MuFc1878 написа:boabbb написа:
А, бе, ти не си ли син, та си дал 2:0 за нас ?
I've no idea

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:boabbb написа:
А, бе, ти не си ли син, та си дал 2:0 за нас ?
I've no idea
zlobul написа:Патков ...опс Батков се разбрал с Грийн за привличането му на "герена" .
Сега ми кажете какво означава това ? Ще гледаме човек който не става и за Раднички или там къде игра за последно , как се влачи по терена ли ?
Нямам думи просто .
ПС: Тара е главния виновник за всичко станало през последните години. Всички кризи които преживя отбора се подготвят от мустакатия.
MuFc1878 написа:modor написа:Rivaldo10 написа:Кой ще пусне тема за предстоящото дерби? Трябва ни късметлия!![]()
Сутринта спечелих таблет от една играИ са реших да пусна тема за мача
![]()
Дадох прогноза
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
MuFc1878 написа:Ще играе ЦЗ до Матераци, така де Данчо Милиев
rhaegar написа:
Ти не беше ли със забрана да даваш прогнози?
MuFc1878 написа:Ще играе ЦЗ до Матераци, така де Данчо Милиев
boabbb написа:zlobul написа:Патков ...опс Батков се разбрал с Грийн за привличането му на "герена" .
Сега ми кажете какво означава това ? Ще гледаме човек който не става и за Раднички или там къде игра за последно , как се влачи по терена ли ?
Нямам думи просто .
ПС: Тара е главния виновник за всичко станало през последните години. Всички кризи които преживя отбора се подготвят от мустакатия.
Като страничен наблюдател ще те попитам защо мислиш така? Мустака да не е скрит ЦСКА-р? Не хващам идеята, защо му е да ви държи в това положение?
MuFc1878 написа:rhaegar написа:
Ти не беше ли със забрана да даваш прогнози?
Пешо ми е разрешил![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], noo, THE G.A.M.E и 20 госта