honda написа:tsonpen написа:honda написа:Съвсем случайно е спонсор на ФК Лудогорец. Интересно как компания ,която дължи на държавата стотици милиони лева може да налива милиони в един ФК. Позволи ми да се усъмня в добрите намерения на г-та Домусчиеви. Ако наистина имат тези 16 млн лева за стадиона на Лудогорец, защо не са изплатили заплатите и осигоровките на служителите си? Има ли смисъл да споменавам че неплащането на осигоровки е престъпление.
по приватизационния договор на БМФ г-та трябва да инвестират около 750 млн лева , до момента реално не са инвестирали нищо.
Има ли смисъл отново да те приканя да извадиш дори един едничък ФАКТ в подкрепа на думите си.
Как реално да не са инвестирали нищо, като един период дори го бяха изпълнили предсрочно.
Злобата ще те изяде теб!
Сигурен ли си в това дето си го написал. да не се окаже,че това шумно анонсирано изпълнение на инвестиционния план е май само прах в очите. Да не се окаже че въпросните кораби не са собственост на г-та Домусчиеви?
В една друга тема бях направил едни прогнози , ще видим дали ще позная( или вече съм познал

)
Не усещащ ли колко си смешен ,като си скочил да защитаваш едни хора ощетели държавата със стотици милиони ,това са пари взети от джоба на всеки от нас ,включително и на теб. Ако поне ти плащат за това бих те разбрал,ако ли пък не ,е много жалко.
За мен не се безокой , аз съм човек ,който вече е прехвърлил зенита, отдавна парите не са моя проблем. Имам достатъчно и внуците ми да няма нужда да работят.
Човек, не се опитвай да обясняваш, никой няма да те разбере. Българинът обича да му е зле, да го тъпчат, да го бият и в същото време той да ръкопляска на биячите си. Затова ние си стояхме под робство, затова и комунизма си обичаме, затова и винаги ще си стоим на опашката, тънейки в собствената си простотия. Ако утре Домусчиев вземе 10 000 000 от Разград и в замяна им построи една площадка за 100 000, хората пак ще го обичат, нищо че са им взели 100 повече. Плюем циганите, ама все повече заприличваме на тях, даже и една и съща музика слушаме вече!