XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец, 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец, 0:2

Мнениеот subzero » 11 ное 2013 00:27

mozart написа:
subzero написа:Значи виж къде е разликата. Ние сме за....и от община и собственик. Автобусите са безплатни,НО....се плащат от членския внос на фен клуба. То на нас един автобус ни стига. :oops:

То и при нас е подобно, парите идват от данъците на хората...

Е,да ама от хиляди,не от стотици.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 11 ное 2013 00:28

Очаквах нов зелен кошмар за посредствения ЦСКА,но Лудогорец приложи "зелен терор" истинско размазване.След като втори пореден мач на Тройчо му пишат двойки дали няма да поиска вече да му викаме Двойчо. След заканите от миналата седмица и ако е мъжкар очаквам Янчев да не е вече между живите. Наздраве за всички българи да празнуваме загубите в един кръг на двата измислени комунистически гранда.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 11 ное 2013 00:30

mozart написа:
subzero написа:Всъщност кво значение има ??? Нали са безплатни. Въпроса не е дали са 400 или 4000,а защо пътуват без пари ??? :roll:

Пътуват без пари защото Общината е решила да субсидира феновете и да им подари един път за мача, вместо да им закърпи дупките пред блока например и хората са доволни и на следващите избори знаеш...!
Автобусите за финала в Бургас не ги плати Домусчиев а Общината , както имаше няколко платени от бизнесмени - фенове...

Мисля, че най-много от онези автобуси бяха платени от един разградски бизнесмен, който фирма за дистрибуция на храни.
А сега за ЛЕ е редно в някаква степен, защото това е домакинство, което се играе в друг град. И това е добър жест. Билетите всеки сам си ги купува, естествено. Както и всеки си губи едни (сигурно) 10 часа общо в път до и от София.
Не всеки отбор играе финали и не всеки отбор играе в групите на ЛЕ. Други общини също биха помогнали. А и не е чак такъв разход според мен.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 ное 2013 00:31

Пичове,добре се подразнихме,ама трябва да се спи.
Съжалявам,че тая вечер малко ви досаждах,ама не съм във форма. :mrgreen: Ще тренирам за другия път.
Ай.лека,живи и здрави.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 ное 2013 00:33

subzero написа:
tsonpen написа:
mozart написа:Обясни ми как се доказва, че отиваш на мача с този бензин, защото ми сес трува, че целият град ще се нареди там и ще стане една работа, че никой няма да зареди. Може би срещу билет за мача или ... Как мислиш?

subzero въобще не може да проумее, че нещата при нас са оформени по съвсем друг начин. Плащаш си, за да си фен. Скъпи билети, пътуване, скъпи артикули. Не се оплаквам, но цените си ги има. Това е политиката на клуба и е обоснована със съпричастност към издръжката поне на ДЮШ. Как да го разбере, като при тях е имало безплатен вход?

Ти що мислиш,че аз не си плащам. И стига с тоя безплатен вход. Входа на Лазур не е безплатен от 2-3 години. Това не ме спира да ходя на мачове. И нашите артикули са скъпи. И нашето пътуване е скъпо,ако не ползваш автобуса.

Ама явно е спряло бая хора .

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 ное 2013 08:02

Субзеро, стига си ни спамил темата - 5 страници без нищо да се каже за мача и да се говори за футбол изобщо.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 11 ное 2013 08:31

D.Georgiev написа:Субзеро, стига си ни спамил темата - 5 страници без нищо да се каже за мача и да се говори за футбол изобщо.

+

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 ное 2013 08:51

JACKO написа:
D.Georgiev написа:Субзеро, стига си ни спамил темата - 5 страници без нищо да се каже за мача и да се говори за футбол изобщо.

+

Е,ма си побъбрихме добре. ;)
Пука ми за темата ви. Има си модератори. Те решават кое е спам. :twisted:

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 11 ное 2013 09:10

Страхотен Лудогорец! Кеф беше да ги гледам. За жалост според мен след втория гол спряха да играят! ЦСКА бяха страничен наблюдател,толкова беззъби и немощни не ги бях гледал в София! Успех на Лудогорец,този сезон мисля,че ако продължават с това темпо, ще решат спора за титлата рано рано.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 11 ное 2013 09:43

Още преди Лц да вкарат се радвах на играта като малко дете. Имаше 3-4 грешни отигравания само. Много добър мач. ЦСКА ме радваха до преди няколко кръга с желанието си за игра и най-вече Милисавлевич и Гъргоров.

Върни се в “Лудогорец”