Здравко Димитров подарява книги с историята на Дербито.....

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Здравко Димитров подарява книги с историята на Дербито.....

Мнениеот drughi » 28 окт 2009 23:16

Здравко Димитров подарява книги с историята на Дербито на феновете

260 книги ще подари кметът на район Западен Здравко Димитров на феновете на двата отбора преди Дербито на Пловдив между Ботев и Локомотив. Изданието "Футболните битки на Пловдив" събира историята на всички дербита между Ботев, Локо, Спартак и Марица през годините. Това съобщи самият Димитров на среща в кабинета си днес, на която присъстваха двама от легендарните футболисти в дербитата - Марин Бакалов и Петър Зехтински, както и представители от агитката на Локо. Въпреки, че бяха поканени, фенове на Ботев отказаха да присъстват на срещата. Част от книгите ще бъдат раздадени и на футболистите на двата отбора,както и на официалните лица от БФС.
Всички присъстващи на срещата се обединиха около мнението, че двата отбора са в незавидно положение и изразиха надежди това скоро да се промени. "Националният отбор не върви, защото в него няма пловдивчани. Трябва да се развият и школите, за да може повече наши момчета да играят в клубовете, а не както е сега основните футболисти да са чужденци", заяви Здравко Димитров. "Последните години феновете правят дербито. Без тях този мач не е същия. Надявам се да няма безредици преди мача. Това са ненужни неща", допълни още кметът на район Западен.
http://sport.plovdiv24.com/116647.html

Изображение
Изображение

kubik
Контакти:

Re: Здравко Димитров подарява книги с историята на Дербито.....

Мнениеот kubik » 28 окт 2009 23:36

ЕЙ ЗА ТАЯ КНИГА ГОВОРЕХ,ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ СА ПРОТИВ ПУСКАНЕТО НА ПАЗАРА!НЕ ОТРАЗЯВАЛА ИСТИНАТА :idea:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 28 окт 2009 23:41

Може би не е писана, както на тях им се иска да е било. :idea:
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 окт 2009 23:43

drughi написа:Може би не е писана, както на тях им се иска да е било. :idea:

КНИГАТА Е ПИСАНА ОТ БОТЕВИСТИ!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 28 окт 2009 23:52

kubik написа:
drughi написа:Може би не е писана, както на тях им се иска да е било. :idea:

КНИГАТА Е ПИСАНА ОТ БОТЕВИСТИ!

И аз така знам...особенно този Илия Кисимов - чист жълтур.
Значи са се изплашили от Коцето Думанов и Коцето Славов. :mrgreen:
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 окт 2009 23:53

М/У ДРУГОТО СЛЕДЯХ ДИСКУСИЯТА НА ПЛОВДИВРАМ И НЯКОЛКО ''КАНАРЧЕТА'' МИНАЛИЯ ДЕН , ВСЕКИ ЕДИН НЕГОВ ПОСТ БЕШЕ С ФАКТИ,КАНАРЧЕТАТА САМО ИЗДРЕБНЯВАХА И КАТО НЕМОЖАХА ДА ГО ОБОРАТ,ГО ОБВИНИХА ,ЧЕ ПИШИ ИСТОРИЯТА НА ЛОКОМОТИВ КАКТО НА НЕГО МУ ХАРЕСВА :lol: СИТУАЦИЯТА Е СЪЩАТА, НЕ ИМ ХАРЕСВА НАПИСАНОТО,ЗНАЧИ НЕ Е ТЯХНАТА ИСТОРИЯ,НО Е ПИСАНА ОТ БОТЕВИСТ.ВЪРВИ ГИ РАЗБЕРИ,СТРАНИ ХОРА СА ''ЖЪЛТИТЕ'' :lol:

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 29 окт 2009 00:00

kubik написа:М/У ДРУГОТО СЛЕДЯХ ДИСКУСИЯТА НА ПЛОВДИВРАМ И НЯКОЛКО ''КАНАРЧЕТА'' МИНАЛИЯ ДЕН , ВСЕКИ ЕДИН НЕГОВ ПОСТ БЕШЕ С ФАКТИ,КАНАРЧЕТАТА САМО ИЗДРЕБНЯВАХА И КАТО НЕМОЖАХА ДА ГО ОБОРАТ,ГО ОБВИНИХА ,ЧЕ ПИШИ ИСТОРИЯТА НА ЛОКОМОТИВ КАКТО НА НЕГО МУ ХАРЕСВА :lol: СИТУАЦИЯТА Е СЪЩАТА, НЕ ИМ ХАРЕСВА НАПИСАНОТО,ЗНАЧИ НЕ Е ТЯХНАТА ИСТОРИЯ,НО Е ПИСАНА ОТ БОТЕВИСТ.ВЪРВИ ГИ РАЗБЕРИ,СТРАНИ ХОРА СА ''ЖЪЛТИТЕ'' :lol:

