireto2 написа:Ако знам, че ще отделят някой лев за тоалетни, веднага ще изпратя SMS, че усмърдяхте целия парк!
Вече има. Ела със синьото шалче за да видиш. В "А" сектор се направиха и са по-добри от колкото в моловете или поне подобни.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kireto2 написа:Ако знам, че ще отделят някой лев за тоалетни, веднага ще изпратя SMS, че усмърдяхте целия парк!
veni__85 написа:Хората предпочитат да помогнат на някое болно дете отколкото да пълнят джоба на Томов, много бързо забравихте какво ви причини преди години и след време пак ще ревете от него. Това е проблема на всички българи не само на феновете на ЦСКА много бързо забравят.
BadBoy написа:Сърдете се на червения гуру в Гонг, Ники Александров.
Той каза това, което се дискутира в темата и защо си мислите, че не е възможно да са толкова малко?
Помните ли навремето, когато Герена беше буренясал и тогава от Левски направиха акция с помощта на феновете да почистят трибуните, е на тази акция тогава отидоха 10 човека, иначе и те се бият в гърдите, че са фенове милиони.
Едно са думите, но делата са коренно различни неща и българина е много чувствителен на тема да даде нещо от себе си, било труд или символична сума.
Tommi написа:Red Warrior написа:Tommi написа:Angoff написа:Нека заработи кампанията както трябва + рекламата и ще се съберат, но дори за начало тези 1000 смс-а са малко , та само аз пратих 3 по време на мача и днес 2 !
Егати 5 лв къде не са отишли ... всеки всезнайко и форумен спец ако пусне 1 смс това си е достатъчно ама не, плюенето и мразенето си е доказано национален спорт!
5 лв. къде не отишли.Абе, приятел, ти наясно ли си, че има много хора, които трябва да работят по близо 3 часа тежък физически труд, за да ги изкарат тия 5 лв. Или, че за някои деца това са седмичните им разходи за храна в училище. Който иска нека да праща и по 100 SMS-а, ама да агитирате с такива изказвания, че "5 лв. къде не отишли", че "1 лв. не е нещо" е доста неуместно.
5 лева е една кутия цигари.
Зависи от гледната точка.5 лв. е и хлябът за седмицата примерно.
sandi74 написа:Red Warrior написа:С изненада чух по Дарик радио, че само около 1000 човека сме пратили СМС-и за кампанията на "ЦСКА Завинаги". Интересно ми е колко фена от форума са пратили такива СМС-и? В България има най-малко 1 млн. фена на ЦСКА и ако всеки прати по един ще си оправим ДЮШ, ако пратим два - ще модернизираме базата на Панчарево. Ако всеки месец пращаме по два СМС-а, ще си оправим стадиона. Едно е да си форумен ултрас, друго е да откъснеш 5 цигари от сърцето си и да подпомогнеш любимия си клуб.
Ако сте истински цесекари пратете СМС на номер 17 777 с текст DMS CSKA!
Наистина сте жалка картинка щом до СМС опряхте.
tyranta написа:и докато едни пращат смс ... други докараха нова порция от 9000 лв глоба за отбора![]()
![]()
![]()
![]()
Red Warrior написа:Днес гледах пресконференция на сини "гурута", които искат да копират сдружението ЦСКА Завинаги, което да помага на Левски. Нищо, нека, и в това ще са втори.
Потребители, разглеждащи този форум: Udoji90 и 23 госта