South_Park написа:doktora25 написа:tprodanov написа:Човек, който твърди, че вместо демокрация е получил капитализъм е достатъчно неграмотен, за да не се вземат мненията му пощ внимание. 10ти ноември е важна дата за нас, и то положителна. За хората, за които свободата няма значение, това няма как да е ясно.
Да, получихме свобода и то на избор по какъв начин искаме да умрем: дали от глад, дали от болести, слугувайки на някоя мутра, която не ти осигурява пари дори за лекарства, дали от самоубийство, в следствие на потъване в дългове, дали духовно в следствие на чалга културата. Да, предоставиха ни и свобода да емигрираме, което бе най-ефективното средство за унищожаването ни като нация и в духовен (поради загубата на патриотизма и родовата връзка), и в чисто физически план.
+1, въпросният проданов няма нужда от коментар, самата фамилия показва , че не е случайна

Велик аргумент, на поредния плъх.
Значи, според една извадка на мишлетата в тая тема да разбирам, че те нямат достъп до интернет, слугуват на мутри, не могат да си купят дори един фервекс като се разболеят, слушат чалга и имат дългове. Ми... добре, няма проблеми

След тези 24 години, всеки от нас може да си изкаже мнението свободно, дори в този форум мога да кажа, че премиерът е некадърник без някой да ме арестува. Мога да си купя кола без да чакам 25 години за нея, мога да живея където искам, без да съм ограничен от някакви административни разпоредби. Мога да пътувам навсякъде по света. Мога да се облека с дънки, без кварталния да ме налага за това, мога да слушам каквото искам. Жена ми може да си сложи къса пола, без някой да ѝ слага печат на краката, момичетата могат да носят обици, без да им намалят поведението. За тези 24 години видях 3 пъти Металика на живо, за тези 24 години фестивалите станаха международни наистина, и нацията ни има достъп до бита и изкуството, до културата на всевъзможни народи, литературата няма ограничения, новините ги получаваме в сравнително достоверен вид, никой не може да те вкара за виц в затвора, няма чл. 1, имам право на частен бизнес, във фирмите няма длъжност зам директор по политическата част, никой не ме кара да хода на сила на някакви псевдо културни мероприятия.
Мамка им на всички нещастници, които неглижират всичко това и твърдят, че няма разлика.