Нали ти казах....искат жълтия балон вечно да е надут и никога да не се пука.
Болни мозъци са к'во да ги праиш.
Ей сега гледаш от 2-3 дена нашите хора си пускат теми в нашия си форум да се бъзикаме с тях, а те налазват тук като хлебарки. :mrgreen:
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 окт 2009 00:09

drughi написа:
kubik написа:М/У ДРУГОТО СЛЕДЯХ ДИСКУСИЯТА НА ПЛОВДИВРАМ И НЯКОЛКО ''КАНАРЧЕТА'' МИНАЛИЯ ДЕН , ВСЕКИ ЕДИН НЕГОВ ПОСТ БЕШЕ С ФАКТИ,КАНАРЧЕТАТА САМО ИЗДРЕБНЯВАХА И КАТО НЕМОЖАХА ДА ГО ОБОРАТ,ГО ОБВИНИХА ,ЧЕ ПИШИ ИСТОРИЯТА НА ЛОКОМОТИВ КАКТО НА НЕГО МУ ХАРЕСВА :lol: СИТУАЦИЯТА Е СЪЩАТА, НЕ ИМ ХАРЕСВА НАПИСАНОТО,ЗНАЧИ НЕ Е ТЯХНАТА ИСТОРИЯ,НО Е ПИСАНА ОТ БОТЕВИСТ.ВЪРВИ ГИ РАЗБЕРИ,СТРАНИ ХОРА СА ''ЖЪЛТИТЕ'' :lol:

Нали ти казах....искат жълтия балон вечно да е надут и никога да не се пука.
Болни мозъци са к'во да ги праиш.
Ей сега гледаш от 2-3 дена нашите хора си пускат теми в нашия си форум да се базикаме с тях, а те налазват тук като хлебарки. :mrgreen:

ГЛЕДАМ,ЧЕ ВЪВ ФОРУМА НА ЦСКА ИМА ТЕМА ЗА СПАМ,ТРЯБВА ДА СЕ ПОМОЛИМ :lol: И НА НАШИЯ МОД ДА НАПРАВИ,НО ДА Е ЗЬАБРАНЕНО ЗА ''ЖЪЛТИ''САМО ДА МОГАТ ДА ЧЕТАТ, БЕЗ ДА ПИШАТ :mrgreen: КАТО ПИШЕМ ТАМ ,БАРЕМ СИ :lol: НАУЧАТ ПО ДОБРЕ ИСТОРИЯТА :)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 29 окт 2009 00:22

Да бе, виж к'во ни е спокойно сега.
Ама те, пусти комплеск.Въртът сучат все Локомотив им е в главата. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 29 окт 2009 01:14

Истината за феновете на Ботев от г-н Славов........
"Днес около 10ч ми се обади Здравко Димитров да ме покани да ни подари 100 броя от книгата „Фуболните битки на Плодив“.Оставям всичко и в 11 съм пред кметството на „Западен“.За да е пълно шоуто виждам „милите“ „колеги“ от жълтият фен клуб(ако има официално такъв!?) на 20 метра от входа.Тръгвам навътре ,намирам кметският кабинет и влизам.Вътре пълно с журналисти,камери и „жълти“ легенди(П.Зехтински и М.Бакалов).Чакаме ,чакаме не започва „церемонията“.....Следва суматоха.РR-ки влизат-излизат,кметове също.Мълчание!Питам аз какво става?То каква била работата?Жълтите като видяли ,че ние влизаме решили да бойкотират себе си(това си го могат)!Започва „вълна“ от възмущение от жълтите легенди.Зехтински пита кои са тези,които не влизат?Той не ги познавал вече тяхната публика ,нас ни познавал всичките защото сме едни и същи от едно време...После разказва на всички как Чико и Ясен не били виждали толкова обич и внимание никъде през кариерата си както на Лаута!
Накрая Здравко Димитров ми казва:
- Аз съм от „Ботев“.Бях приготвил 2-3хиляди лева да ги дам по равно на 2-те школи ,но сега всичките ще ги дам на „Локото“!.......
.........Вечерта чета в сайтовете,че книгата била пълна с неточности и затова бойкотирали?!Те сами си я написаха(фондацията на М.Бакалов е главен спонсор) ......Мили жълти картинки!
Сега чакаме от Здравко парите!"
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”