Берое-Левски 9/11 от 15.15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: След 21 години Берое отново победи Левски под Аязмото

Мнениеот sandi74 » 10 ное 2013 19:27

the_blue_fan написа:
bigfish написа:Ще ти отговоря вместо трола.

Берое има титла през 1986 г. и две купи - през 2010 и 2013, както и Суперкупа от 2013 г. (с тези три трофея в последните 3 години Берое има доста повече успехи отколкото Левски за същия период - нула) Освен това има 4 Балкански клубни купи (рекорд в турнира).

В евротурнирите Берое има победа с 3:0 над Атлетик Билбао, където играе националният вратар на Испания по това време - Ирибар, победа над Ювентус с 1:0 в Стара Загора когато Ювентус има в състава си седем! национални състезателя на Италия…

Берое НИКОГА не е излагал България в Европа и Азия, за разлика от вас. Научете се на малко уважение!

Първо трябва да уважаваш, за да ти отвърнат със същото. След като ми говори за калъфки, при положение, че в успехите ви е вписано Трето място в първенството на България през 1972 година е това си е наглост. Успехите за КБ в последните няколко години също не могат да оправдаят подобни комплексарски мнения ! И как да изложи България като дори нямат възможност. Виж коефициента на Левски и Берое и прецени кой е допринесъл повече за България
в ранглистата на ФИФА .. Хайде извинени сте.. 21 години без победа срещу Левски и то на ваш терен си е много време. Разбираемо е да има комплекси и омраза.

Незнам защо се сърдите за калъфките като си е самата истина.Рекордьори сте по спечелени такива и трябва да поставяте нова витрина на славата за новите калъфки които ви очакват навръх юбилея.Не се сърди а приеми истината колкото и да е болезнена.Фактите са си факти.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 10 ное 2013 19:43

Поне в 10 случая от тези 21 години сме били брутално рязани в Стара Загора. Разбери, че ние нямаме претенциите и грандоманията, която имате вие, но в момента имаме ОТБОР, който може да победи всеки когато играе единно. Ние нямаме мегаломанските цели на всяка цена да печелим нещо или да играем в Европа. Защото е смешно да те добутат до евротурнири и да дойде Иртиш, Мура или Сараево. А ако ми кажеш, че не са ви бутали предния и по-предния сезон ще излъжеш само себе си.

Колкото до трола 74 - не виждаш ли, че никой от беройците не му обръща внимание. Той няма общо с Берое, човекът е телевизионен зрител, който бачка в едно заведение в Стара Загора и е решил, че трябва по форумите да се прави на бероец, какъвто не е. Обикновен трол. Игнорирайте го и вие, както правим ние.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 ное 2013 22:05

bigfish написа:Поне в 10 случая от тези 21 години сме били брутално рязани в Стара Загора. Разбери, че ние нямаме претенциите и грандоманията, която имате вие, но в момента имаме ОТБОР, който може да победи всеки когато играе единно. Ние нямаме мегаломанските цели на всяка цена да печелим нещо или да играем в Европа. Защото е смешно да те добутат до евротурнири и да дойде Иртиш, Мура или Сараево. А ако ми кажеш, че не са ви бутали предния и по-предния сезон ще излъжеш само себе си.

Колкото до трола 74 - не виждаш ли, че никой от беройците не му обръща внимание. Той няма общо с Берое, човекът е телевизионен зрител, който бачка в едно заведение в Стара Загора и е решил, че трябва по форумите да се прави на бероец, какъвто не е. Обикновен трол. Игнорирайте го и вие, както правим ние.

Защо се обясняваш като плаха ученичка бе писарушка?Срам си за Берое ти,знаеш го.Факт.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Берое-Левски 9/11 от 15.15

Мнениеот balgarin » 10 ное 2013 23:04

Laetitia написа:
samobotev написа:Сините много много не трябва да реват защото ако съдията свиреше както трябва Гаджев трябваше да изхвърчи още в началото на второто полувреме. Иначе и двете положения за дузпа бяха 50-50 и съдията беше длъжен да свири поне едната.
Викаш - като събереш двете положения по 50%, става едно 100-процентово, така ли? :lol:

И двете си ги нямаше, хайде да не се залъгваме. Ако поне една от ситуациите бе чиста дузпа, не би ми било проблем да го призная, аз съм справедлив човек.
Както вече отбелязах, абстрахирайки се от спорната (оказала се победна) дузпа, играхме безобразно и безидейно и никой не ни е крив, че загубихме пореден мач този сезон.

