Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот zlobul » 12 ное 2013 16:19

boabbb написа:
zlobul написа:
boabbb написа:
zlobul написа:Патков ...опс Батков се разбрал с Грийн за привличането му на "герена" .
Сега ми кажете какво означава това ? Ще гледаме човек който не става и за Раднички или там къде игра за последно , как се влачи по терена ли ?
Нямам думи просто .

ПС: Тара е главния виновник за всичко станало през последните години. Всички кризи които преживя отбора се подготвят от мустакатия.

Като страничен наблюдател ще те попитам защо мислиш така? Мустака да не е скрит ЦСКА-р? Не хващам идеята, защо му е да ви държи в това положение?

Патков си е чист цесекар и никой не може да ме убеди в противното ! Говоря го от 4-5 години . Който иска да вярва , който иска да не вярва - негов си проблем . Винаги съм казвал , че този е най-добрия централен нападател на цска за всички времена .

ПС: 2006-2007 успяхме въпреки този човек.

Де да знам ... :? Що не ни помага на нас тогава, като е ЦСКА-р? С пари е ясно - няма да стане, поне с влияние ... Ба ли го, той агента трудно можеш да го разбереш, ама ... :roll:

Колко повече да ви помогне ? Всеки път ви реанимира когато е необходимо , казански афери , изкривени ръководни решения и т.н.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 12 ное 2013 16:20

1.9.1.4 написа:
blue atak написа:Мъри и Христо Йовов преговарят за назначението

Най-вероятният нов треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов, научи Livesport.bg. Двете страни са започнали да водят преговори, като от един месец насам Мъри и спортният директор на "сините" Христо Йовов са разговаряли на няколко пъти за възможността специалистът да се завърне на "Герена".

Мъри по всяка вероятност ще бъде освободен от треньорския пост в Ботев Пловдив. Негов наследник начело на "канарчетата" пък ще бъде легендата на българския футбол Христо Стоичков (подробности ТУК!). Камата днес с половин уста призна, че може да акостира на "Колежа" (ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА КАМАТА ТУК!).

По информация на нашата медия от сигурни източници, след като Станимир Стоилов бъде освободен от Ботев, именно той ще бъде човекът, който ще наследи Антони Здравков като старши треньор на Левски.

Аре нема нужда! Да си седи там на село.

Тоя сайт е по-лъжлив от *** и Спортлине взети заедно, така че истината в тази новина е 0%. Иначе ако стане тва аз подкрепям.

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 ное 2013 16:22

А, бе, сухата пара си е друга работа. Щото добрия вълк досега бута, ама натам не знам как ще е :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 ное 2013 17:14

alexveselinov написа:Май Бандата избяга първо в Литекс и после те го продадоха в Ротердам?

Така е ,но той реално не е бил в Литекс, не знам дали има и една тренировка с Литекс. Отиде във Фейнорд практически веднага след като напусна Левски ,а в Литекс беше само по документи- мисля че беше по-малко от 10 дни.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 ное 2013 17:40

