Берое-Левски 9/11 от 15.15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Берое-Левски 9/11 от 15.15

Мнениеот acmilan » 12 ное 2013 01:33

Laetitia написа:
acmilan написа:Така би имало баланс, наистина, то е ясно, че аз искам всички да са беройчета, а тя да са левскарчета :mrgreen: Бе живот и здраве, да са добри и честни хора, сами ще си решат от кой отбор да са и дали изобщо да гледат футбол :) Е, няма как да не ми е мечта да заведа сина си на Храма :)
Аз ще се мъча да ги раждам, така че ще са левскарчета. :lol:
Шегата настрана, едно е сигурно - няма да са фенове на ЦСКА. 8-)

Аз си заплювам и от Ботев да не са :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 12 ное 2013 10:02

Laetitia написа:
acmilan написа:Така би имало баланс, наистина, то е ясно, че аз искам всички да са беройчета, а тя да са левскарчета :mrgreen: Бе живот и здраве, да са добри и честни хора, сами ще си решат от кой отбор да са и дали изобщо да гледат футбол :) Е, няма как да не ми е мечта да заведа сина си на Храма :)

Имаше един виц: Влизат двама в родилното , единият фен на Левски, другият на ЦСКА. Искат да си видят децата, но какво да видят, едно бяло и едно негърче. Левскаря на момента грабнал и разцелувал негърчето и казал: По-добре негърче, отколкото чорбарче :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
shoma
Контакти:

Мнениеот shoma » 12 ное 2013 10:13

Laetitia написа:Човекът каза подробно и романтично бе, драги. :mrgreen:

В този форум се забелязахме един друг, след като открихме две общи черти: страстен миланизъм и антикомунизъм.
Е, той си падна и по брюнетката от аватара, нека не се лъжем. :P
Последваха закачки и интернет комуникация, а след това и първа среща... на мач на националите. :lol:
Всичко прерасна в голяма левскаро-беройска любов, вече година и нещо. :P

Евала, вие сте достойни за сапунен сериал :) Шегата на страна, радвам се за хора, като вас :oops: Да сте живи, здрави и много щастливи :)

П.С. и нали знаете "Няма мое, няма твое, светът е Берое" :)

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 12 ное 2013 10:43

acmilan написа:
Laetitia написа:

Аз си заплювам и от Ботев да не са :mrgreen:

В бунт срещу родителите си, то става луд фен на Миньор Перник ;)

Браво, че се разбирате. Ако имате деца един ден, ги научете на толерантността, която и вие си я имате.

пс. като се карате, случвало ли се е да се обиждате на фуболна тематика? Примерно: "ти маруля изсъхнала няма да ми говориш така!" :P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 ное 2013 11:04

Laetitia написа:
balgarin написа:Сладури :) !
Не е ли време за едно миланистче :oops: :?:
Божа работа. :)
30 е добра възраст, ще си поживеем още няколко години. :lol:

А, бе, деца на стари години не е работа. Докато си по-млада още можеш да ги търпиш, после... е тегава работа ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 12 ное 2013 11:07

daydreamer написа:
В бунт срещу родителите си, то става луд фен на Миньор Перник ;)
Браво, че се разбирате. Ако имате деца един ден, ги научете на толерантността, която и вие си я имате.
пс. като се карате, случвало ли се е да се обиждате на фуболна тематика? Примерно: "ти маруля изсъхнала няма да ми говориш така!" :P

:) :) :)
Предлагам да оставим влюбените гълъбчета на м(б)ира. Наистина, без да ги познавам и аз си мисля, че толерантността прелива и от двамината.
Ех, ако можеше да е така и между феновете на сини, зелени, червени, жълти и т.нат. А то не е омраза, хейт... И ако ги питаш повечето защо мразят този отсреща не могат да ти кажат.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 ное 2013 12:15

liliputchica написа:По-добре негърче, отколкото чорбарче :mrgreen: :mrgreen:
Ти го каза, колега. :mrgreen:

shoma написа:Евала, вие сте достойни за сапунен сериал :) Шегата на страна, радвам се за хора, като вас :oops: Да сте живи, здрави и много щастливи :)