Честита да е победата на моето момче и на нормалните беройци, които не са викали "КЗЛ". ;)

Този път не съм съгласен с теб ;) . А според мен и двете си бяха 100 процентови дузпи. И според мен този път справедливостта възтържествува. Заради десетилетията мачкане от съдийската клика, този слаб левски бе победен с една "спорна" дузпа. По-сладко можеше да бъде само с гол с ръка. Ама и така става. Второто полувреме съдиите се раздадоха ама момчетата в синьо толкова си могат. Поне 4 засади не бяха вдигнати срещу сините, а поне 2 беройски атаки бяха спряни с геройски флагчета на страничния рапон. Поне 2 червени картона бяха спестени на сините. За финал само главния рапон видя нарушение при втория гол на Берое. И после рев, сълзи и сополи в синьо. Свиквайте! Ние сме така от както има Берое в професионалния футбол.
п.п.: И хайде да спрем да се правим на ударени. Не е че толерирам "КЗЛ" ама на всички ни е ясно, че к*ра е за ФК ЛеWCки /София/ и за такива наркоманизирани фенове дето замяргаха полицаите с бомби и горящи факли, а не за Дякона. Като не искате да го чувате, преименувайте си отбора. Кво му беше на Витоша?
Последна промяна от balgarin на 10 ное 2013 23:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 10 ное 2013 23:14

Captain Stottlemeyer написа:Честита победа, след 21 години пак. Победите на "Берое" над "Левски" са нещо като появите на Халеевата комета, в интерес на истината, ма-а-лко по-чести... :lol: :lol: :lol:

Не знам на какво се смееш. Разбирам го като истеричен смях. Както сте тръгнали в следващите няколко години може и на равен да се радвате срещу нас. Ами те съдиите повече се влагат в мачовете от вашите скъпоплатени госпожици в сини екипчета.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 ное 2013 02:23

balgarin написа:Този път не съм съгласен с теб ;) . А според мен и двете си бяха 100 процентови дузпи. И според мен този път справедливостта възтържествува. Заради десетилетията мачкане от съдийската клика, този слаб левски бе победен с една "спорна" дузпа. По-сладко можеше да бъде само с гол с ръка. Ама и така става. Второто полувреме съдиите се раздадоха ама момчетата в синьо толкова си могат. Поне 4 засади не бяха вдигнати срещу сините, а поне 2 беройски атаки бяха спряни с геройски флагчета на страничния рапон. Поне 2 червени картона бяха спестени на сините. За финал само главния рапон видя нарушение при втория гол на Берое. И после рев, сълзи и сополи в синьо. Свиквайте! Ние сме така от както има Берое в професионалния футбол.
п.п.: И хайде да спрем да се правим на ударени. Не е че толерирам "КЗЛ" ама на всички ни е ясно, че к*ра е за ФК ЛеWCки /София/ и за такива наркоманизирани фенове дето замяргаха полицаите с бомби и горящи факли, а не за Дякона. Като не искате да го чувате, преименувайте си отбора. Кво му беше на Витоша?

Е, не искам да бъда гадна, но ти си бероец, нормално е да си пристрастен в случая, както вероятно мислиш и ти за мен, бидейки левскарка. ;)
Приятелят ми е бероец, както знаете, но сам каза, че в първата ситуация не вижда дузпа.
Далеч съм от рева, сълзите и сополите в синьо, аз сама посочих, че с тоя слаб отбор е нелепо да виним съдии и да се правим на Многострадалната Геновева от Армията, която пищи постоянно и вижда извънземни намеси, директиви и какво ли не.

Колкото до "КЗЛ" и грозното клозетно изписване на отбора ни, за което смятам, че като интелигентен човек би трябвало да се засрамиш, пределно ясно ми е, че не скандирате трибуквен за Дякона (то това и оставаше).
Въпросът е, че когато този отбор е създаден преди почти век от група български ученици, той е наречен така, за да прослави именно Апостола и неговите ценности.
Дори когато насила сме преименувани от комунистите на Витоша, феновете са продължавали да пеят песни за Левски, защото това е било, е, и ще бъде винаги нашето име.
И тия дечица през далечната 1914-та, както и техни съвременници в Пловдив, надали са мислели, че един ден ще има песни с мъжки полови органи за Левски и Ботев...

Още нещо - аз съм много против всякакви зловредни елементи в нашата агитка, които са татуирани като иконостаси с лика на Апостола, а не знаят и една негова мисъл и като цяло са безкрайно далеч от изначалната идея Левски, за което понесох доста обиди от "свои".
Не е редно обаче да принизявате и категоризирате всички "сини" фенове като "наркомани". ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 ное 2013 03:24