THE G.A.M.E написа:
honda написа:
При Ст.Грозданов Левски изостана доста от Литекс и отбора се мъчеше и като игра и като резултати. След като беше сменен от Мишо Вълчев отбора се вдигна и спечели Купата след 5:0 срещу ЦСКА на финала,но за застигане на Литекс беше късно. макар че тогава причините не бяха само в Ст.Грозданов. За мен е много добър треньор ,но не е треньор за Левски. Първо никога неговите отбори не са играли особено офанзивно,общо взето неговото кредо е здрава тактическа дисциплина и надхитряне,но в никакъв случай тотална атака. Определено е треньор който успява да извлече най-доброто от относително посредствени футболисти или от футболисти тотално отписани като В.Станчев,К.Караджинов, М.Дафчев, Д.Донев. Аз лично не си спомням да е наложил някой млад перспективен футболист. Ако в момента стане треньор на Левски според мен ще вдигне отбора , ще го стабилизира, но нищо повече от това. той е треньор чийто максимум е зона Европа, не е треньор на отбор чиято цел е победа във всеки мач. За мен е треньор за отбори като Локо(Сф), Спартак(вн) Има и нещо друго в момента е около 70 години и едва ли напрежението ,което е неминуемо за треньор на Левски ще му понесе. Има и нещо друго за да бъде треньор на Левски(а и на ЦСКА) то човек трябва да бъде и умерено арогантен и непукист , да може да поема напрежението и да отговаря и на журналисти и на нападки от другия лагер. Ако ще е Ст.Грозданов то Гочето е несравнимо по-добър вариант.
Относно Мъри- нека не се заблуждаваме отборите на Мъри и Гочето нямат много общо като играчи- при Мъри дойдоха Томашич,Бардон, Йовов, Ричард, Миланов(който беше контузен при Гочето)Копи, Домо реално при Мъри се наложи Бабангида(който беше доведен от Гочето). За мен отбора на Гочето не стана шампион по причини нямащи много общо с футбола. Реално титлата беше пропусната в мачове с нашия сателит Родопа , когато загубихме с 1:2 от отбор на които треньорите и 8 футболисти бяха наша собственост, или срещу Черно море ,когато напълно редовен гол на Бабангида беше скандално отменен. Който и от тези два мача да беше завършил с резонната победа на Левски то титлата щеше да бъде за Левски. Иначе като игра определено предпочитам отбора на Мъри пред този на Гочето.
За мен точно селекционерските способности на Мъри са доста спорни. Има навика да събира доста еднотипни футболисти. Случваше се и Левски и в Ботев (в Литекс има и други фактори ,особено за селекцията). От цитираните от теб футболисти единствено успешен трансфер е Жо,като тук няма да споменавам на каква позиция го мъчеше Мъри , и за каква позиция беше взет. Като от него Левски е на минимална печалба, за Зе- общо взето на кантар. Докато Жеан Карлуш, Рабех и Бензукан си бяха абсолютни провали. примерно Жеан Карлуш беше взет като централен нападател тип "таран" при положение че никога не е играл на тази позиция,няма нито качествата ,нито физиката да играе на тази позиция, Рабех и преди да дойде в Левски е бил отстраняван от 2 отбора поради проблеми с дисциплината(ако ги нямаше тези проблеми той никога нямаше да дойде в България , щеше да играе в някое от най-големите първенства) , Бензукан-и преди да дойдев Левски повече време е бил контузен отколкото годен за игра. Този велик селекционер предпочете Домо пред Ив.Попов, Миланов пред Бандаловски, Кръстовчев пред А.Курдов- ами определено сгреши и в трите случая.
За мен Стоилов заедно със Сираков направиха най-големия зулум правен някога на Левски- отстраниха Ян Диркс. Докато холандеца беше в Левски, няколко юноши бяха почти готови за първия отбор . След отстраняването му ,изведнърж развитието на всички спря.

Да, факт е, че тимовете ръководени от Грозданов не се славеха с характерният нападателен футбол, ако под такъв разбираме стремеж за непрекъснато владеене на топката и опити за моментално и връщане чрез преса, когато се загуби.
Но пък отборите които е водил, си вкарваха доволно голове.
Помня при престоят си в Пирин, как биха ЦСКА с 3-1 и Литекс с 4-1.
Тези мачове бяха триумф на директният футбол.
Благоевградчани въобще не се бяха окопали... Принципно не си спомням отборите на Бай Гроздан да са играли катеначо. :?
Как да е...
Всъщност си прав за възраста... Нещо което трябва да се има под внимание.

И за Гочето съм съгласен.
Всъщност неговите виждания за футбола не се различават особено от тези на Грозданов.
Но аз съм останал с впечатлението, че Василев е по-консервативен.

