Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Re: КАКВО СЛЕДВА ДА СЕ НАПРАВИ СЕГА?

Мнениеот kistendil » 11 ное 2013 11:19

Кауна ако се махне, ще видите за какво иде реч! Ще се види каква "къщичка си е построил" - от помощниците до треньорите в школата, доставка на средства за възстановяване, хотелите за подготвителните лагери! Според мен Зелката щеше да го махне преди две седмици, ама сигурно е разбрал за "паяжината"...., но сега май няма мърдане!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 11 ное 2013 11:22

Какво трябва да се направи, че да не стоим като мумии на трибуната!

Трябва да Ви пощипват и да Ви хвърлят пак сребърниците! Тогава ще се размърдате и ще се размъркате! :)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 11 ное 2013 11:23

kistendil написа:
Какво трябва да се направи, че да не стоим като мумии на трибуната!

Трябва да Ви пощипват и да Ви хвърлят пак сребърниците! Тогава ще се размърдате и ще се размъркате! :)

Не е необходимо във всяка тема да демонстрираш ниското си интелектуално ниво.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 11 ное 2013 11:24

boabbb написа:
STENLI написа:Стартира операция "Нов треньор" в Левски, продават Гаджев и Родригес, ...........Маи всичко ще си доиде на място ;)
http://football24.bg/novina/122043-star ... i-rodriges

Колега, хвърли им един поглед на прогнозите в тоя сайт - отдясно са :mrgreen: Няма такъв смях - един познат мач нямат :lol:

Че как да познаят мач, като "грандовете" Цска,Левски и Ботев са гола вода и никои от тях не взе дори точка този кръг

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 11 ное 2013 11:33

аз виждам, че нямаме алтернативи на тошо и огнянов.............Единственият човеек, който мисли тук и ви казва това ,което е очевадно.Липсата на Неделев и Огнянов е решаваща за слабата ви серия пичове, не ставайте като нашите балъци след всеки слаб мач-смяна, оставка и т.н.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 ное 2013 11:40

bastuna2003 написа:Съблечете го, или го върнете на ония, те ще го съблекат малко преди юбилея :mrgreen:
В България след Лудогорец Ботев има най-добрия отбор! Като изключим младите надежди Сърмов и Домо :mrgreen:

Аз бих казал че имат добър отбор,но са далече от класата на Лудогорец и Литекс в момента и са на нивото на Левски.Бият от време на време,падат от време на време.Не търсете уреждане на мачове там,където няма такива.Ако уреждаха мачове,щяха да са на поне трето място в момента.Единственият който според мен миришеше яко е мача срещу Левски на Герена.Но след загубата вчера,отдавам това слабо представяне на Мъри.Просто един лимитиран треньор,който успява да изгради някакъв отбор,с някакъв стил и след това не знае какво точно да направи,че да задържи нивото.При контузии на основни играчи като Мариян,Тошко и Иван Ботев се скапа.Но с подобно осакатяване на отбора Лудогорец продължават да са в челото на А група и Лига Европа.Значи не е проблема само в контузиите.И най интересното е,че след тези загуби Синоптика отново ревна срещу терените в А група.Все едно е водил отбора си в предните мачове когато вървеше добре само на Камп Ноу,макар че и там го видяхме какво представлява.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
todor76
Контакти:

Мнениеот todor76 » 11 ное 2013 11:52

Ботев Пловдив за втори път през този загуби от Любимеч, но въпреки срамното поражение вчера Станимир Стоилов ще запази поста си. Този път обаче ще го отнесат играчите.

Спортният директор Александър Александров-Кривия им размаха юмрук след мача. "Не мога да търпя това бездушие. Говорим им всеки ден. Ако реши собственикът, ще си заминат, ако реши друго, ще си тръгна и аз, както и треньорското ръководство".

"Но без характер не става. Всеки мач навън е катаклизъм за нас. Феновете са прави да негодуват както от играта на отбора, така и срещу мен. Гледам как Станимир Стоилов води тренировките и после какво става по време на мачовете".

"Така не може. Всичко им е наред. Този път трябва да се предприемат мерки. Ще говорим със собственика", обяви Кривия. Агитката също ревна за чистка по форумите.

Най-вероятно днес или най-късно утре ще станат и ясни глобите, които ще бъдат наложени на играчите. В момента Ботев е на четвърто място на цели 12 точки зад Лудогорец.

http://www.gol.bg/a-grupa/2013-11-11/ma ... ev-plovdiv
[center][/center]http://www.youtube.com/watch?v=97Huj2QXmSM

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 ное 2013 11:57

Dog написа:аз виждам, че нямаме алтернативи на тошо и огнянов.............Единственият човеек, който мисли тук и ви казва това ,което е очевадно.Липсата на Неделев и Огнянов е решаваща за слабата ви серия пичове, не ставайте като нашите балъци след всеки слаб мач-смяна, оставка и т.н.

+1
Понякога, отстрани се вижда по-добре!
И аз се питам, пари ли иска Мъри, че съботира Ботев? Футболистите ли го бойкотират? Некадърници ли са? Но всяка конспирация издиша, като я превъртиш няколко пъти. Вчера на терена бяха всички здрави офанзивни играчи и ... една греда и две спасявания. Малко е, това е нищо, срещу отбор като Любимец. Но! Стоилов пусна в игра целия арсенал! Какво повече може да направи един треньор? Освен да се съблече по екип? Това има като материал, с това играе. Значи футболистите искат да го махнат? Добре де, ама защо? Заради пейката на Вандер? Едва ли. Няма как чужденец, да организира бунт в БГ. Другите с търкания са Галчев и близнака. Заради наказанията за ЧК. Близнака е винкел, може да тръгне срещу треньор, но ... той обича Ботев! Никога няма да организира съботаж. Галчев? Цесекар, да дръпне сърмата и Домо на негова страна. Да бе, да ... Остава некадърност. Добре, некадърни има. Дяков, Костов, Домо, Педро, Джинич. Но пак остават 15, които знам, че могат да играят ФУТБОЛ. С тях да не може да бием Любимец? Стига, това е несериозно. Очевидно е, че измислените очаквания към отбора, оказват огромен натиск, а футболистите не са готови да го понесат. Кой и защо не им е обяснил, че гоним ЛЕ, а не титла - незнам, но е изключително важно, да се върне увереността в играта на Ботев. Мача вчера бе идеалния момент, но го проиграхме. Дано в следващия двубой, видим игра за публиката, а не сковани манекени, треперещи за заплатката. С тази игра, ще бъдат освободени по Коледа. От тях зависи!
От мен: следващия мач, пак съм на трибуната и пак ще пея за Ботев!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 ное 2013 12:32

Изображение
Мъри вече не е г-н Стоилов ,а мръсно говедо.Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 11 ное 2013 12:35

Kъде виждаш да пише "мръсно говедо"? :shock:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”