Евертън - Ливърпул 23.11.2013 | 14:45 | 3-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Евертън - Ливърпул 23.11.2013 | 14:45

Мнениеот Alonso_Massa » 11 ное 2013 16:23

Този мач както можем да го вземем с 3 гола разлика, така и може да ни вкарат някой случаен гол в началото и да се мъчим после цял мач, така че аз лично ще съм доволен и на победа с един гол. Все пак не играем много добре след като е имало мачове на националния, но дано Брендо мотивира момчетата и да излязат и да ги смачкат пък следващите 3 мача са сравнително лесни, така че тогава не е фатално да не се играе на 100%, но срещу Евертън пълното раздаване по терена на всички е просто задължително!!! И все пак казвам 0:1!!! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 11 ное 2013 18:49

Много е рано за мача,на първо време да видим дали целия отбор ще е здрав след серията малоумни мачове на националите.
Джерард и Стъридж са с контузии след мача ни с Фулъм и се надявам слабоумния Уой да не ги товари допълнително в контроли/където Дани тва лято се контузи за близо 3 месеца/.Суарес ще пътува по света и у нас и не знам в какво състояние ще се върне след двата плейофа с Йордания.Джонсън и Хендо ще са в национала,а Глен доскоро беше аут за 40 дни,неговата липса и тази на Енрике ни костваха твърде много срещу Арсенал.Лукас ще играе за Бразилия и мисля,че и той ще пообиколи света.
А в самия мач трябва да внимаваме много с Лукаку,който миналия сезон ни разказа играта и в двата мача с УБА,направо влачеше и Агер,и Шкъртел.Белгиецът е феномен и би бил идеален заместник на Суарес при негова продажба,но ме съмнява преводача да ни го продаде.Мартинес промени карамелите и те играя доста по-качествен футбол-Баркли,Лукаку,Миралас,Бари,МакКарти са класни играчи.Ако халфовете ни не подобрят играта си,ще имаме грижи,защото Евъртън не са удавниците от Фулъм,а срещу Арсенал се видя,че имаме проблеми срещу агресивни отбори,които ни пресират и влизат здраво.Евъртън до момента имат само една загуба за сезона,навън от Шити,а като домакини изпънаха Челшит и надиграха спъдс,но не успяха да вкарат при 0-0.
Коутиньо трябва да очаква,че ще му влизат доста здраво и дано не се стресне,а Суарес и Стъридж се надявам да са здрави и да подобрят разбирателството помежду си.
Много тежък мач за мен,с оглед развитието на сезона и точка би ни свършила работа.Не бих желал да съм максималист,за да не стане като след мача с Арсенал,когато разочарованието беше голямо.

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 11 ное 2013 19:07

PeterForsberg написа:Много е рано за мача,на първо време да видим дали целия отбор ще е здрав след серията малоумни мачове на националите.
Джерард и Стъридж са с контузии след мача ни с Фулъм и се надявам слабоумния Уой да не ги товари допълнително в контроли/където Дани тва лято се контузи за близо 3 месеца/.Суарес ще пътува по света и у нас и не знам в какво състояние ще се върне след двата плейофа с Йордания.Джонсън и Хендо ще са в национала,а Глен доскоро беше аут за 40 дни,неговата липса и тази на Енрике ни костваха твърде много срещу Арсенал.Лукас ще играе за Бразилия и мисля,че и той ще пообиколи света.
А в самия мач трябва да внимаваме много с Лукаку,който миналия сезон ни разказа играта и в двата мача с УБА,направо влачеше и Агер,и Шкъртел.Белгиецът е феномен и би бил идеален заместник на Суарес при негова продажба,но ме съмнява преводача да ни го продаде.Мартинес промени карамелите и те играя доста по-качествен футбол-Баркли,Лукаку,Миралас,Бари,МакКарти са класни играчи.Ако халфовете ни не подобрят играта си,ще имаме грижи,защото Евъртън не са удавниците от Фулъм,а срещу Арсенал се видя,че имаме проблеми срещу агресивни отбори,които ни пресират и влизат здраво.Евъртън до момента имат само една загуба за сезона,навън от Шити,а като домакини изпънаха Челшит и надиграха спъдс,но не успяха да вкарат при 0-0.
Коутиньо трябва да очаква,че ще му влизат доста здраво и дано не се стресне,а Суарес и Стъридж се надявам да са здрави и да подобрят разбирателството помежду си.
Много тежък мач за мен,с оглед развитието на сезона и точка би ни свършила работа.Не бих желал да съм максималист,за да не стане като след мача с Арсенал,когато разочарованието беше голямо.
Напълно подкрепям.Само ще добавя,че основния фактор за нашата доминация в дербито,Лорд Сър Дейвид Мойс вече не е на скамейката на Евертън,така че задачата ще е сложна.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 ное 2013 23:06

Взимаме дербито. По добри сме от тях. Дано всички са здрави само след националните отбори.
Докато големеца Суарес е в отбора ,аз ще прогнозирам само победи.Прогноза 0-2 с поредните два негови гола.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Mr.Lioshifr
Контакти:

Мнениеот Mr.Lioshifr » 12 ное 2013 08:27

Принципно след 2 седмични почивки рядко взимаме мачовете в ПЛ. Това е мое наблюдение и все пак силно се надявам да греша, защото все пак е дерби. Надявам се да ги победим, само се моля пак да няма контузени,че такива дербита изискват доста често жертви.. COME ON LIVERPOOL !

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 12 ное 2013 11:35

Mr.Lioshifr написа:Принципно след 2 седмични почивки рядко взимаме мачовете в ПЛ. Това е мое наблюдение и все пак силно се надявам да греша, защото все пак е дерби. Надявам се да ги победим, само се моля пак да няма контузени,че такива дербита изискват доста често жертви.. COME ON LIVERPOOL !

Да бе след паузи за националните отбори изобщо не играем добре затова много ги мразя , дано се разминем без контузени и да победим :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 ное 2013 19:57

suareshampion написа:Взимаме дербито. По добри сме от тях. Дано всички са здрави само след националните отбори.
Докато големеца Суарес е в отбора ,аз ще прогнозирам само победи.Прогноза 0-2 с поредните два негови гола.

Аз пък викам 2 на Стъридж :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 ное 2013 09:18

Liverpool forever_95 написа:
suareshampion написа:Взимаме дербито. По добри сме от тях. Дано всички са здрави само след националните отбори.

Е ще видим :)
Между другото ,това дуо ,за което се говори ,за мен е малко пресилено .Смисъл такъв ..те и двамата са егоисти пред гола. Ако Суарес и той излязат сами срещу вратаря ,Суарес няма да е подаде и ще я завърши сам ,същото е и за Стъридж ,той също няма да я подаде.
Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 13 ное 2013 14:15

suareshampion написа:
Liverpool forever_95 написа:

Е ще видим :)
Между другото ,това дуо ,за което се говори ,за мен е малко пресилено .Смисъл такъв ..те и двамата са егоисти пред гола. Ако Суарес и той излязат сами срещу вратаря ,Суарес няма да е подаде и ще я завърши сам ,същото е и за Стъридж ,той също няма да я подаде.
Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .

Аз предпочитам този вариант. По-лошо е когато се страхуват да поемат отговорност и в напечени мачове веднага си проличава липсата на лидер. В нашия случай ние имаме двама лидери, което си е предимство откъдето и да го погледнем.
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”