Когато представяше Стоилов за треньор, г-н Александров трябваше да каже няколко думи на журналистите. Искам да му припомня думите които изрече накрая на представянето: "Че ако трябва ще смени 20 треньори, щом отбора не играе добре и не се харесва на публиката". Ето сега е момента да му припомним на този ръководител това което е казал и обещал. Г-н Александров ако сте мъж би трябвало да спазите обещанието и да смените този треньор. Нито играта е игра, нито публиката го желае. А и както се вижда от много мачове насам и самите играчи не го желаят. Не можете да го спасите колкото и да го защитавате. Нека не продължава тази агония. Няма да е добре и за вас г-н Александров. Стоилов нищо не е в състояние да го спаси, щом огромна част от феновете не го искат и е въпрос на време нещата да ескалират. Г-н Александров ако ли пък не сте мъж а "женски полов орган"то ще си вървите заедно! Май и така ще е най- правилно, след като вие г-н Александров го доведохте, освобождавайки по най-долен и грозен начин Ферарио Спасов.
И много ви моля господа не трийте темата,както направихте вчера с подобна на тази. Това не помага на г-н Стоилов. Напротив.
До г-н Ал. Александров - Кривия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До г-н Ал. Александров - Кривия
Вън и Александров и Стоилов.
-
- Контакти:
Вярваш ли , че биха се отказали от заплатите си и да напуснат доброволно? Твърдо "Не", няма как да стане. Всичко е в ръцете на ЦВ, той да решава дали ще си вхърля парите не както трябва. Разумен човек е, всичко е въпрос на време, а относно самата управленска структура в клубът, отдавна нещо куца, имаме нужда, и то спешна, от силен човек, канар, не някакви измислени наемници. За отборът обаче съм сигурен, че може много повече, с правилна тактика спокойно ще сме в топ 3, неизменно дори и с тези играчи. Просто не искат да играят, а може би са и прави, не може да те пренебрегват и да си под страх от изгонване за сметка на "мърличетата". Твърдо зад БОТЕВ, вън Мъри. Сашо да си помисли как ще действа занапред, за момент му бях повярвал, че се раздава за каузата, ама като гледам как се води по каунъ...
dobermanche написа:Вярваш ли , че биха се отказали от заплатите си и да напуснат доброволно? Твърдо "Не", няма как да стане. Всичко е в ръцете на ЦВ, той да решава дали ще си вхърля парите не както трябва. Разумен човек е, всичко е въпрос на време, а относно самата управленска структура в клубът, отдавна нещо куца, имаме нужда, и то спешна, от силен човек, канар, не някакви измислени наемници. За отборът обаче съм сигурен, че може много повече, с правилна тактика спокойно ще сме в топ 3, неизменно дори и с тези играчи. Просто не искат да играят, а може би са и прави, не може да те пренебрегват и да си под страх от изгонване за сметка на "мърличетата". Твърдо зад БОТЕВ, вън Мъри. Сашо да си помисли как ще действа занапред, за момент му бях повярвал, че се раздава за каузата, ама като гледам как се води по каунъ...
Във футбола има можещи и неможещи,няма значение местен или наемник.И ние назначавахме местни и видяхме какво се случи.Така ги разбирам аз нещата.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
luxorus написа:dobermanche написа:Вярваш ли , че биха се отказали от заплатите си и да напуснат доброволно? Твърдо "Не", няма как да стане. Всичко е в ръцете на ЦВ, той да решава дали ще си вхърля парите не както трябва. Разумен човек е, всичко е въпрос на време, а относно самата управленска структура в клубът, отдавна нещо куца, имаме нужда, и то спешна, от силен човек, канар, не някакви измислени наемници. За отборът обаче съм сигурен, че може много повече, с правилна тактика спокойно ще сме в топ 3, неизменно дори и с тези играчи. Просто не искат да играят, а може би са и прави, не може да те пренебрегват и да си под страх от изгонване за сметка на "мърличетата". Твърдо зад БОТЕВ, вън Мъри. Сашо да си помисли как ще действа занапред, за момент му бях повярвал, че се раздава за каузата, ама като гледам как се води по каунъ...
Във футбола има можещи и неможещи,няма значение местен или наемник.И ние назначавахме местни и видяхме какво се случи.Така ги разбирам аз нещата.
За "можещи или неможещи" се има впредвид за хората играещи на терена, не за ръководителите, ама както и да е....
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Според мен Кривия първо говори,после мисли!Ако е мъж нека да застане зад думите си!Последно- такъв коректен човек като Феро не заслужаваше номера който му"свиха"Кривия,Мъри и компания.Резултатите са налице.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Ама пък бяхте почнали да играете много добре след смяната , в Европа се представихте добре ... нз . 

Ивайло Лудогорец написа:Ама пък бяхте почнали да играете много добре след смяната , в Европа се представихте добре ... нз .
Сгрешена трансферна политика и таван на Мъри.Забелязал съм че при него всички отбори които е водил стигат едно ниво
и после почват да копаят само надолу.Левски влизане в групите на Шампионската Лига и след това две години подред отпадане от първия съперник.
Анортозис силно начало трето място и после отпадане от макденонски отбор в Лига Европа и срив в първенството.
Националния отбор два прилични мача и загуба от Кипър с 1-4.
Ботев силни мачове с Астана,Жрински и Щутгарт и тотален срив в първенството след няколко месеца и само една победа като гост.
Явно че не е треньор за големи отбори и това е.Колкото Томислав Русев да го хвали като треньор не е нищо особено.Най-грозното беше че се затвори да играе в защита с Ботев срещу всички по-силни отбори в първенството.Ботев не е средняк и трябва да играе като равен с равен.Правилния футбол не е страхлив.Стоилов е много страхлив треньор.Незнам откъде идва този страх?
От трансферите му Стаховяк,Ромарио и Анисе са играчите които показват добри качества.Другите не са нищо особено дори под-нивото на името на Ботев.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Bombardier
Parmalat написа:Ивайло Лудогорец написа:Ама пък бяхте почнали да играете много добре след смяната , в Европа се представихте добре ... нз .
Сгрешена трансферна политика и таван на Мъри.Забелязал съм че при него всички отбори които е водил стигат едно ниво
и после почват да копаят само надолу.Левски влизане в групите на Шампионската Лига и след това две години подред отпадане от първия съперник.
Анортозис силно начало трето място и после отпадане от макденонски отбор в Лига Европа и срив в първенството.
Националния отбор два прилични мача и загуба от Кипър с 1-4.
Ботев силни мачове с Астана,Жрински и Щутгарт и тотален срив в първенството след няколко месеца и само една победа като гост.
Явно че не е треньор за големи отбори и това е.Колкото Томислав Русев да го хвали като треньор не е нищо особено.Най-грозното беше че се затвори да играе в защита с Ботев срещу всички по-силни отбори в първенството.Ботев не е средняк и трябва да играе като равен с равен.Правилния футбол не е страхлив.Стоилов е много страхлив треньор.Незнам откъде идва този страх?
От трансферите му Стаховяк,Ромарио и Анисе са играчите които показват добри качества.Другите не са нищо особено дори под-нивото на името на Ботев.
Мачовете с "онзи" Щутгарт на уволненият Лабадия за успех ли се отчитат

Предполагам ,че следващият треньор на "Ботевь" ще е доктор от село Ясно поле .
“Не купувам от Lafka”