П.С. и нали знаете "Няма мое, няма твое, светът е Берое" :)
Благодаря за хубавите думи. Иначе послеписа го чувам всеки ден и на него реагирам с песни за Левски. :P

daydreamer написа:пс. като се карате, случвало ли се е да се обиждате на фуболна тематика? Примерно: "ти маруля изсъхнала няма да ми говориш така!" :P
Не, никога не сме се обиждали на каквато и да е тематика, не само футболна. Иначе като се закачаме, се случва да се наречем "говедце" и "маруля". :lol:

boabbb написа:А, бе, деца на стари години не е работа. Докато си по-млада още можеш да ги търпиш, после... е тегава работа
Принципно е така, ама пък по-добре да си по-улегнал, като ти се роди детенце, а не самият ти още да си ненаживяло се хлапе.

balgarin написа:Наистина, без да ги познавам и аз си мисля, че толерантността прелива и от двамината.
Ех, ако можеше да е така и между феновете на сини, зелени, червени, жълти и т.нат. А то не е омраза, хейт... И ако ги питаш повечето защо мразят този отсреща не могат да ти кажат.
Напълно прав си. Ние сме интелигентни хора, няма как да подкрепяме идиотизми и комплексарщини между феновете. На такива неща се радват само разни ултраси и ултраски и wannabe хулигани.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 ное 2013 13:12

И аз благодаря много за хубавите мнения и пожелания :) Наистина толерантността е нещо, което трябва да бъде възприето от все повече хора, защото ние, феновете на различни отбори, не виждам защо сме врагове. Футболните закачки, закани, битка е в 90-те минути на терена и по трибуните, извън тях всеки има приятел, роднина фен на друг отбор. Много се изродиха нещата в последните години. Да имаш нормално и човешко отношение към другите, не те прави по-малко фен на твоя отбор, не и щом още с количката като бебе са те водили на стадиона и животът ти е минал на него ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 ное 2013 13:16

acmilan написа:И аз благодаря много за хубавите мнения и пожелания :) Наистина толерантността е нещо, което трябва да бъде възприето от все повече хора, защото ние, феновете на различни отбори, не виждам защо сме врагове. Футболните закачки, закани, битка е в 90-те минути на терена и по трибуните, извън тях всеки има приятел, роднина фен на друг отбор. Много се изродиха нещата в последните години. Да имаш нормално и човешко отношение към другите, не те прави по-малко фен на твоя отбор, не и щом още с количката като бебе са те водили на стадиона и животът ти е минал на него ;)

Много прости и необразовани хора има :!: Докато такива хора не се премахнат от трибуните - няма да имаме нормална атмосфера. Говоря за хора като стриптизьорите от отбора на жена ти :mrgreen: , животни, цимбици, гугутки и незнамкаквиси
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 12 ное 2013 13:33

boabbb написа:
acmilan написа:И аз благодаря много за хубавите мнения и пожелания :) Наистина толерантността е нещо, което трябва да бъде възприето от все повече хора, защото ние, феновете на различни отбори, не виждам защо сме врагове. Футболните закачки, закани, битка е в 90-те минути на терена и по трибуните, извън тях всеки има приятел, роднина фен на друг отбор. Много се изродиха нещата в последните години. Да имаш нормално и човешко отношение към другите, не те прави по-малко фен на твоя отбор, не и щом още с количката като бебе са те водили на стадиона и животът ти е минал на него ;)

Много прости и необразовани хора има :!: Докато такива хора не се премахнат от трибуните - няма да имаме нормална атмосфера. Говоря за хора като стриптизьорите от отбора на жена ти :mrgreen: , животни, цимбици, гугутки и незнамкаквиси

Айде ти пак на фенщина го обърна. :)
П.С.Живи и здрави да сте ац милан и латити.....айхмоиа,о! :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Берое”