smoothc написа:Нека пък аз те попитам:Ако Арсенал е заслужавал точката(въпреки всичко),то какво заслужаваше Юнайтед(въпреки всичко),а!? 

Същото. Точка. Това ми е общото усещане от мача, предвид представянето на двата отбора. И колкото и да съм неадекватен съм наясно, че футболът не е игра на друго освен голове. И да, Юнайтед вкара един повече, което чисто принципно означава, че са заслужили победата. Но и не означава, че не можем да изказваме мнения, нали така?! Моето е такова, твоето друго и т.н.
smoothc написа:За 100%-вата дузпа в полза на Юнайтед(която незнайно поради какви причини не бе отсъдена)..нито дума,нали така!?.. Но въпреки всичко,Арсенал заслужаваше точката(по твои думи)...
Убий ме, не знам за коя ситуация говорим. Факт е, че мачът ми беше без звук и е съвсем възможно да съм я пропуснал. Ако е имало такова отсъждане, нещата стоят другояче, макар общото ми усещане за мача да остава.
smoothc написа:Но,ако Арсенал бе спечелил..то какво тогава,щеше да заслужава Юнайтед!? Естествено тогава ще кажеш:"Арсенал си заслужи победата,Юнайтед не заслужаваше нищо в този мач" И тогава вече със сигурност щеше да излезе и лицемерното:"Юнайтед обаче бяха "леко ощетени",защото не им отсъдиха чиста дузпа...която вече ако бяха вкарали,само така можеха да се докопат то точицата"..,нали така бе,Зизу!?
Не, не е така. Не е хубаво да вкарваш думи в устата на някого, без грам да го познаваш. Да не говорим пък в някакви условни ситуации с много "ако"-та.  А с това "лицемерно" само потвърждаваш колко едностранчиво гледаш на нещата и се мъчиш да ме впишеш в някаква матрица. Ако твоят начин на мислене е такъв, моят не е. И за да ти отговоря, ще ти кажа следното. Ако Арсенал беше бил с едно положение, докато вие сте направили по-добър мач, НИКОГА не бих бил доволен и не бих говорил за "заслужено". Подобен случай имаше в сряда, в Германия. Бях доволен от победата, но дотам. Дортмунд я заслужаваха много повече и не съм го отричал.
smoothc написа:Виждаш ли сега(като разместим някой детайли),как набързо изпъква неадекватността в коментара ти 

Изводите ти са на база предположения и условности, а накрая и след "разместване на детайли". И въпреки това, наричаш коментара ми неадекватен... 
Аз се старая да уважавам чуждите мнения, защото така успявам да видя и грешки в моите. Но да иронизирам използвам термини като лицемерен и неадекватен не влиза в тази граница.
Нямам какво повече да ти кажа. Със здраве, подкрепяй си отбора и му се радвай, но недей да мислиш, че само твоята гледна точка е "адекватна".