Като цяло имаше доста спорни положения в мача, не съм съдия, за да ги коментирам професионално, факт е, че тв7 предава малоумно мачовете, щом не могат редица ситуации да се видят от нормален ъгъл. Ще изчакам Генов утре какво ще каже, може да беше голям мръсник като съдия, но със сигурност може да види нещо, което аз не мога. Със сигурност обаче този мач трябваше да го свири по-класен съдия.
Злобата и омразата взимат връх, което е доста глупаво според мен. Вредни елементи има навсякъде, за жалост и при нас положението не отива на добре в последно време, много се изроди фенството в последно време. Много хора повече мразят, отколкото обичат, което е доста жалко. Уж мразим другите, щото били еди какви си, а ние правим също неща, които са нечий чужд патент.
Ценностната ми система не ми позволява да викам против друг отбор при наш гол, това го правят на други стадиони, аз не искам това да се случва в моя дом. А и знам, че половината присъстващи на друг мач няма да стъпят, щото няма да играе нито любимият им отбор, нито вечният им съперник.
И ако толкова е нужно да се обиждаме, има си много начини, няма как да е нормално трибуквен да се слага до имената Левски и Ботев, без значение футболен клуб ли имаш предвид, магазин за хранителни стоки ли, баничарница или т.н., тези имена трябва да се уважават. Ясно е, че клубовете са различно нещо, но това не бива да го има според мен.
Както и не бива разни наркоманизирани качулки да викат на някого да умре и да обстрелват с бомби каквото им падне. Не е нормално и на мач на националния отбор да си показват простотията, непредизвикани по никакъв начин.
Не ме разбирайте погрешно, никой не казва да се обичаме(аз обичам само една фенка на друг отбор :P ), просто да бъдем по-нормални и да обичаме повече, отколкото да мразим.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 11 ное 2013 10:04

Laetitia написа: Е, не...

Аз точно това имах предвид. Аз съм пристрастен, ти си пристрастна. Според теб няма дузпи, според мен има. Ама ние сме на трибуните, а други решават на терена кое е правилно и кое не.
До като чета разни форумисти да изписват името на любимия ми отбор във всякакви вариации, не виждам за какво трябва да ме е срам как аз изписвам името на вашия любим отбор. По принцип в живота аз не правя неща, които не искам на мен да ми се случват. Съответно не се държа с хората така, както не искам към мен да се държат. Но в даден момент ти писва да четеш "отборчето", "бирои", "бироя" и какви ли не вариации. Както и да е.
Естествено, че не слагам под общ знаменател всички фенове на Левски. Аз и в предния си пост писах точно за тези, където целиха полицаите с бомбички и запалени факли. Хич не им пука, че този с униформата и той е човек, може да има жена и деца, които го чакат притеснени да се върне от дежурството. И т.нат., и т.нат...
По принцип в предния ми пост, само първото ми изречение беше насочено към теб. Всичко хубаво на теб и на твоето момче. Фенските пристрастия трябва да са последното нещо, за което едно семейство да се хапе :) .

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 11 ное 2013 10:06

На първата ситуация за дузпа не се вижда на повторението, но аз бях точно от страни и ми се стори яко издърпване за фанелката, а не рамо. Граждани умрете :evil: :evil: :evil: :evil:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 ное 2013 10:47

balgarin написа:
Laetitia написа: Е, не...

Аз точно това имах предвид. Аз съм пристрастен, ти си пристрастна. Според теб няма дузпи, според мен има. Ама ние сме на трибуните, а други решават на терена кое е правилно и кое не.
До като чета разни форумисти да изписват името на любимия ми отбор във всякакви вариации, не виждам за какво трябва да ме е срам как аз изписвам името на вашия любим отбор. По принцип в живота аз не правя неща, които не искам на мен да ми се случват. Съответно не се държа с хората така, както не искам към мен да се държат. Но в даден момент ти писва да четеш "отборчето", "бирои", "бироя" и какви ли не вариации. Както и да е.
Естествено, че не слагам под общ знаменател всички фенове на Левски. Аз и в предния си пост писах точно за тези, където целиха полицаите с бомбички и запалени факли. Хич не им пука, че този с униформата и той е човек, може да има жена и деца, които го чакат притеснени да се върне от дежурството. И т.нат., и т.нат...
По принцип в предния ми пост, само първото ми изречение беше насочено към теб. Всичко хубаво на теб и на твоето момче. Фенските пристрастия трябва да са последното нещо, за което едно семейство да се хапе :) .
Колега, аз лично вас никога не съм ви нарекла "отборчето", "бирои", "бироя" и други подобни вариации, при това не само защото мъжът ми е бероец, а и защото изпитвам уважение към града и отбора ви.
И далеч не съм само аз, има и други интелигентни и възпитани левскари, а разни празноглави ултраси и ултраски, чиято средна възраст е 17 години, са част от всяка футболна публика и не бива заради такива да се разваля добрия тон във форума.
А аз като левскарка няма как да съм съгласна любимият ми отбор да бъде изписван като ФК ЛеWCки, нито ти би бил съгласен твоят да е наричан с горепосочените названия.

Благодаря ти иначе за пожеланието, с моето момче сме винаги коректни един към друг и никога не сме си позволявали разпри на тема Левски - Берое, пък и нас ни свързва една голяма червено-черна италианска любов. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Берое”