Иначе посочените от мен футболисти, които Мъри доведе, съм им оценил чисто футболните качества.
Мисля, те са безспорни.
А за моралните... Е, то в този аспект винаги има риск.
Може даден футболист да е бил хрисим в предишният отбор, но в България да я "удари просто".
То и самата обстановка в България като че ли предразполага за това. :roll:

А за изспуснатите млади ( тогава ) ... Таланти, немога да коментирам.
Не съм запознат в детайли.
Обаче в никакъв случай не може да се твърди, че Стоилов не е налагал млади играчи.
Естествено, че е имал и трансферни провали, но то кой ли ги е нямал.

Основното е, че според мен заслужава 2-ри шанс при нас.
Така или иначе, ако напусне Ботев Пд. си е удачен вариант.
Всичко друго би било доста рисково...
Включително реномиран чужденец, или пък млад и амбициозен такъв.
Просто подобни специалисти е добре да започват на чисто.
Не мисля че зимата е удобен период за това. ;)

Уважавам мнението ти, всеки си има своето мнение и аргументите за него. За мен Ст.Грозданов е много добър треньор ,но не е за Левски. Прекалено добър човек , за да може да наложи волята си над разглезените ни звезди, което не е невъзможно да стане но трябва и сериозен СТД- примерно Д.Боримиров от който всички имат респект и няма такъв филм някой да си разиграва коня. Отделно Ст.Грозданов е и на такава възраст,че много трудно може да бъде треньор на Левски повече от 2-3 години, а реално да се постигнат резултати то един треньор трябва да работи поне 2 години с отбора.
За Мъри- честно казано много съм раздвоен. От една страна е фен на начин на игра ,който е много приятен за гледане, постигна много добри резултати с Левски, според мен има нужда от много силен СТД- за мен Сираков не е реален вариант, то остават Тонев (защо не- много хора не го харесват,но за мен е много добър СТД, отделно има много сериозни политически контакти(един от създателите на ГЕРБ)) или Боримиров- за мен много силна кандидатура и в много добри отношения с Мъри, единствено Гонзо , Иванков и Топчо може да се сравняват с него по отношение на любовта му към Левски, отделно всички имат респект от него, въвежда желязна дисциплина, много държи на физическата подготовка и тактическата дисциплина, а и всички съдии ги е страх от него- някой да се сеща за случай когато сме били ощетени ,когато той ни е бил СТД.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 ное 2013 18:46

Скоро пак ще гледаме правилен футбол, а :lol:

Мъри и Христо Йовов преговарят за назначението

Най-вероятният нов старши треньор на Левски се казва Станимир Стоилов, научи Livesport.bg. Двете страни са започнали да водят преговори, като от един месец насам Мъри и спортният директор на "сините" Христо Йовов са разговаряли на няколко пъти за възможността специалистът да се завърне на "Герена".

Нормално бе да се завърне в Левски, след като се провали във всички отбори, дето повярваха в неговия супер-футбол. На Герена поне от провали вече трагедии не се правят. ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 ное 2013 19:19

Аз този не го искам.
Мисля, че не само аз съм на това мнение.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 ное 2013 19:24

Мъри трябва и ще се върне, но дано не е сега! Просто не е моментът. Спомените от някои негови действия са прекалено пресни! И аз като много други, стискам палци за Херо! Знам, че дори да се провали ще е дал 101% от възможностите си!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 ное 2013 19:35

Станимир Стоилов и Христо Йовов са разговаряли, преговаряли... Според мен би било добра развръзка, ако Стоилов навие Йовов да напусне "Левски".

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 ное 2013 19:39

Живко6461 написа:Станимир Стоилов и Христо Йовов са разговаряли, преговаряли... Според мен би било добра развръзка, ако Стоилов навие Йовов да напусне "Левски".
Добро, колега, много добро. :lol:

А който и да е треньор на Левски в момента, ще изгори в простотията и неадекватността, ширещи се в клуба.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”