XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец, 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот subzero » 11 ное 2013 00:19

tsonpen написа:
mozart написа:
subzero написа:И 10 автобуса по 40 човека прави 4000. И кво ?? Въпроса е,че автобусите са безплатни. Ай сложи по 20-ина лев пътни(най-малко) и ги сметни пак. :roll:

Прави 400 ;)

Сега съм сигурен, че като си види грешката и ще се разкае и ще стане фен на Лудогорец ;)

:oops: :oops: Ужас !! Не мога да смятам. :oops: :mrgreen:
Всъщност кво значение има ??? Нали са безплатни. Въпроса не е дали са 400 или 4000,а защо пътуват без пари ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mozart
Контакти:

Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец, 0:2

Мнениеот mozart » 11 ное 2013 00:19

subzero написа:
mozart написа:Да доразвием тематас безплатния бензин!
Обясни ми как се доказва, че отиваш на мача с този бензин, защото ми сес трува, че целият град ще се нареди там и ще стане една работа, че никой няма да зареди. Може би срещу билет за мача или ... Как мислиш?

:mrgreen: Де да знам,бе баси. Шегувам се . Обаче не ти е лоша идеята с билет за мача 50 кинта за бензин. Или направо на бензиностанциите в Разград. Отиваш,показваш билета и ти пълнят резервоара. :mrgreen: Ако не отидеш на мач губиш от харизмата на Зелената магия. :mrgreen:

То и аз се шегувам, ама на моменти си мисля, че си сериозен, то като мразиш нещо мразиш го до край ;)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 ное 2013 00:20

Деба тия калкулатори. :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 ное 2013 00:21

mozart написа:
subzero написа:
mozart написа:Да доразвием тематас безплатния бензин!
Обясни ми как се доказва, че отиваш на мача с този бензин, защото ми сес трува, че целият град ще се нареди там и ще стане една работа, че никой няма да зареди. Може би срещу билет за мача или ... Как мислиш?

:mrgreen: Де да знам,бе баси. Шегувам се . Обаче не ти е лоша идеята с билет за мача 50 кинта за бензин. Или направо на бензиностанциите в Разград. Отиваш,показваш билета и ти пълнят резервоара. :mrgreen: Ако не отидеш на мач губиш от харизмата на Зелената магия. :mrgreen:

То и аз се шегувам, ама на моменти си мисля, че си сериозен, то като мразиш нещо мразиш го до край ;)

Е,че сериозен съм на моменти. Само трябва да ги усетиш. ;) И да мразя го до край. Само,че не съм човек,който ще говори неща в които не е сигурен.

mozart
Контакти:

Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот mozart » 11 ное 2013 00:22

subzero написа:
tsonpen написа:
mozart написа:
subzero написа:И 10 автобуса по 40 човека прави 4000. И кво ?? Въпроса е,че автобусите са безплатни. Ай сложи по 20-ина лев пътни(най-малко) и ги сметни пак. :roll:

Прави 400 ;)

Сега съм сигурен, че като си види грешката и ще се разкае и ще стане фен на Лудогорец ;)

:oops: :oops: Ужас !! Не мога да смятам. :oops: :mrgreen:
Всъщност кво значение има ??? Нали са безплатни. Въпроса не е дали са 400 или 4000,а защо пътуват без пари ??? :roll:

Пътуват без пари защото Общината е решила да субсидира феновете и да им подари един път за мача, вместо да им закърпи дупките пред блока например и хората са доволни и на следващите избори знаеш...!
Автобусите за финала в Бургас не ги плати Домусчиев а Общината , както имаше няколко платени от бизнесмени - фенове...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 ное 2013 00:23

mozart написа:Обясни ми как се доказва, че отиваш на мача с този бензин, защото ми сес трува, че целият град ще се нареди там и ще стане една работа, че никой няма да зареди. Може би срещу билет за мача или ... Как мислиш?

subzero въобще не може да проумее, че нещата при нас са оформени по съвсем друг начин. Плащаш си, за да си фен. Скъпи билети, пътуване, скъпи артикули. Не се оплаквам, но цените си ги има. Това е политиката на клуба и е обоснована със съпричастност към издръжката поне на ДЮШ. Как да го разбере, като при тях е имало безплатен вход?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 ное 2013 00:24

Значи виж къде е разликата. Ние сме за....и от община и собственик. Автобусите са безплатни,НО....се плащат от членския внос на фен клуба. То на нас един автобус ни стига. :oops:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 11 ное 2013 00:25

subzero написа:... Само,че не съм човек,който ще говори неща в които не е сигурен.

Че ти в 90% от нещата, които наговори не си сигурен! Ти просто мразиш и си намираш обяснение за нещата, както и ние де, но защото обичаме! :) :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 11 ное 2013 00:26

subzero написа:Значи виж къде е разликата. Ние сме за....и от община и собственик. Автобусите са безплатни,НО....се плащат от членския внос на фен клуба. То на нас един автобус ни стига. :oops:

То и при нас е подобно, парите идват от данъците на хората...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 ное 2013 00:26

tsonpen написа:
mozart написа:Обясни ми как се доказва, че отиваш на мача с този бензин, защото ми сес трува, че целият град ще се нареди там и ще стане една работа, че никой няма да зареди. Може би срещу билет за мача или ... Как мислиш?

subzero въобще не може да проумее, че нещата при нас са оформени по съвсем друг начин. Плащаш си, за да си фен. Скъпи билети, пътуване, скъпи артикули. Не се оплаквам, но цените си ги има. Това е политиката на клуба и е обоснована със съпричастност към издръжката поне на ДЮШ. Как да го разбере, като при тях е имало безплатен вход?

Ти що мислиш,че аз не си плащам. И стига с тоя безплатен вход. Входа на Лазур не е безплатен от 2-3 години. Това не ме спира да ходя на мачове. И нашите артикули са скъпи. И нашето пътуване е скъпо,ако не ползваш автобуса.

Върни се в “Лудогорец”