El Capitano се завърна !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Re: El Capitano се завърна !!!

Мнениеот sudromanista73 » 10 ное 2013 12:46

durex написа:
futbolqga написа:
durex написа:
Йогата написа:Няма такъв капитан, няма такъв джентълмен! С една дума -ВЕЛИКАН! Изумителна личност и изумителен човек, верен на идеята Интер до болка! На пръстите на едната ръка се броят футболистите като него.

В сега действащите футболисти, единствено Гигс може да му опонира. Въпреки че след онзи скандал мисля, че и той вече не може да му стъпи на малкия пръст.

Дел Пиеро, Тоти, Джерард? Изключително много уважавам Санети, но малко се изхвърляш.

Когато станат на 40 и продължат да играят, тогава може и да ги наредя до Санети и Гигс, до тогава те си остават големи капитани и играчи, но само толкова.

Мисля,че сте забравили Малдини...Аз съм романист,но мога да кажа че изпитвам огромен РЕСПЕКТ към такива играчи като него Санети,Дел Пиеро и разбира се ТОТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.След три години ще си говорим още много,много за него... ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 ное 2013 12:47

Винаги много съм уважавал Санети за безпрецедентната му постоянност през годините!
Много рядка порода в съвременния футбол. Браво!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 ное 2013 13:06

sudromanista73 написа:
durex написа:
futbolqga написа:
durex написа:
Йогата написа:Няма такъв капитан, няма такъв джентълмен! С една дума -ВЕЛИКАН! Изумителна личност и изумителен човек, верен на идеята Интер до болка! На пръстите на едната ръка се броят футболистите като него.

В сега действащите футболисти, единствено Гигс може да му опонира. Въпреки че след онзи скандал мисля, че и той вече не може да му стъпи на малкия пръст.

Дел Пиеро, Тоти, Джерард? Изключително много уважавам Санети, но малко се изхвърляш.

Когато станат на 40 и продължат да играят, тогава може и да ги наредя до Санети и Гигс, до тогава те си остават големи капитани и играчи, но само толкова.

Мисля,че сте забравили Малдини...Аз съм романист,но мога да кажа че изпитвам огромен РЕСПЕКТ към такива играчи като него Санети,Дел Пиеро и разбира се ТОТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.След три години ще си говорим още много,много за него... ;)

Е за Малдини то е ясно, за това и не съм го споменал. Тоти също, Дел Пиеро също, въпреки че вече не е в Ювентус. Това са първо джентълмени и след това всичко останало, въпреки че Тоти е голям футболист, но като човек в доста мачове се видя, че не е толкова голям.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 10 ное 2013 13:20

durex написа:
sudromanista73 написа:
durex написа:
futbolqga написа:
durex написа:

Е за Малдини то е ясно, за това и не съм го споменал. Тоти също, Дел Пиеро също, въпреки че вече не е в Ювентус. Това са първо джентълмени и след това всичко останало, въпреки че Тоти е голям футболист, но като човек в доста мачове се видя, че не е толкова голям.

....не случайно,Тоти беше един от първите които окуражиха Санети след контузията и каза,че го очаква в най скоро време на терена ;) ...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 ное 2013 13:26

Не аз имах друго в предвид, че в няколко мача, когато Тоти си изпусне нервите става съвсем друг човек и с това си поведение ми пада в очите.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 10 ное 2013 13:51

Респект! Тези играчи са на изчезване! Дано да играе колкото се може по-дълго.

Потребителски аватар
el loco
Контакти:

Мнениеот el loco » 10 ное 2013 14:00

Санети е много голям /и на възраст, ама нямам това пред вид:)/ !

За мен той е епоха за Интернационале Милано и моята любима Аржентина.
Отделно той положи основите - сега има , мисля , че около 10 аржентинеца в отбора.

Иначе не забравяйте и Джузепе Бергоми, Франко Барези, Костакурта.....Христо Бонев, Гочо Василев - напълно отдадени на отборите си. Завинаги ! ! !

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 10 ное 2013 14:10

Хавиер Санети е великан!Нещо като Жоро Илиев или Великият Тошко Марев!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 10 ное 2013 14:30

Санети е уникален. Не знам защо сравнявате тоя великан с Тоти ?! Да, легенда на рома, рядък играч, но дотам...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a0Zsd38GssA[/youtube]
Това поведение на "джентълмен на терена и извън него" ли е ? Нямат база за сравнение.
Изображение

TottenhamFC
Контакти:

Мнениеот TottenhamFC » 10 ное 2013 15:25

г-н Интер :!:

Върни се в “Футбол - Свят”