Берое-Левски 9/11 от 15.15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Берое-Левски 9/11 от 15.15

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 10:48

Не крия, че съм доста доволен от развитието на нещата :mrgreen: А сега лилавите колеги да не "реват" от съдията. Нали Тодоров свири "перфектно" с "морето" ? Тоя беше идеалне също, прекрасна дузпа - един вид шедьовър на театралното изкуство, падане за Бродуей от Христов :mrgreen: Иначе мача не го гледах, тъй като бях на ракия и свинско :lol: 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 10:49

Laetitia написа:
balgarin написа:
Laetitia написа: Е, не...

Аз точно това имах предвид. Аз съм пристрастен, ти си пристрастна. Според теб няма дузпи, според мен има. Ама ние сме на трибуните, а други решават на терена кое е правилно и кое не.
До като чета разни форумисти да изписват името на любимия ми отбор във всякакви вариации, не виждам за какво трябва да ме е срам как аз изписвам името на вашия любим отбор. По принцип в живота аз не правя неща, които не искам на мен да ми се случват. Съответно не се държа с хората така, както не искам към мен да се държат. Но в даден момент ти писва да четеш "отборчето", "бирои", "бироя" и какви ли не вариации. Както и да е.
Естествено, че не слагам под общ знаменател всички фенове на Левски. Аз и в предния си пост писах точно за тези, където целиха полицаите с бомбички и запалени факли. Хич не им пука, че този с униформата и той е човек, може да има жена и деца, които го чакат притеснени да се върне от дежурството. И т.нат., и т.нат...
По принцип в предния ми пост, само първото ми изречение беше насочено към теб. Всичко хубаво на теб и на твоето момче. Фенските пристрастия трябва да са последното нещо, за което едно семейство да се хапе :) .
Колега, аз лично вас никога не съм ви нарекла "отборчето", "бирои", "бироя" и други подобни вариации, при това не само защото мъжът ми е бероец, а и защото изпитвам уважение към града и отбора ви.
И далеч не съм само аз, има и други интелигентни и възпитани левскари, а разни празноглави ултраси и ултраски, чиято средна възраст е 17 години, са част от всяка футболна публика и не бива заради такива да се разваля добрия тон във форума.
А аз като левскарка няма как да съм съгласна любимият ми отбор да бъде изписван като ФК ЛеWCки, нито ти би бил съгласен твоят да е наричан с горепосочените названия.

Благодаря ти иначе за пожеланието, с моето момче сме винаги коректни един към друг и никога не сме си позволявали разпри на тема Левски - Берое, пък и нас ни свързва една голяма червено-черна италианска любов. :)

Тая любов нещо на десето място крета ... :mrgreen: Дано не сте и вие така :mrgreen:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 ное 2013 10:56

boabbb написа:Тая любов нещо на десето място крета ... :mrgreen: Дано не сте и вие така :mrgreen:
За ужас на сите хейтъри, синьо-зелената любов е безапелационен лидер с размазваща голова разлика. 8-)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 11:01

Laetitia написа:
boabbb написа:Тая любов нещо на десето място крета ... :mrgreen: Дано не сте и вие така :mrgreen:
За ужас на сите хейтъри, синьо-зелената любов е безапелационен лидер с размазваща голова разлика. 8-)

Аз ти говоря за Милан ( не Коприваров :mrgreen: ). Нещо май ще се борят с Катаня за 10-то място :lol: А в дербито декември ще ви накажеме якоо :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 ное 2013 11:07

boabbb написа:
Laetitia написа:

Аз ти говоря за Милан ( не Коприваров :mrgreen: ). Нещо май ще се борят с Катаня за 10-то място :lol: А в дербито декември ще ви накажеме якоо :lol:
А аз ти говоря за подчертаното изречение. :mrgreen:
Колкото до Милан (не Коприваров), където е текло, пак ще тече, отново за ужас на сите хейтъри. :mrgreen:

James Beattie

Re: След 21 години Берое отново победи Левски под Аязмото

Мнениеот James Beattie » 11 ное 2013 11:34

shotgun blues написа:Няма мое ,няма твое ,БЕРОЕ вечно бие ЛЕВСКИ

Дай малко рима да му сложим :mrgreen: ... Няма мое, няма твое, ЛЕВСКИ к*рва на БЕРОЕ!

Батков, без мустак остана, от нерви скъса го на "Храма".
Финансирането вече спира, Левски като, че ли умира.
Сто годишнината предстои, "седмицата", мираж ще бъде, уви.
"Нямаше футбол, нямаше борба ... съдията пак ни пре*ба".
"Ква беше тая дузпа, Венци Христов сам се трусна.
Като чувал с картофи падна, свирка чу се моментална".
Венци, рожденник стана и на Пл.Илиев я надяна.
Батков, пак орева СветА, "Съдията поръчан е от ЦСКА!".
Наско, за жалост си замина, пак виновна щеше да му е тази "мина".
Научете се как се поддържа терен, вижте нашия "Герен".
"Селяни, умрете" пяхме, с нула точки се върнАхме.
Не трябва вече вазелин, Сухия заминава си, аферим.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 ное 2013 13:13

Laetitia написа:
boabbb написа:
Laetitia написа:

А аз ти говоря за подчертаното изречение. :mrgreen:
Колкото до Милан (не Коприваров), където е текло, пак ще тече, отново за ужас на сите хейтъри. :mrgreen:

Ма как само съчетава традиционното с модерното в словосъчетанието "сите хейтъри".Бива си те, ей :P
Бе няма мое, няма мое, само кака Лети, форца Милан, светът е Берое 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 11 ное 2013 13:48

ае човек, как сте се запознали, ама бъди по подробен, че ми се чете нещо романтично :mrgreen: :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 ное 2013 15:14

В този форум, колега :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 ное 2013 15:29

Човекът каза подробно и романтично бе, драги. :mrgreen:

В този форум се забелязахме един друг, след като открихме две общи черти: страстен миланизъм и антикомунизъм.
Е, той си падна и по брюнетката от аватара, нека не се лъжем. :P
Последваха закачки и интернет комуникация, а след това и първа среща... на мач на националите. :lol:
Всичко прерасна в голяма левскаро-беройска любов, вече година и нещо. :P

Върни се в “Берое”